הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ סייקל ראשון.

TakefirstTime

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
אהלן חבר'ה,בן 19 מתאמן כבר 5 שנים.
אני יודע שחלקכם תגידו שזה מוקדם מדי אבל לא לזה באתי להתייעצות פה. (אגב,לא משתמש חדש פה)
בכל מקרה יש לי מספר שאלות על סייקל ואיך הוא הולך וייעוץ לא קטן ממכם.
סייקל של עשרה שבועות 500 מ"ג טסט ew.
פסט שבנוי מכלומיד וטמוקסיפן.
1.האם לתת זריקה אחת בשבוע של 500 מג ולא לחלק ל2 באמת כזה נוראי? עושה את זה מטעמי נוחות,בצבא.
2.מביאים לי את זה ארוז אבל לא סגור הרמטית,הגיוני שככה חומר רפואי יכול להגיע? זה מגיע עם פג תוקף והכל. חשוב לציין שזה אדם שאני מכיר 5 שנים ובספק אם יעבוד עליי,הוא בעצמו משתמש הזה.
3.כמה נורא אם אין דרך להשיג מים בקטריוסטטים? זאת אומרת שלערבב מים סטריליים ובנזיל בכמויות מדויקות אני לא יודע,רציתי לשאול אם בסייקל כזה יש סכנה של לתת בפסט 5000 יחבל פעם בשבוע למשל שבועיים. כי הבנאדם שאיתי בזה אומר לי שזה מסובך להכין תמים בקטריוסטטים כי זה מידות נמוכות ואי אפשר להכין בוודאות בלי להרוג את החומר.
4.אולי השאלה הכי חשובה פה,אני הולך באוגוסט כנראה בלי עין הרע להשתבץ כלוחם,רציתי לדעת אם עד אז אסיים את הפסט כמו שצריך אז במהלך אוגוסט+ לא ארגיש סמרטוט,וייצור הטסט הטבעי יחזור כי זה יהיה הטירונות ויהיה קשה עד בלתי אפשרי לסיים ככה כלוחם ..
אשמח חברים אם תתייחסו לשאלות ולא ללמה אני צריך את זה אני הולך ללוחמה או אתה בצבא צעיר מדי רד מזה,אני כבר הרבה מאוד זמן רוצה את זה וסופסוף אתחיל בעזרת השם

• פותח/ת השרשור
וכמה אתה שוקל ?
שוקל 82 שהרמתי את זה,כרגע פחות או יותר אותו הדבר.
אגב זה היה בסוף גיל 16 לקראת 17,הדבר היחיד שיגרום לי לא להתחיל סייקל זה הצבא לא התופעות או ההשלכות כי אני מודע אליהם ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית