הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ייעוץ סייקל ראשון.

TakefirstTime

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
אהלן חבר'ה,בן 19 מתאמן כבר 5 שנים.
אני יודע שחלקכם תגידו שזה מוקדם מדי אבל לא לזה באתי להתייעצות פה. (אגב,לא משתמש חדש פה)
בכל מקרה יש לי מספר שאלות על סייקל ואיך הוא הולך וייעוץ לא קטן ממכם.
סייקל של עשרה שבועות 500 מ"ג טסט ew.
פסט שבנוי מכלומיד וטמוקסיפן.
1.האם לתת זריקה אחת בשבוע של 500 מג ולא לחלק ל2 באמת כזה נוראי? עושה את זה מטעמי נוחות,בצבא.
2.מביאים לי את זה ארוז אבל לא סגור הרמטית,הגיוני שככה חומר רפואי יכול להגיע? זה מגיע עם פג תוקף והכל. חשוב לציין שזה אדם שאני מכיר 5 שנים ובספק אם יעבוד עליי,הוא בעצמו משתמש הזה.
3.כמה נורא אם אין דרך להשיג מים בקטריוסטטים? זאת אומרת שלערבב מים סטריליים ובנזיל בכמויות מדויקות אני לא יודע,רציתי לשאול אם בסייקל כזה יש סכנה של לתת בפסט 5000 יחבל פעם בשבוע למשל שבועיים. כי הבנאדם שאיתי בזה אומר לי שזה מסובך להכין תמים בקטריוסטטים כי זה מידות נמוכות ואי אפשר להכין בוודאות בלי להרוג את החומר.
4.אולי השאלה הכי חשובה פה,אני הולך באוגוסט כנראה בלי עין הרע להשתבץ כלוחם,רציתי לדעת אם עד אז אסיים את הפסט כמו שצריך אז במהלך אוגוסט+ לא ארגיש סמרטוט,וייצור הטסט הטבעי יחזור כי זה יהיה הטירונות ויהיה קשה עד בלתי אפשרי לסיים ככה כלוחם ..
אשמח חברים אם תתייחסו לשאלות ולא ללמה אני צריך את זה אני הולך ללוחמה או אתה בצבא צעיר מדי רד מזה,אני כבר הרבה מאוד זמן רוצה את זה וסופסוף אתחיל בעזרת השם

1. עדיף לפצל
2. לא חייב להיות ארוז, אבל חייב להיות סגור הרמטי לסטריליות מירבית
3. לא מסובך, תעבור על המדריך יש הסבר מפורט כיצד להכין. לא נותנים 5000 יחידות במכה אחת, אתה תרים תאסטרוגן
4. חודש לאחר סיום הניקוי הגוף אמור לחזור לעצמו ככה שעד אוגוסט יש לך המון זמן

ממליץ לך לעבור שוב על המדריכים
לטובתך האישית

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שמישהו בן 19 צריך לעשות סייקל. מעבר לנזקים בריאותיים, מה עם העתיד?
אתה עוד בגיל שהגוף מתפתח מעבר לשרירים ואתה גם בצבא מה בוער? תחכה שנתיים, תתאמן חזק יותר, תתחיל מנקודה גבוהה יותר.

אני לא חושב שמישהו בן 19 צריך לעשות סייקל. מעבר לנזקים בריאותיים, מה עם העתיד?
אתה עוד בגיל שהגוף מתפתח מעבר לשרירים ואתה גם בצבא מה בוער? תחכה שנתיים, תתאמן חזק יותר, תתחיל מנקודה גבוהה יותר.
מחזק אץ מה שהוא אמר... יש לאן לשאוף בגיל הזה,אתה לא מתכונן לשום תחרות ככה שאין סיבה לדפוק את הגוף,תבין את הנזק שאתה תעשה לגוף שלך על משהו שתמיד רצית.. יעבור לך . לקרוא נעוץ יעזור

מחזק אץ מה שהוא אמר... יש לאן לשאוף בגיל הזה,אתה לא מתכונן לשום תחרות ככה שאין סיבה לדפוק את הגוף,תבין את הנזק שאתה תעשה לגוף שלך על משהו שתמיד רצית.. יעבור לך . לקרוא נעוץ יעזור
עצוב לי שדילרים מוכרים להם חומרים ודוחפים להם שילובים של בנאדם שעבר 3-4 סייקלים בסייקל מחוסר ידע. לא משנה כמה תגיד לו לקרוא הוא לא באמת יקרא ויבין. חבל.

עכשיו אתה מבין למה כתבתי שהתחום הזה אינטרסנטי ורבוי ביזניס
כל אדם בתחום הוא בעל אינטרס כזה או אחר. השאלה עד כמה אתה חכם, ומה עברת, מישהו שבעולם הזה יודע לזהות ישר דברים. זה עסק שמתגלגל, יש אנשים שחושבים בצורה נכונה, הבנאדם יקבל משהו איכותי הוא יחזור, הבנאדם יקבל זבל, נתפור עליו קופה, אבל בעתיד הרחוק לא משתלם לאותו דירל לעשות את זה כי אז הוא מאבד לקוח. ככה אני חושב, עצוב שיש כאלה שמוכרים חומרים וגם לבנות וקטינות העיקר הכסף.

אני גם חושב כמוך.
הם יורים לעצמם ברגל וגם עושים לעצמם שם רע. כי אם יספקו חומר טוב אתה תחזור וגם תמליץ עליו לאחרים.
אבל עובדה שיש דילרים כאלו והמון שעובדים בשיטת מצליח.

אני גם חושב כמוך.
הם יורים לעצמם ברגל וגם עושים לעצמם שם רע. כי אם יספקו חומר טוב אתה תחזור וגם תמליץ עליו לאחרים.
אבל עובדה שיש דילרים כאלו והמון שעובדים בשיטת מצליח.
אמת אז על פניו לבחור שפתח את הפוסט תעשי שיעורי בית, תדע מול מי אתה עומד, ומי מביא לך את החומרים, וגם בתקופה של צבא אי אפשר לתת 200 אחוז לסייקל. חבל על הנזק והבריאות. תתאפק.

• פותח/ת השרשור
חברים קראתי את הנעוצים פה מעל למאה פעם,שנתיים של רפרוף כל יום לראות מחדש שרשורים שנפתחו וללמוד מהידע שעונים להם.
אני יודע כל מה שאני עושה,אני התחרתי בעבר אז אל תשפטו סתם.
אני יודע שאני בגיל שטני עדיין מתפתח והטסט בשמיים,אבל כרגע אני בתקופה שאני רוצה לתת בוסט שתמיד רציתי לתת.
בכל מקרה אף אחד לא גוזר עליי קופון,אף אחד לא דוחף לי חומרים או נותן לי ידע של 3-4 סייקלים כי את הסייקל בניתי לעצמי לפי הנעוצים פה.
מה שביקשתי זה עזרה בקשר לשאלות,לא שתחליטו שגוזרים עליי קופון או שדוחפים לי דברים,או להפך שאני לא מתכונן לשום תחרות .. אגב פאוורליפטינג.
בכל מקרה חברים מצטער אם יצא לי תגובה אגרסיבית זאת לא הייתה המטרה,מבין שזה תגובה של נטו ייעוץ מטוב לב,אבל את ההחלטה שלי אני עשיתי וכרגע הדבר היחיד שיגרום לי לרדת מזה זה שזה ישפיע עליי רע בתקופת הטירונות כי זה משהו שאני כרגע נלחם לחזור ללוחמה ולא אתן לזה להפריע לי.

חברים קראתי את הנעוצים פה מעל למאה פעם,שנתיים של רפרוף כל יום לראות מחדש שרשורים שנפתחו וללמוד מהידע שעונים להם.
אני יודע שאני בגיל שטני עדיין מתפתח והטסט בשמיים,אבל כרגע אני בתקופה שאני רוצה לתת בוסט שתמיד רציתי לתת.
בכל מקרה אף אחד לא גוזר עליי קופון,אף אחד לא דוחף לי חומרים או נותן לי ידע של 3-4 סייקלים כי את הסייקל בניתי לעצמי לפי הנעוצים פה.
מה שביקשתי זה עזרה בקשר לשאלות,לא שתחליטו שגוזרים עליי קופון או שדוחפים לי דברים,או להפך שאני לא מתכונן לשום תחרות .. אגב פאוורליפטינג.
בכל מקרה חברים מצטער אם יצא לי תגובה אגרסיבית זאת לא הייתה המטרה,מבין שזה תגובה של נטו ייעוץ מטוב לב,אבל את ההחלטה שלי אני עשיתי וכרגע הדבר היחיד שיגרום לי לרדת מזה זה שזה ישפיע עליי רע בתקופת הטירונות כי זה משהו שאני כרגע נלחם לחזור ללוחמה ולא אתן לזה להפריע לי.
אז תחליט מה יותר חשוב לך,סייקל שאתה תוכל לעבור אותו גם אחרי הצבא,או לשרת בתור לוחם שזה הזדמנות של פעם בחיים(ובתור אחד שהיה גובניק ועבר ללוחמה) חבל לוותר על זה תתן מעצמך בתור לוחם ותשכח מהסייקל עד כמה שזה קשה לך לשמוע

• פותח/ת השרשור
תתייעץ עם אדטו, הוא תמיד שמח לעזור.
מצחיק מאוד,אם באת להסתלבט לך תמצא לך מקום אחר
אז תחליט מה יותר חשוב לך,סייקל שאתה תוכל לעבור אותו גם אחרי הצבא,או לשרת בתור לוחם שזה הזדמנות של פעם בחיים(ובתור אחד שהיה גובניק ועבר ללוחמה) חבל לוותר על זה תתן מעצמך בתור לוחם ותשכח מהסייקל עד כמה שזה קשה לך לשמוע
כן,זה בדיוק מה שאמרתי אחי אם זה הולך לפגוע לי בזה אני ארד מזה בלי לחשוב פעמיים,תודה מלך !

עקשנות תפגע בך בעוד הרבה מקרים, חבל מאוד שאתה אוטם לעצמך את המוח ולא מקשיב למה שאנשים בעלי ניסיון כפול ומכופל ממך אומרים.

כל החיים לפניך להתאמן ולהתקדם וגם להזריק, הסיבה היחידה שאתה כלכך להוט לעשות את זה עכשיו היא בגלל שאתה לא יודע לדחות סיפוקים.

בנוסף לכל זה אתה גם משקר לעצמך ומתמרן את עצמך, הכל כדי לחיות בהרגשה שמה שאתה עושה הוא נכון לעכשיו.

• פותח/ת השרשור
עקשנות תפגע בך בעוד הרבה מקרים, חבל מאוד שאתה אוטם לעצמך את המוח ולא מקשיב למה שאנשים בעלי ניסיון כפול ומכופל ממך אומרים.

כל החיים לפניך להתאמן ולהתקדם וגם להזריק, הסיבה היחידה שאתה כלכך להוט לעשות את זה עכשיו היא בגלל שאתה לא יודע לדחות סיפוקים.

בנוסף לכל זה אתה גם משקר לעצמך ומתמרן את עצמך, הכל כדי לחיות בהרגשה שמה שאתה עושה הוא נכון לעכשיו.
אני מגיל 16 רציתי להתחיל סייקל חבר ודחיתי את זה במשך 3 שנים כי זה לא היה הזמן ...
אולי אתה צודק,אני רוצה להתחיל עכשיו כי אני לא יכול יותר לדחות את הסיפוק,דחיתי אותו 3 שנים ובגיל 19 להתחיל אני לא חושב שזה כזה גרוע מאשר גיל 21.
באתי לפה בשביל לשמוע לעצות ולהקשיב,לא כדי שיגידו לי שאני אוטם את המוח אחרת לא הייתי מבקש שייעצו לי ..
איפה אני בדיוק משקר לעצמי בשביל להרגיש טוב עם עצמי אחי? אולי אני לא שם לב ..
בכל מקרה בקשר לסייקל בגיל הזה אני כבר יודע את ההשלכות ואמרתי שאני מוכן לקחת אותם,כמו שתגיד לבילדר מקצועי שיתנו לו חומר שיפגע בו בעתיד והוא מודע לזה אבל ייבחר לקחת,כל אחד עושה את ההחלטות שלו בחיים ...
בכל מקרה חבר תודה רבה על התגובה שתדע שאני מעריך

אני מגיל 16 רציתי להתחיל סייקל חבר ודחיתי את זה במשך 3 שנים כי זה לא היה הזמן ...
אולי אתה צודק,אני רוצה להתחיל עכשיו כי אני לא יכול יותר לדחות את הסיפוק,דחיתי אותו 3 שנים ובגיל 19 להתחיל אני לא חושב שזה כזה גרוע מאשר גיל 21.
באתי לפה בשביל לשמוע לעצות ולהקשיב,לא כדי שיגידו לי שאני אוטם את המוח אחרת לא הייתי מבקש שייעצו לי ..
איפה אני בדיוק משקר לעצמי בשביל להרגיש טוב עם עצמי אחי? אולי אני לא שם לב ..
בכל מקרה בקשר לסייקל בגיל הזה אני כבר יודע את ההשלכות ואמרתי שאני מוכן לקחת אותם,כמו שתגיד לבילדר מקצועי שיתנו לו חומר שיפגע בו בעתיד והוא מודע לזה אבל ייבחר לקחת,כל אחד עושה את ההחלטות שלו בחיים ...
בכל מקרה חבר תודה רבה על התגובה שתדע שאני מעריך
אפשר לראות את ההשגים שלך?
כי אתה זורק פה דברים מוזרים מאוד- משווה את המצב שלך לבילדר מקצועי.
אתה מרוויח כסף מזה , שאתה משווה את עצמך למקצוען?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפשר לראות את ההשגים שלך?
כי אתה זורק פה דברים מוזרים מאוד- משווה את המצב שלך לבילדר מקצועי.
אתה מרוויח כסף מזה , שאתה משווה את עצמך למקצוען?
חלילה משווה את עצמי לבילדר מקצועי זאת לא הייתה הכוונה.
ההשוואה הייתה שבילדר מקצועי יקח למרות שזה יפגע בו וזאת אומרת שהוא עשה את השיקולים שלו,אותו דבר אני עשיתי את השיקולים שלי בנושא ואני יודע את ההשלכות.
כמו שאמרתי בקשר להישגים שלי,זה לא משתמש ראשי שלי,אין לי הישגים או משהו,אני לא מוכר או מתיימר להיות אחד ואני לא מתפרנס מזה,אבל אני בתחום הליפטינג כמה שנים וזה כן מעניין אותי ומושך,בגלל ששאלת המשקלים שלי הם
סקוואט 220 קילוגרם
דדליפט 250 קילוגרם
בנץ פרס 150 קילוגרם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית