הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה למכונת תספורת טוב

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
היי חברים,
עד היום הייתי משתמש במכונה של אחי Moser ProStyle אך הוא עזב את הבית ואיתו המכונה ואני מחפש המלצה למכונה אחרת.
היי איזה מכונות יש לכם להמליץ לי? (עדיף כאלו עם אפשרות לעיצוב זקן, כלומר כאלו שיכולות לעשות 0 חלק כמו מכונת גילוח\סכין).
תודה מראש 😃

MOSER מספר אחת
יש להם חנות יבואן בת'א עם מחירים ממש טוב (יחסית),קפוץ לשם והם יעזרו לך למצוא את המכונה שמתאימה לך

moser זה רמה אחרת של מכונות ממה שהבנתי, לא ממש התעסקתי עם המכונות שלהם כי הן לא זולות בכלל.

לי יש מכונה של פנסוניק עם מסרק אחד שמתכוונן לפי גלגל מידות שעל המכונה וזה מאוד נוח, והמכונה עצמה מאוד זולה ועושה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
moser זה רמה אחרת של מכונות ממה שהבנתי, לא ממש התעסקתי עם המכונות שלהם כי הן לא זולות בכלל.

לי יש מכונה של פנסוניק עם מסרק אחד שמתכוונן לפי גלגל מידות שעל המכונה וזה מאוד נוח, והמכונה עצמה מאוד זולה ועושה את העבודה.
אתה אומר שmoser עדיפים על פיליפס פנסוניק וכו׳?

Moser מעולה, יש לי את זה.
אני עכשיו מגדל זקן אבל בעיקרון הזקן שלי מאוד עבה וזה לוקח אותו קל

• פותח/ת השרשור
Moser מעולה, יש לי את זה.
אני עכשיו מגדל זקן אבל בעיקרון הזקן שלי מאוד עבה וזה לוקח אותו קל
איזה דגם? אגב המכונה שלך יודעת לעשות צורה לזקן כלומר 0?
MOSER מספר אחת
יש להם חנות יבואן בת'א עם מחירים ממש טוב (יחסית),קפוץ לשם והם יעזרו לך למצוא את המכונה שמתאימה לך
איך התרשמת מהמקצועיות של המוכרים שם?

איזה דגם? אגב המכונה שלך יודעת לעשות צורה לזקן כלומר 0?

כן היא יודעת לעשות 0 מאוד קטן, לא כמו סכין גילוח אבל מספיק טוב בשביל לעשות צורה לזקן.

קבצים מצורפים

• A835C1CA-47B9-42A8-A6A7-E77A0194F683.jpeg
    A835C1CA-47B9-42A8-A6A7-E77A0194F683.jpeg
    KB 68.5 · צפיות: 136
מאוד מקצועי
הגעתי כי נשבר לי הסכין (בדיעבד קניתי מכונה שלא התאימה לי בגלל מוכר מז***ן שרק רצה למכור)
החליף לי סכין בחינם והמליץ לי על מכונה אחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית