הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית AB למסה

shais99

משתמש מתחיל
126
8
נק' מוניטין:
5
126
8
AXBXAXB
אשמח לקבל חוות דעת על התוכנית
מה שצבוע באדום זה אותו הדבר בשני האימונים,
כעיקרון התוכנית מ KILOGRAM רק עם שינויים של A1 וA2 וטיפה שינויים בתרגילים לפי הרגשה עצמית מהתרגילים.
אשמח לעצות, תודה

@Iron Barbie

932511ee8e.png

365cc95702.png

בחירת תרגילים גרועה
נפח סביר
מניח שאין שום תכנון התקדמות ואם אני צודק זו בעיה

• פותח/ת השרשור
בחירת תרגילים גרועה
נפח סביר
מניח שאין שום תכנון התקדמות ואם אני צודק זו בעיה
מה ז"א בחירת תרגילים גרועה?
וסליחה על הבורות אבל איך אפשר לתכנן התקדמות בתוכניות עם "הרבה" תרגילים שלא כמו SS לדוגמה ודברים כאלו,
נגיד איזה תוכנית התקדמות אפשר לתכנן ביד קדמית לדוגמא?

הערה ממש קטנה בלי קשר למה שאני חושב על התוכנית, סך הסטים השבועי של החזה עולה על סך הסטים השבועי של הרגליים, אם זה נשמע לך מאוזן זאת כבר בעיה ✋🛑✋

• פותח/ת השרשור
הערה ממש קטנה בלי קשר למה שאני חושב על התוכנית, סך הסטים השבועי של החזה עולה על סך הסטים השבועי של הרגליים, אם זה נשמע לך מאוזן זאת כבר בעיה ✋🛑✋
אני רוצה להוסיף עוד תרגיל ל B1 (קדמית), יש איזה תרגיל שאתה ממליץ עליו?

תראה אני לא מכירה אותך ואת היסטוריית האימונים שלך, כך שקשה לי לקבוע אם התכנית טובה לך.
רגליים באופן כללי צריכות לקבל יותר נפח בתכנית האימונים, הייתי מורידה תרגיל לתאומים שזה כרגע די מיותר, ואת הזמן שחסכתי לך בתאומים הייתי מביאה עוד תרגיל מורכב כלשהו לרגליים כולל גם תרגיל נוסף בB1 לרגליים.
מקבילים הייתי שמה באימון חזה במקום לחיצה בשיפוע תחתון ומורידה מהאימון של יד אחורית. אתה רוצה לעבוד יד אחורית, תבודד אותה במקום להתיש ביחד איתה שרירים אחרים.
אל תוסיף עוד תרגיל ליד קדמית.
בסך הכל הנפח נראה סביר, יש כמה תרגילים שהם לא מה שאני הייתי בוחרת אבל זו העדפה אישית...

• פותח/ת השרשור
תראה אני לא מכירה אותך ואת היסטוריית האימונים שלך, כך שקשה לי לקבוע אם התכנית טובה לך.
רגליים באופן כללי צריכות לקבל יותר נפח בתכנית האימונים, הייתי מורידה תרגיל לתאומים שזה כרגע די מיותר, ואת הזמן שחסכתי לך בתאומים הייתי מביאה עוד תרגיל מורכב כלשהו לרגליים כולל גם תרגיל נוסף בB1 לרגליים.
מקבילים הייתי שמה באימון חזה במקום לחיצה בשיפוע תחתון ומורידה מהאימון של יד אחורית. אתה רוצה לעבוד יד אחורית, תבודד אותה במקום להתיש ביחד איתה שרירים אחרים.
אל תוסיף עוד תרגיל ליד קדמית.
בסך הכל הנפח נראה סביר, יש כמה תרגילים שהם לא מה שאני הייתי בוחרת אבל זו העדפה אישית...
תודה רבה על התגובה
איזה תרגיל לשרשרת אחורית ואיזה לקדמית?

לגבי תכנון התקדמות בתוכנית כזאת יש עוד מידע כאן:

מידע - העקרון הכי חשוב שחסר כאן בכל תכניות האימונים

אבל בסיכום קצר, מתחילים ממשקלי עבודה/כמות חזרות שהם פחות מהמקסימום שאתה יכול לבצע (בין 10-20% פחות), ומעלים בהדרגה מאימון לאימון. ממשיכים לעשות את זה עד שמגיעים למצב שלא מצליחים להתקדם, בשלב הזה עושים דילואד וחוזרים אחורה במשקלים/חזרות אבל לנקודת התחלה גבוהה יותר מאשר בהתחלה וחוזרים על התהליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית