K kroif משתמש קבוע 1,219 58 נק' מוניטין: 131 0 1,219 58 4/12/17 #1 שלום אני מעוניין לאבזר סטודיו קטן בציוד חדר כושר ואשמח לשמוע המלצות היכן קניתם או שמעתם שמישהו קנה והיה משתלם? ביד 2 אין דברים מעניינים.
שלום אני מעוניין לאבזר סטודיו קטן בציוד חדר כושר ואשמח לשמוע המלצות היכן קניתם או שמעתם שמישהו קנה והיה משתלם? ביד 2 אין דברים מעניינים.
M mikejason משתמש מתחיל 2 0 נק' מוניטין: 0 0 2 0 28/9/18 #2 אחי, האם אתה רוצה לפתוח חדר כושר אני סוכן ציוד כושר מסין, אני מוכר ציוד כושר כבר יותר מ -14 שנה, עוזר לאנשים ביותר מ -180 מדינות לעשות עסקים. Ganas Fitness Equipment Factory, gym Equipment,Treadmill,Strength Machine,Gym Equipment- Large Fitness Equipment Manu-Ganas Fitness Equipment China Commercial Gym Equipment,Elliptical Bike,Gym Multi Station Manufacturer Blue Inflatable: bubble ball soccer, bubble tent, airtrack mat, zorb ball, water ball, archery tags
אחי, האם אתה רוצה לפתוח חדר כושר אני סוכן ציוד כושר מסין, אני מוכר ציוד כושר כבר יותר מ -14 שנה, עוזר לאנשים ביותר מ -180 מדינות לעשות עסקים. Ganas Fitness Equipment Factory, gym Equipment,Treadmill,Strength Machine,Gym Equipment- Large Fitness Equipment Manu-Ganas Fitness Equipment China Commercial Gym Equipment,Elliptical Bike,Gym Multi Station Manufacturer Blue Inflatable: bubble ball soccer, bubble tent, airtrack mat, zorb ball, water ball, archery tags