הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבקש עזרה להרכיב סייקל שלישי

• פותח/ת השרשור orreu
  • פורסם בתאריך

orreu

משתמש מתחיל
58
3
נק' מוניטין:
3
58
3
שלום לכולם,
סיימתי 2 סייקלים כבר שהראשון היה 10 שבועות + 4 שבועות PCT (טסט אנטט 500 MG שבועי)
השני (טסט אנטט 600 מג שבועי וNPP 300 מג שבועי) + PCT לפי הספר
(המשקל הנוכחי שלי הוא 78 קילו בגובה 1.79 על א"ש 9-10% מתאמן 6 פעמים בשבוע ABC)

בסייקל הראשון עליתי 8 קילו ונשארתי באותו אחוז שומן בערך(15-16%)
לפני הסייקל השני עשיתי חיטוב של 4 חודשים והגעתי ל10% שומן (בסייקל עליתי 3 קילו ללא עלייה נראית בשומן אבל קצתה תבאסתי כי חשבתי שאעלה לפחות כמו בסייקל ראשון ולמרות שאכלתי יותר מבראשון כמעט 3300 ק"ל וחלבון פי 2.7 ממשקל גוף)

אני מעוניין לתכנן סייקל שלישי של מאסה וחשבתי על טסט אנטט 500 מג וטרן קצר 300 מג ( 3 - 4 זריקות שבועיות של שני החומרים)

כמובן שמסוף שבוע שני פרגניל hCG כל 3 ימים 250iu מפסיק שבוע לפני הPCT

PCT לאחר 18 ימים מהזריקה האחרונה
כלומיד (Clomid)
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen)
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום.

1. מה אתם חושבים ? סייקל כזה טוב למאסה ? ( המטרה שלי היא לעלות בלפחות 5-6 קילו בסייקל כולל המים )
2. אילו חברות מומלצות לטרן ?
3. הPCT רגיל או שצריך לשנות משהו במינונים ?
4. מספיק פרגניל 500IU שבועי ?

אשמח לדעתכם.

78 קילו על 180 ס״מ ? לא להיט.
טרן וטסט זה טוב לכול סוגי סייקל.
למרות שטסט ו ננדרולון נראה לי יותר מתאים למסה.
אבל החלטה שלך

שלום לכולם,
סיימתי 2 סייקלים כבר שהראשון היה 10 שבועות + 4 שבועות PCT (טסט אנטט 500 MG שבועי)
(המשקל הנוכחי שלי הוא 78 קילו בגובה 1.79 על א"ש 9-10% מתאמן 6 פעמים בשבוע ABC)

בסייקל הראשון עליתי 8 קילו ונשארתי באותו אחוז שומן בערך(15-16%)
לפני הסייקל השני עשיתי חיטוב של 4 חודשים והגעתי ל10% שומן (בסייקל עליתי 3 קילו ללא עלייה נראית בשומן אבל קצתה תבאסתי כי חשבתי שאעלה לפחות כמו בסייקל ראשון ולמרות שאכלתי יותר מבראשון כמעט 3300 ק"ל וחלבון פי 2.7 ממשקל גוף)

אני מעוניין לתכנן סייקל שלישי של מאסה וחשבתי על טסט אנטט 500 מג וטרן קצר 300 מג ( 3 - 4 זריקות שבועיות של שני החומרים)

כמובן שמסוף שבוע שני פרגניל hCG כל 3 ימים 250iu מפסיק שבוע לפני הPCT

PCT לאחר 18 ימים מהזריקה האחרונה
כלומיד (Clomid)
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen)
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום.

1. מה אתם חושבים ? סייקל כזה טוב למאסה ? ( המטרה שלי היא לעלות בלפחות 5-6 קילו בסייקל כולל המים )
2. אילו חברות מומלצות לטרן ?
3. הPCT רגיל או שצריך לשנות משהו במינונים ?
4. מספיק פרגניל 500IU שבועי ?

אשמח לדעתכם.

בשימוש ראשוני בטרן מומלץ להתחיל עם טרן קצר ומינון נמוך 50 מ"ג eod, אם הכל בסדר אחרי נניח שבועיים אפשר לעלות ל 100 מ"ג eod

סייקל מאסה רק עם טסט וטרן במינונים האלה לא יהיה אופטימלי

• פותח/ת השרשור
לא דניאל שניהם היו מאסה .
איליה אני 78 קג על סביב ה9% שומן. בוא נגיד שאני רוצה לסיים על 7% (להישאר ככה ככל שאוכל במהלך החיים)
הפוטנציאל הגנטי שלי לאגירת שריר שלא אצטרך לתחזק עם סטרואידים זה סביב ה82 קג ושם אני מתכווון לעצור (אני מתאמן 4 שנים והתחלתי סייקלים אחרי שנה 3 לאחר שלקח לי המון זמן לבנות קילו שריר בצורה טבעית).

לגבי הסייקל השלישי.. הבנתי את ההסתייגויות שלכם.
מטסט וNPP לא התלהבתי ככ בסייקל השני בגלל העלייה האיטית יחסית.
אשמח אם תוכלו לרשום לי מה יהיה סייקל שלישי טוב מבחינתכם למאסה מבחינת מינונים ואיזה חומרים לבחור טסט ארוך עם טרן קצר ? טסט קצר עם טרן קצר ?

תודה רבה לכולכם על ההיענות

לפני הסייקל השני עשיתי חיטוב של 4 חודשים והגעתי ל10% שומן (בסייקל עליתי 3 קילו ללא עלייה נראית בשומן אבל קצתה תבאסתי כי חשבתי שאעלה לפחות כמו בסייקל ראשון ולמרות שאכלתי יותר מבראשון כמעט 3300 ק"ל וחלבון פי 2.7 ממשקל גוף
מוזר שעלית רק 3 קילו בהנחה שהמטרה היתה עליה במשקל, היית במאזן חיובי גדול יותר מאשר בסייקל הראשון, מינון החומרים גבוה יותר ובנוסף היית לאחר חיטוב.

• פותח/ת השרשור
גם לי מאוד מוזר אני מדוייק מאוד בתפריט ושוקל את כל האוכל (הכל מחושב לפי TDEE +500) מה שכן אני רואה שינוי של לפני ואחרי סייקל במדידות ובתמונות אבל המשקל נשאר ממש מאכזב בגלל זה אני שוקל טרן..

הכל מחושב לפי TDEE +500
אבל המשקל נשאר ממש מאכזב בגלל זה אני שוקל טרן..
אין קשר בין עליה במשקל לבין טרן או כל חומר אחר (מלבד עליה בנוזלים עם חומרים מסויימים). יש קשר מובהק בין עליה במשקל לבין מאזן קלורי. אתה אומר שאתה על 500+? תעלה ל1000+ ותראה תוצאות יפות גם על 600 מג טסט בלי שום חומר נוסף, מניסיון.

• פותח/ת השרשור
אני מבין וזה מה שניסיתי לעשות בשבוע 8 בסייקל השני העליתי ל+1000 והתחלתי לצבור שומן במותניים והקוביות התחילו להיעלם אז או שהחומר עובד אבל מדולל (כי יש הרגשה של טסט בדם והNPP גורם להתמצקות ולנפח בורידים מה שלא היה לי לפני הסייקל, או שלא עשיתי משהו טוב (פיצלתי את האנטט והNPP לכל יומיים כלומר אם הייתי צריך לקחת 600 אנטט שבועי אז חילקתי את זה בין כל הזריקות בשילוב עם הNPP)

או שהחומר לא היה משהו או שאני טעיתי . בגלל זה אני שוקל טרן
מה המינון של טסט וטרן שיהיה יעיל לסייקל מאסה טוב ? אני מחפש לעלות 5 קג עד כמה שאפשר בסייקל הזה
והאם להוסיף דיבול בתחילת הסייקל או שאין צורך בגלל הטרן
זה המצב הנוכחי שלי דרך אגב: מכאן עוד 7 קילו נקי ולרדת ל7% שומן (אשמח לעזרה לגבי הסייקל) תודה שוב
55.jpg 33.jpg

בסייקל של נגיד 12 שבועות קשה מאוד לעלות 5 ק"ג שריר נקי...

האם אתה נעול על טרן? טרן הוא חומר שהרבה יותר מתאים ל recomp מאשר למאסה, בסוף הסייקל אתה לא תקבל הרבה יותר מ 300 מ"ג טרן מאשר 800 מ"ג בולנדון, רק שתמנע מכל התופעות לוואי של הטרן

ואני משוכנע ב 99% שה NPP שלך היה טסט פרופ

בסייקל של נגיד 12 שבועות קשה מאוד לעלות 5 ק"ג שריר נקי...

האם אתה נעול על טרן? טרן הוא חומר שהרבה יותר מתאים ל recomp מאשר למאסה, בסוף הסייקל אתה לא תקבל הרבה יותר מ 300 מ"ג טרן מאשר 800 מ"ג בולנדון, רק שתמנע מכל התופעות לוואי של הטרן

ואני משוכנע ב 99% שה NPP שלך היה טסט פרופ
לדעתי , הדיבור על עליית 5 קילו שריר נקי בסייקל בודד , הוא קצת תלוש ממציאות. הדגש על נקי.

ננדרולון לסוגיו (דקונאט "דקה" או פיניל "NPP") הוא סטרואיד ע"ב שמן בונה המאסה הטוב ביותר.
מוזר שבשימוש עימו בסייקל השני היית מאוכזב. NPP אמיתי, יחד עם תזונה ואימונים נכונים, היה מעלה הרבה שריר

ננדרולון לסוגיו (דקונאט "דקה" או פיניל "NPP") הוא סטרואיד ע"ב שמן בונה המאסה הטוב ביותר.
מוזר שבשימוש עימו בסייקל השני היית מאוכזב. NPP אמיתי, יחד עם תזונה ואימונים נכונים, היה מעלה הרבה שריר

יש גם אפקט של עיבוי השרירים בצורה שהיא בלעדית לחומר הזה ולא נראה שהבחור הזה מציג את זה בכלל...

• פותח/ת השרשור
התכוונתי ל5 קג ברוטו לא שריר נקי.( ואין לי בעיה להשמין ולאבד את הקוביות אבל במדידות השריר גדל ממש מעט והשומן במותן עלה ב1 סמ בשבוע שזה יחס מטורף)
החברה היא סנסו .
אני לא נעול כלל על טרן ובגלל שהתאכזבתי מהNPP חשבתי על הכיוון הזה.
אתם ממליצים על שילוב של בולדנון עם טסט אנטט וNPP? קראתי שאנשים ניסו את הסייקל בעבר בהצלחה מה דעתכם?
אם רק טסט וNPP איזה חברות מומלצות?

התכוונתי ל5 קג ברוטו לא שריר נקי.( ואין לי בעיה להשמין ולאבד את הקוביות אבל במדידות השריר גדל ממש מעט והשומן במותן עלה ב1 סמ בשבוע שזה יחס מטורף)
החברה היא סנסו .
אני לא נעול כלל על טרן ובגלל שהתאכזבתי מהNPP חשבתי על הכיוון הזה.
אתם ממליצים על שילוב של בולדנון עם טסט אנטט וNPP? קראתי שאנשים ניסו את הסייקל בעבר בהצלחה מה דעתכם?
אם רק טסט וNPP איזה חברות מומלצות?
למה אתה נעול על npp ולא על דקה?
לא עדיף כמה שפחות זריקות?

מבחינת מאסת שריר והנתונים שלך משקל גוף ביחס לגובה זה נתונים שבנאדם טבעי יכול להגיע בלי בעיה הגוף שלך נראה של בנאדם טבעי אני לא מבין איך אנשים קופצים לחומרים עוד לפני שהגיעו לפונטציאל הגנטי שלהם צריך להתאמן לפחות 4 5 שנים רציני ולהגיע למשקלי עבודה מכובדים לפני שבכלל חושבים על חומרים ובטח גם בסייקלים לא השקעת מספיק בתזונה עם זה המצב אחרי 2 סייקלים לא חבל לקחת חומרים ובסוף להיות בנתונים שכל מתאמן שני טבעי בחדר כושר נראה הזוי שאף אחד לא אמר לך את זה אבל זה דעתי.

• פותח/ת השרשור
הסיבה היחידה שלא לקחתי דקה זה בגלל שאמרו לי פה שאני אצטרך סייקל של לפחות 16 שבועות מכיוון וזה חומר שלוקח לו זמן לפעול.

gaga הבהרתי שהתאמנתי 3 שנים רצוף ונתקעתי במשקל גוף אפילו שהגעתי ל150 דדליפט וסקוואט והמטרה שלי היא להגיע לפוטנציאל הגנטי הטבעי שלי ולא מעבר אני לא רוצה סייקלים לכל החיים כדי לתחזק שריר שהגוף שלי לא יכול להחזיק אפילו.
בנוגע לתזונה אני על תפריט סופר נקי ומסודר מבחינת MACROS ואפילו ארוחות ציט אני לא אוכל גם במאסה אז זאת לא הסיבה. אני ישן 8 שעות ואוכל 2.7 גר חלבון לכל קג .
בקיצור סטינו מהנושא.. בבקשה אם אפשר חוות דעת לגבי סייקל שלישי של טרן קצר וטסט ומינונים או סייקל אחר שאתם חושבים שיתן לי מאסה מכובדת (יכול להיות שהחומרים שלי היו מדוללים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית