עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק, אני עושה דדליפט בערך חודש וחצי - חודשייםלפני כמה זמן התחלת לעשות דדליפט?
נראה שאתה עוד חדש לתרגיל, ועוד לא עבר מספיק זמן ומספיק אימונים שתכיר את הגוף שלך ואת נקודות החולשה שלך, לכן אמליץ לך להצר את העמידה לפחות או יותר רוחב מותניים, וגם את רוחב האחיזה שלך על המוט.
בינתיים אמליץ לך לישר את הגב ולהוריד את המבט והראש
אל תטריד את עצמך בנקודות חולשה כרגע (הכוונה לניתוק איטי/נעילה איטית/גב חלש וכו' וכו'...)
כרגע המטרה הראשית שלך כמתחיל אמורה להיות שיפור טכניקה, וזה יהיה על ידי ביצוע חזרות על גבי חזרות לאורך שבועות וחודשים.
אני לא יודע איך אתה משלב את הדדליפט בתכנית שלך, או איזה תכנית אתה עושה, לכן רק אמליץ לך לתרגל עם משקל שנוח לך - לא קל מדי אבל לא כבד מדי.
בנוגע לטכניקה, תחפש ביוטיוב סרטונים שמסבירים איך עושים דדליפט כמו הסרטון הזה:
תנסה לחקות את הטכניקה שלהם כמה שיותר, ולאורך הזמן (עניין של חודשים) תגלה מה הנקודות החלשות שלך ומה תוכל לשפר.
קודם כל אני גם אשמח לקבל עוד דעות 😃לפי דעתי, כדאי לך לעשות ריסט (להוריד משקלים), שיתן לך יותר הזדמנות לתרגל טכניקה יותר יעילה.
עדיף לך (שוב, לפי דעתי) לתרגל כמה שיותר פעמים את התרגיל בטכניקה טובה מאשר להמשיך עם טכניקה לא טובה ואז בהמשך הדרך לנסות לשנות אותה.
אבל אשמח לשמוע דעות של אחרים.
בנוסף, SS זוהי תכנית שבה עולים במשקלי עבודה מאוד מהר, לכן אמליץ לך אם יש לך מישהו במכון שברמה מתקדמת יותר, או אפילו מאמן או מדריך שיש לו מושג בדדליפט להשגיח עליך ולתת לך פידבק.
טוב תודה רבה על הכל!כמה משקל להוריד? אני לא זוכר איך זה הולך בSS, מאמין ש15% הורדה או משהו בסגנון.
להתקדם כרגיל (באותן קפיצות שקפצת עד עכשיו), אתה עוד מתחיל, חבל כבר לרדת לקפיצות קטנות יותר.
לא יעזור לך אם אגיד שהטכניקה ממש גרועה או מעולה, כולם מתחילים ממקום מסוים, כשאני התחלתי זה היה נראה זוועתי והעיקר שתתקדם ותשפר את הטכניקה.