הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי נתרן

shim1on222

משתמש מתחיל
64
2
נק' מוניטין:
3
64
2
ערב טוב חברה יש לי שאלה קטנה לגבי מלח,לצערי אני אוהב להמליח את האוכל שלי בצורה מפגרת אני שם הרבה מלח,השאלה שלי אם הנתרן פוגע בחיטוב מאט אותו או שזה סבבה?
הקפצה

ערב טוב חברה יש לי שאלה קטנה לגבי מלח,לצערי אני אוהב להמליח את האוכל שלי בצורה מפגרת אני שם הרבה מלח,השאלה שלי אם הנתרן פוגע בחיטוב מאט אותו או שזה סבבה?
הקפצה
בעקרון נתרן סופח אליו נוזלים,מה שיכול לגרום לך לצבור נוזלים,ולהראות על פניו כאילו עלית במשקל או לא ירדת.

מבחינת התהליך עצמו אז לא פוגע אבל אתה צריך לשתות יותר מים(לא להגזים) כדי שזה לא יזיק לך מבחינה בריאותית וכדי להמנע מצבירת נוזלים גדולה מדי.

• פותח/ת השרשור
בעקרון נתרן סופח אליו נוזלים,מה שיכול לגרום לך לצבור נוזלים,ולהראות על פניו כאילו עלית במשקל או לא ירדת.
יכול להיות שזה מה שתקע אותי במשקל על גרעון קלורי ולא הבנתי למה? חשבתי בגלל שאני הרבה זמן בחיטוב אז המאגרים שלי מרוקנים ובינתיים אני עושה מאזן ניטרלי של שבועיים אבל יכול להיות שזה המלח? אם כן כמה אפשר להמליח ביום?
מבחינת התהליך עצמו אז לא פוגע אבל אתה צריך לשתות יותר מים(לא להגזים) כדי שזה לא יזיק לך מבחינה בריאותית וכדי להמנע מצבירת נוזלים גדולה מדי.
זה לא יכול לתקוע אותי במשקל? כי הגעתי למצב שלא הצלחתי לרדת עם גרעון קלורי גדול והרבה אירובי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית