הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שלישי דיבול טסט אנטט ודקה ארוך

• פותח/ת השרשור orreu
  • פורסם בתאריך

orreu

משתמש מתחיל
58
3
נק' מוניטין:
3
58
3
שלום,
קיבלתי מכם חוות דעת שלילית לגבי טרן בסייקל ולכן חשבתי על סייקל אחר אשמח לקבל חוות דעת.

אני שוקל 78 קג על 9 א"ש גובה 1.78. מתאמן 4+ שנים ואוכל מסודר ונקי מאוד.

לסייקל מאסה:
Week 1-3 Dbol
week 1-13 Test E 500mg/w
Week 3-12 Deca 400mg/w

מסוף שבוע שני פרגניל hCG כל 3 ימים 250iu מפסיק שבוע לפני הPCT

PCT
כלומיד (Clomid)
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen)
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום.

לשאלות:
1. איך שילוב החומרים כשהמטרה היא מאסה?
2. האם מספיק 3 שבועות של DBOL ובאיזה מינון יומי ?
3. האם המינון של הטסט אנטט והדקה טובים ביחד או שצריך להוריד/להרים אחד מהם?
4. האם צריך להתחיל טסט אנטט שבועיים לפני דקה ? ומספיק להפסיק את הדקה שבוע אחד לפני סיום הטסט אנטט ?
5. פרגניל בסייקל כזה 500 IU שבועי תקין ?
6. כמה זמן אחרי הזריקה האחרונה של הטסט לצאת ל PCT ?
7. אני מעוניין לשלב ארימדקס 0.25 מ"ג ED ממתי מומלץ לשלב אותו בסייקל כזה ?

תודה רבה !

אורך אופטימלי של סייקל שכולל דקה או בולדנון הוא מינימום 16 שבועות, 20 שבועות יהיה עדיף יותר, אני עכשיו על סייקל דומה לזה שאתה מתכנן

דיבול ל 3 שבועות זה בדיחה ובזבוז זמן, את הטסט והדקה או כל שילוב אחר של חומרים מתחילים ביחד, אתה תרגיש את הדקה באמת עובד רק אחרי 5-6 שבועות

ארימידקס אך ורק במידה ויש צורך

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובה.
דקה ארוך וטסט אנטט מתחילים ביחד סבבה. מתי להפסיק דקה לפני סיום הסייקל (ולהישאר רק על טסט)?
מה ההמלצה לדיבול? כמה מג ביום ולכמה זמן ?
מה המינונים של טסט ודקה המומלצים כדי לראות תוצאות טובות ?

ושאלה אחרונה אם אפשר לשאול באיזה שבוע אתה בסייקל וכמה עלית עד עכשיו ?(וברור לי שהרוב זה מים סתם מסקרנות)

תודה !

אתה יכול לרדת מהטסט שבוע לפני הדקה למרות שלדעתי זה מיותר והאמת שזה גם לא כ"כ משנה כי אתה תשתמש ב HCG ויותר מזה שאתה תהיה על יותר טסט מאשר דקה אם המינונים שלך יהיו 500 טסט 400 דקה

אני כרגע על טסט אננטט 250 מ"ג יום כן יום לא, גרם בולדנון מפוצל לשתי זריקות בשבוע, דיבול 30 מ"ג שעה לפני אימון, מתאמן יום כן יום לא, ככה שזה לא 30 מ"ג כל יום אלא רק בימי אימון, אישית אני משתמש בדיבול לכל אורך הסייקל אבל לא הייתי ממליץ לך את זה, 8-10 שבועות זה זמן שימוש סביר

מחר מתחיל שבוע 3, עליתי 4 ק"ג שרובם מהדיבול, 1.78 גובה ושוקל 97, 11-12% שומן

שלום,
קיבלתי מכם חוות דעת שלילית לגבי טרן בסייקל ולכן חשבתי על סייקל אחר אשמח לקבל חוות דעת.

אני שוקל 78 קג על 9 א"ש גובה 1.78. מתאמן 4+ שנים ואוכל מסודר ונקי מאוד.

לסייקל מאסה:
Week 1-3 Dbol
week 1-13 Test E 500mg/w
Week 3-12 Deca 400mg/w

מסוף שבוע שני פרגניל hCG כל 3 ימים 250iu מפסיק שבוע לפני הPCT

PCT
כלומיד (Clomid)
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen)
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום.

לשאלות:
1. איך שילוב החומרים כשהמטרה היא מאסה?
2. האם מספיק 3 שבועות של DBOL ובאיזה מינון יומי ?
3. האם המינון של הטסט אנטט והדקה טובים ביחד או שצריך להוריד/להרים אחד מהם?
4. האם צריך להתחיל טסט אנטט שבועיים לפני דקה ? ומספיק להפסיק את הדקה שבוע אחד לפני סיום הטסט אנטט ?
5. פרגניל בסייקל כזה 500 IU שבועי תקין ?
6. כמה זמן אחרי הזריקה האחרונה של הטסט לצאת ל PCT ?
7. אני מעוניין לשלב ארימדקס 0.25 מ"ג ED ממתי מומלץ לשלב אותו בסייקל כזה ?

תודה רבה !
תריץ דקה מההתחלה עד שבוע 14, טסט עד 15
לחלופין בצע העמסת חומר ותיקח בשבועיים הראשונים 800 מג דקה בשבוע, ואז המשך כרגיל 400מג לשבוע. באפשרות זו הרץ דקה ל12 שב' כמתוכנן וטסט 13

דיבול קח ל4 שב' עד 5

PCT אחרי 21 ימים מסיום זריקת טסט אחרונה

לא צריך ארימידקס מראש ללא בעיות אסטרוגן

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לשניכם!
דניאל ,זאת אומרת שאם אני מבין נכון ואני רוצה סייקל של 13 שבועות אני יכול לקחת 500 מג טסט אנטט בשבוע ו800 מג דקה בשבוע למשך 14 יום ואז לחזור ל500 טסט 400 דקה ?

תודה רבה לשניכם!
דניאל ,זאת אומרת שאם אני מבין נכון ואני רוצה סייקל של 13 שבועות אני יכול לקחת 500 מג טסט אנטט בשבוע ו800 מג דקה בשבוע למשך 14 יום ואז לחזור ל500 טסט 400 דקה ?
נכון

• פותח/ת השרשור
תודה רבה
דרך אגב שאלתי על ארימדקס בסייקל הזה כי הבנתי שהאסטרוגן גורם לנפיחות גדולה של מים ומינון נמוך של 0.25 יומי יכול לשלוט בתופעה הזאת מה שגם דיבול מומר חזק מאוד לאסטרוגן ודקה גם.
ארימדקס במינון כזה יכול להרוס סייקל ?

• פותח/ת השרשור
סגור !
לגבי דיבול אמרת שאתה לוקח כל יומיים 30 מ"ג . זה מספיק ? אני מתאמן 6 פעמים בשבוע לקחת כל יום ? גם ביום מנוחה למשך 4 שבועות ?

אם אתה רוצה לעלות לצורך הדוגמה 6 ק"ג כשאולי 1 מהם זה שריר והשאר זה נוזלים שתשתין אותם כשתפסיק, קח דיבול ל 4 שבועות

טרן אמתי זה ה-דבר. סטרואיד מדהים, אם אתה יודע לשלוט בעצבים, קח.
הייתי לוקח ווינסטרול,טרן וטסט, אוכל נקי, ועולה במסה איכותית במקומך. דיבול, מחצית מהמשקל מים, מכביד על הכליות, נשימה, ואוגר המון נוזלים.

סליחה על ההקפצה, אבל הכוונה שלך שאתה צריך לקחת DBOL ליותר מ4 שבועות?
לא
לא כדאי, יש חומרים אוראלים שאפשר להריץ לתקופה ארוכה, דיבול זה משהו שלא היית רוצה להריץ יותר מדי זמן, הוא קשוח לכבד, תעצור ב4 שבועות איתו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית