עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הצלחתי למצוא את התקנון, בעיקרון יוצא לי 600 ₪ על 5 קילו חלבון אורז, ויטמין מסויים ואומגה 3, שווה?גם לי קרה, למזלי התחלקתי עם חבר על המשלוח ועל המכס.
תחשוב אם המוצרים שהזמנת בנוסף למכס זולים מבארץ, אם כן, תשלם מכס, בכל זאת ייצא לך יותר זול.
אם בארץ תשלם פחות בגלל המכס של ההזמנה מחול, תבדוק את תקנון ההחזרות של MYPROTEIN. אם אתה יכול לקבל החזר מלא, אז שווה להחזיר.
אפשר להתלונן לפייפל שלא קיבלת את החבילה, הם רואים שזה תקע במכס ואחרי זה זה חזר למייפרוטאין והם יחזירו לך את התשלום.מדובר במס אגב פעולה ככה שחובה לשלם אותו... לדעתי תהיה חייב לשלם כי גם אם המוצר יחזור החברה עדיין לא תחזיר לך את הדמי משלוח...
תודהאתרגם לך לפני שתפנה לדרישת הנחה
1. מע"מ אתה חייב לשלם
2. לא ידוע
3. עלות השתתפות ברשימון יבוא קולקטיבי-החבילה שלך שוחררה יחד עם עוד המון חבילות וזו העלות היחסית שלך ברישום של זה
4. שיחרור קולקטיבי - החבילה שלך שוחררה יחד עם עוד המון חבילות וזו העלות היחסית שלך במכס
אתה יכול להתמקח רק על סעיף 2 בהצלחה
מתחת ל-75$ אין עלויות נוספות, אלא אם זה שירות שליחים שמוציא בשבילך את החבילה מהמכס ואז אתה משלם מה שנקרא עמילות מכס.המיסים האלה תקפים מסכום מסוים? כאילו אם הזמנתי בסכום יחסית נמוך אני פטור?
אתה תשלם רק 35.10 ש"ח על שירות עמילות מכס כפי שציינו מעליי.מזל... הזמנתי ב73$
בחברה יוכלו לומר בצדק שכשהוא שילם היה רשום לו בברור שהמחיר לא כולל עלויות מיסים מכס ונלוות בישראל.אפשר להתלונן לפייפל שלא קיבלת את החבילה, הם רואים שזה תקע במכס ואחרי זה זה חזר למייפרוטאין והם יחזירו לך את התשלום.
בתכלס יצאת מאוד נאיבי, הפטור של עד 75 דולר הוא פטור די "נדיב" כי כל מוצר אחר בישראל(נגיד מסטיק) חייב במע"מ 17% מהשקל הראשון (טענה מרכזית של הרבה יבואנים של מוצרים קטנים שהתרסקו מאז שהפטור עלה)בכובד ראש אשלם את הקנס הנ"ל..
שוב תודה למדינת ישראל אוכלת יושביה
תשמע בסופו של דבר אני חושב שזה לא נאיביות זה פשוט עניין של מזלבחברה יוכלו לומר בצדק שכשהוא שילם היה רשום לו בברור שהמחיר לא כולל עלויות מיסים מכס ונלוות בישראל.
הוא בחר לא לשחרר את החבילה ולכן החברה לא אשמה ולכן צריכה לשלול זיכוי חלקי.
בתכלס יצאת מאוד נאיבי, הפטור של עד 75 דולר הוא פטור די "נדיב" כי כל מוצר אחר בישראל(נגיד מסטיק) חייב במע"מ 17% מהשקל הראשון (טענה מרכזית של הרבה יבואנים של מוצרים קטנים שהתרסקו מאז שהפטור עלה)
חלק גדול מהקנס לא היית משלם אם פשוט היית מזמין במחיר נמוך יותר.
תשמע בסופו של דבר אני חושב שזה לא נאיביות זה פשוט עניין של מזל
יש אנשים שקיבלו רק 35 עמילות מכס
יש כאלו שקיבלו גם מעמ בנוסף
ויש אותו שדפקו אותו עד הסוף
גם אני עכשיו הזמנתי מעל 75$, לקחתי בחשבון מעמ ועמילות מכס, וזה עדיין ישתלם לי
אבל עם מה שהוא מציג פה זה קצת יכאב.