הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון פירוט

ArtRafael

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
בן 30
גובה 1.76
משקל 71
אחוז שומן 11%
תזונה נכונה ובבקרה ע״י מפתח גוף ודיאטן
רוצה להתחיל סייקל ראשון לפי ההוראות שנתן לי-

4 שבועות
אננט 2cc פעם בשבוע + בולדנון 1cc פעם בשבוע
דיאנבול 30mg מחולק ל3 פעמים ביום (10mg בכדור)
פרווירון- 20mg יום כן יום לא, כ-10 ימים לאחר תחילת הסייקל.

אשמח לשמוע את דעתכם - מופנה למנוסים מבינכם, תודה!

נעזוב את זה שהנתונים שלך מראים שאתה לא קרוב למיצוי פיתוח הגוף כטבעי.

סייקל ראשון מומלץ לקחת טסט בלבד.

• פותח/ת השרשור
Iliadim אם אין לך משהו חכם להגיב בנושא אז עדיף שלא תגיד בכלל.

Mars לגבי השאלה שלך
ההוראות הן זריקה אחת לשבוע בישבן, כל שבוע צד אחר. דיאנבול כדור 1 10 מג שלוש פעמים ביום אחרי אוכל.
לגבי פרווירון- לאחר כ10 ימים מתחילת הסייקל בבוקר על קיבה ריקה (כדור) 20 מג יום כן יום לא
בסיום הסייקלpct כמובן

לגבי האימונים להמשיך 5 פעמים בשבוע בתבנית של abc עם חזרות פירמידה הפוכה 10,8,6,4 עד קצה גבול היכולת.
ארוחה כל 3 שעות

זהו בגדול.
מה דעתך?
תספר לנו עוד קצת על ההוראות שקיבלת ממנו.
הגבתי למעלה *

• פותח/ת השרשור
מה זה?
נעזוב את זה שהנתונים שלך מראים שאתה לא קרוב למיצוי פיתוח הגוף כטבעי.

סייקל ראשון מומלץ לקחת טסט בלבד.
הייתי מאד רזה, בזכות התזונאי במשך שנתיים עלית מ62 ל71/2 באופן מבוקר מסך שריר
אז אני חושב שאני כן ממצה את הפוטנציאל שלי ברור שיש לאן עוד לשאוף, תמיד יש.

מה זה?

הייתי מאד רזה, בזכות התזונאי במשך שנתיים עלית מ62 ל71/2 באופן מבוקר מסך שריר
אז אני חושב שאני כן ממצה את הפוטנציאל שלי ברור שיש לאן עוד לשאוף, תמיד יש.

אם אתה יכול תצרף תמונה

זהו בגדול.
מה דעתך?
--- ע
אני חושב שזה פשוט שערוריה מה "שמומחים" למיניהם מייעצים לאנשים חסרי ניסיון. אני כלל לא מופתע, מפני שהם עשו לי אותו הדבר לפני יותר מעשרים שנה כאשר גם אני הייתי חסר ניסיון. ההבדל הוא שהיום כל המידע זמין ונגיש לכולם ברשת, ולכן האשמה נופלת גם עליך ועל שכמותך, שכן אתם מאפשרים לאותם כולרות להמשיך עם החרא הזה.

Iliadim אם אין לך משהו חכם להגיב בנושא אז עדיף שלא תגיד בכלל.

Mars לגבי השאלה שלך
ההוראות הן זריקה אחת לשבוע בישבן, כל שבוע צד אחר. דיאנבול כדור 1 10 מג שלוש פעמים ביום אחרי אוכל.
לגבי פרווירון- לאחר כ10 ימים מתחילת הסייקל בבוקר על קיבה ריקה (כדור) 20 מג יום כן יום לא
בסיום הסייקלpct כמובן

לגבי האימונים להמשיך 5 פעמים בשבוע בתבנית של abc עם חזרות פירמידה הפוכה 10,8,6,4 עד קצה גבול היכולת.
ארוחה כל 3 שעות

זהו בגדול.
מה דעתך?

הגבתי למעלה *
סליחה, לא אגיב.
אגב צדקתי, זה היה באמת מרתק.

אגב, ראיתי כבר הכל בפורום
אבל לא נתקלתי בזריקה אחת לשבוע
זה הדבר שהכי פחות צריך להפריע בכל "הסייקל" הזה. אסטרים ארוכים זה לא כזה סיפור, נכון שיש עדיפות לפעמיים בשבוע אבל מניסיון אני יכול לומר שלא על זה יפול סייקל.

• פותח/ת השרשור
אז מה המלצת המינונים שלך? לכן אני שואל כדי להשכיל חברים, מעריך את הנסיון שלכם. עדיין לא התחלתי-
אפשר לשמוע איך אתם הייתם מחלקים את זה?

אז מה המלצת המינונים שלך? לכן אני שואל כדי להשכיל חברים, מעריך את הנסיון שלכם. עדיין לא התחלתי-
אפשר לשמוע איך אתם הייתם מחלקים את זה?
הכל כבר נכתב עשרות אם לא מאות פעמים, חיפוש פשוט פה בפורום יספק לך את כל מה שאתה צריך לדעת. אני יכול לתת לך עצה שאולי לא כתובה פה: אל תקבל יעוץ לסייקל מהאדם שמספק לך את החומרים.

הכל כבר נכתב עשרות אם לא מאות פעמים, חיפוש פשוט פה בפורום יספק לך את כל מה שאתה צריך לדעת. אני יכול לתת לך עצה שאולי לא כתובה פה: אל תקבל יעוץ לסייקל מהאדם שמספק לך את החומרים.
וואלה עצה ששווה הרבה, תרתי משמע.
בלי קשר הייתי ממליץ לו להטיל ספק בכל המלצה או מידע שהוא מקבל מבן אדם בעל אינטרסים אישיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית