הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון טסט+שאלות

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
סייקל ראשון סטס אננטט נקי

RMR 2176 קלוריות
תפריט תזונה 2847 קלוריות לפי MY FITNESS PAL אך לא מסתמך עליו
(237 חלבון,346פחמימה,50שומן)
671 קלוריות מעל התחזוקה

1-10 טסט אננטט 500מ''ג EW (כל 3.5 יום זריקה)
3-12 פרגניל 500IU EW
PCT
13-16 כלומיד 50-50-100-100 מ''ג ED
13-16 טמוקסיפן 20-20-40-40 מ''ג ED

תוספי תזונה שאני משתמש כיום:
מולטי ויטמין בגדר חובה של אופטימום
אבקת חלבון של אופטימום
קריאטין אופטימום
חומצות אמינו
אומגה 3

עכשיו לשאלות:
1.בחלק מהנעוצים היה המלצה לPCT של כלומיד 25-50מ''ג כל יום וטמוקסיפן 20מ''ג כל יום,האם זה גם נכון?אפשר לעשות מינון של טמוקסין 20מ''ג ביום וכלומיד 30-30-60-60? ...מוזר שיש 2 מקורות שונים בנעוץ שנותנים המלצות למינונים שונים
2.חוץ מפרגניל שאחרי שמערבבים במים בקטריוסטטים או במים איזוטונים ולאחר העירבוב מאחסנים במקרר,לכמה זמן זה שורד בקירור ?
3.את הויאל של הטסט יש המלצה איך לשמור עליו ? בקירור ? במקום מוצל ויבש? יש לו תוקף עד כמה הוא שורד?
4.הבנתי ששימוש בארימידקס הוא לא חובה ,אך ורק ששמים לב שיש תופעות לוואי של ג'ינו,אך במידה וזה קורה לא מאוחר מדיי לקחת ארימידקס? מה ההמלצה לכמה זמן ?
5. החבילות של כלומיד וטמוקסיפן,כמה כדורים יש בחבילה ? של איזה מינון? נאמר לי בחבילה יש 10 כדור של 30מ''ג כל אחד... אז כמה כדורים סהכ מהPCT אני צריך על מנת שלא יהיה לי חוסר?
אשמח לתשובות מקווה שהסברתי את עצמי טוב
@iliadim @Daniel Barack

1. מה מטרת סייקל?
2. מעט מידי שומן.
3.pct כפי שרשמת בהקדמה
4. פרגניל מעורבב נשמר במקרר למשך 60 יום ( אם אני לא טועה, לרוב לא אמור להישמר ליותר מחודש עקב שימוש תדיר).
5. בקופסא של טמוקסיפן 30 כדורים של 20 מג לכדור. בקופסא של כלומיד 10 כדורים של 50 מג.
תעשה חשבון לבד.
6. טסט לא חובה לשמור בקירור ולא לחמם. יש לשמור במקום סטירילי ולהקפיד לנקות עם אלכוהול את הגומי שדרכו ממלאים חומר. לנקות כל פעם לפני הכנסת מחט.
7. ארימידקס- אף פעם לא השתמשתי כי לא היה לי צורך.

• פותח/ת השרשור
חסר לך 30 גרם שומן בתפריט, מצטער זה פשוט הציק לי בעין ואני קטנוני.
צודק זה התפריט שלי עד כה לפני סייקל,כשאתחיל סייקל יעלה את כמות השומן בשקדים ואולי גם פחמימה בהדרגה.
1. מה מטרת סייקל?
2. מעט מידי שומן.
3.pct כפי שרשמת בהקדמה
4. פרגניל מעורבב נשמר במקרר למשך 60 יום ( אם אני לא טועה, לרוב לא אמור להישמר ליותר מחודש עקב שימוש תדיר).
5. בקופסא של טמוקסיפן 30 כדורים של 20 מג לכדור. בקופסא של כלומיד 10 כדורים של 50 מג.
תעשה חשבון לבד.
6. טסט לא חובה לשמור בקירור ולא לחמם. יש לשמור במקום סטירילי ולהקפיד לנקות עם אלכוהול את הגומי שדרכו ממלאים חומר. לנקות כל פעם לפני הכנסת מחט.
7. ארימידקס- אף פעם לא השתמשתי כי לא היה לי צורך.
1.אם פרגניל נשמר 60 יום זה אומר שזה מספיק לי 8 וחצי שבועות של סייקל משמע אצטרך להכין פעמיים את התערובת?
צודק זה תפריט שלי לפני סייקל כמובן בסייקל עצמו יעלה את רמת השומן בשקדים/אגוזי מלך
3.מה ההשפעה שתהיה אם במישה ואקח pct כפי שציינתי בפעם השניה?(אם הרבה שאלות לאנשים במתחרים ומשתמשים אמרו שאין צורך בכמות גדולה של הפיסיטי כפי שמצוין בפורום לכן רוצה לשמוע דעה והתייחסות לכך)
4.לא השתמשת בארימידקס הבנתי,אבל הלכתי לאיבוד מתי כן יודעים שצריך אותו?כשמופיע סימנים לג'ינו?

סייקל ראשון סטס אננטט נקי

RMR 2176 קלוריות
תפריט תזונה 2847 קלוריות לפי MY FITNESS PAL אך לא מסתמך עליו
(237 חלבון,346פחמימה,50שומן)
671 קלוריות מעל התחזוקה

1-10 טסט אננטט 500מ''ג EW (כל 3.5 יום זריקה)
3-12 פרגניל 500IU EW
PCT
13-16 כלומיד 50-50-100-100 מ''ג ED
13-16 טמוקסיפן 20-20-40-40 מ''ג ED

תוספי תזונה שאני משתמש כיום:
מולטי ויטמין בגדר חובה של אופטימום - כלל לא בגדר חובה
אבקת חלבון של אופטימום
קריאטין אופטימום
חומצות אמינו - בזבוז זמן וכסף
אומגה 3

עכשיו לשאלות:
1.בחלק מהנעוצים היה המלצה לPCT של כלומיד 25-50מ''ג כל יום וטמוקסיפן 20מ''ג כל יום,האם זה גם נכון?אפשר לעשות מינון של טמוקסין 20מ''ג ביום וכלומיד 30-30-60-60? ...מוזר שיש 2 מקורות שונים בנעוץ שנותנים המלצות למינונים שונים
תעשה PCT רגיל כמו שכתוב בנעוץ

2.חוץ מפרגניל שאחרי שמערבבים במים בקטריוסטטים או במים איזוטונים ולאחר העירבוב מאחסנים במקרר,לכמה זמן זה שורד בקירור ?
מים איזוטוניים?! התכוונת בטח לבקטריוסטטיים. ו60 ימים אך ורק בקירור

3.את הויאל של הטסט יש המלצה איך לשמור עליו ? בקירור ? במקום מוצל ויבש? יש לו תוקף עד כמה הוא שורד?
לא צריך קירור אלא רק אחסנה יבשה ומוצלת

4.הבנתי ששימוש בארימידקס הוא לא חובה ,אך ורק ששמים לב שיש תופעות לוואי של ג'ינו,אך במידה וזה קורה לא מאוחר מדיי לקחת ארימידקס? מה ההמלצה לכמה זמן ?
לא יהיה מאוחר אם תהיה קשוב לגוף. הרגשה מקדימה של סימפטומים כמו נפיחות בחזה, עיקצוצים או כאבים אכן מורגשת היטב וגינו אינו מתפתח בין לילה. אם ישנה רגישות אז קודם כל מנסים טמוקסיפן, ובמידה וזה לא עוזר אז עוברים לארימידקס.

5. החבילות של כלומיד וטמוקסיפן,כמה כדורים יש בחבילה ? של איזה מינון? נאמר לי בחבילה יש 10 כדור של 30מ''ג כל אחד... אז כמה כדורים סהכ מהPCT אני צריך על מנת שלא יהיה לי חוסר?
ענו לך. ותמיד תדאג להתחיל סייקל כאשר כלל החומרים והנלווים ברשותך.

אשמח לתשובות מקווה שהסברתי את עצמי טוב

לגבי התפריט - בדוק שוב מול מחשבוני תזונה באתר
foodsdictionary.co.il
חשב מזון לפני בישול/צלייה/אפיה וכיוצ"ב - כך החישוב יהיה הכי מדוייק
תוסיף מעט שומן לתפריט, נסה להגיע ל70-80 גרם שומן
חלבון פי 3 בערך
היתר פחמימה, כהשלמה לעודף הקלורי הרצוי
670 קק"ל מעל התחזוקה זה המון מידי
תתחיל בעודף קל של 300-400 ותראה כיצד אתה מתקדם משם והלאה
זכור שהחומרים משנים מעט את כללי המשחק, אז אל תכוון לעליה מתונה או ליניארית של בערך 0.4-0.7 ק"ג לשבוע
בתחילת הסייקל אתה צפוי לעלות הרבה בנוזלים, כך שלערך מהשבוע השלישי והלאה העליה אמורה תהיות מתונה ואיכותית יותר

@iliadim @Daniel Barack

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התשובה מאוד עוזרת!
כתבת לנסות טמוקסיפן ואם לא עוזר אז לעבור לארימידקס,אבל טמוקסיפן ילקח שבוע אחרי הסייקל ,יש סיכוי שגינו יופיע במהלך הסייקל ולווא דווקא בסופו?
הייתי היום אצל האחות לגבי הבדיקות דם היא אמרה שהדבר היחידי שחורג אצלי זה הb12 וישר שאלה אם אני צורך מולטי ויטמין כלשהו ועניתי בחיוב 2 טבליות ביום של אופטימום אמרה לי להפסיק איתם...
בנוסף לפי הנעוצין כתוב שחייב לצרוך ויטמין c במהלך הסייקל... עדיף לקנות רק ויטמין c או להוריד מינון של כדור ביום למולטי?
אגב כבר חישבתי באתר ששלחת ממזמן ויצאו לי כמעט אותם ערכים בהפרש של עד 100קלוריות הבדל

אתה התחלת להיות פעיל בפורום סטרואידים, האם עברת לצד האפל?😛
אני עוקב מתוך סקרנות, בתור מאמן לא יזיק לי להכיר את הנושא, לא רואה את עצמי משתמש לפני שאגיע לגיל מאוד מבוגר (שבו כבר לא יעניינו אותי הסיכונים).
חוץ מזה זה תמיד משעשע אותי לראות את האלו שפותחים פה אשכולות על סייקלים ראשונים הזויים שיוסי יד 50 המליץ להם לעשות כשהוא במקרה מוכר להם את החומר.

62459A09-9AFF-46D6-A591-CEE7530A364D.jpeg

• פותח/ת השרשור
אני עוקב מתוך סקרנות, בתור מאמן לא יזיק לי להכיר את הנושא, לא רואה את עצמי משתמש לפני שאגיע לגיל מאוד מבוגר (שבו כבר לא יעניינו אותי הסיכונים).
חוץ מזה זה תמיד משעשע אותי לראות את האלו שפותחים פה אשכולות על סייקלים ראשונים הזויים שיוסי יד 50 המליץ להם לעשות כשהוא במקרה מוכר להם את החומר.
אחי,בוא נגיד שזה שמוכר לי המליץ לי לרדת ברמה של הפיסיטי מבחינץ כמות המ"ג ביום... אמר ש100-100-50-50 ו40-40-20-20 זה יותר מדי ואין צורך בכמות כזאת.. ניראלך שמי שמוכר לי היה רוצה למכור לי כמות קטנה יותר כשאני אומר שעל פי ההמלצה כאן הציעו יותר?
לא נשמע הגיוני

אחי,בוא נגיד שזה שמוכר לי המליץ לי לרדת ברמה של הפיסיטי מבחינץ כמות המ"ג ביום... אמר ש100-100-50-50 ו40-40-20-20 זה יותר מדי ואין צורך בכמות כזאת.. ניראלך שמי שמוכר לי היה רוצה למכור לי כמות קטנה יותר כשאני אומר שעל פי ההמלצה כאן הציעו יותר?
לא נשמע הגיוני
דווקא לא דיברתי על המקרה שלך, תראה חלק מהאשכולות האחרים פה, או אם להיות יותר ספציפי תראה כל אשכול של סייקל ראשון פה שמכיל משהו שהוא לא טסט ופיסיטי סטנדרטים ותבין על מה דיברתי.

• פותח/ת השרשור
דווקא לא דיברתי על המקרה שלך, תראה חלק מהאשכולות האחרים פה, או אם להיות יותר ספציפי תראה כל אשכול של סייקל ראשון פה שמכיל משהו שהוא לא טסט ופיסיטי סטנדרטים ותבין על מה דיברתי.
עזוב אותך יש מלא חכמולוגים ומתחכמים..אני שמח לשמוע שיש מלא מחלוקות בין האנשים שמשתמשים בחומרים ומלווים אנשים אחרים לשימוש מבוקר בחומרים והם ממליצים מינון נמוך יותר ממה שמצויין בנעוץ.. השאלה זה למה הם ממליצים מינון נמוך יותר,למה יש תמחלוקות של מינונים בפיסיטי?עשיתי חיפוש באנגלית ומצאתי עולם שלם של המלצות שונות למינונים בפיסיטי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית