הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שלישי

TheBrilliant

משתמש מתחיל
40
11
נק' מוניטין:
21
40
11
היי, די חדש בפורום אשמח לייעוץ (אציין שחיפשתי תשובה בחיפוש ונעוצים אך לא מצאתי)
קצת פרטים עליי בן 26, גובה 1.77 ,משקל 76 ,9% שומן.
אני מתאמן בmma כעשור וגם עשיתי מספר קרבות. בשבוע הבא עתיד להתחיל סייקל שלישי, הסייקל בן 8 שבועות של טסט אננתת וקיקסטרט של 4 שבועות טורינבול. המטרה שלי היא ביצועים כמו כוח, כוח מתפרץ והתאוששות. מסה לא מעניין ואשמח להעלות כמה שפחות (שומר על תפריט בהתאם כמובן). השאלה, יותר נכון שאלות הן: בסייקלים הקודמים השתמשתי בפרגניל רק בסיום הסייקל ואחרי מחקר מעמיק יותר הבנתי שיותר מכדאי לשלבו במהלך הסייקל לאחר כ3 שבועות מתחילתו. אם למשל אני נותן את זריקת הטסט ביום ראשון, מתי להזריק פרגניל? אפשרי באותו יום בשבוע? האם לשלב פרווירון במהלך הסייקל או שעדיף חוסם ארומטז כגון ארימדקס? בסייקל, כדי להמנע מרעילות לכבד/לכלייה יש טעם בשימוש בליב52 וכדומה או שמיותר? מצטער מראש על החפירה, אשמח לתשובות ותודה מראש.

1. טורינבול אמיתי קשה למצוא.
2. במקרה של אננטט , פרגניל לוקחים שבוע אחרי תחילת סייקל ומסיימים 10 ימים אחרי זריקה אחרונה.
3. ניתן להזריק טסט ופרגניל באותו יום אך לא לערבב באותו מזרק ולא להזריק באותו אתר.
4. לא לוקחים ארימידקס סתם אלא אם יש צורך.
5. במקרה נטילת אוראלי מומלץ לקחת טודקה. ליב חסר משמעות.

היי, די חדש בפורום אשמח לייעוץ (אציין שחיפשתי תשובה בחיפוש ונעוצים אך לא מצאתי)
קצת פרטים עליי בן 26, גובה 1.77 ,משקל 76 ,9% שומן.
אני מתאמן בmma כעשור וגם עשיתי מספר קרבות. בשבוע הבא עתיד להתחיל סייקל שלישי, הסייקל בן 8 שבועות של טסט אננתת וקיקסטרט של 4 שבועות טורינבול. המטרה שלי היא ביצועים כמו כוח, כוח מתפרץ והתאוששות. מסה לא מעניין ואשמח להעלות כמה שפחות (שומר על תפריט בהתאם כמובן). השאלה, יותר נכון שאלות הן: בסייקלים הקודמים השתמשתי בפרגניל רק בסיום הסייקל ואחרי מחקר מעמיק יותר הבנתי שיותר מכדאי לשלבו במהלך הסייקל לאחר כ3 שבועות מתחילתו. אם למשל אני נותן את זריקת הטסט ביום ראשון, מתי להזריק פרגניל? אפשרי באותו יום בשבוע? האם לשלב פרווירון במהלך הסייקל או שעדיף חוסם ארומטז כגון ארימדקס? בסייקל, כדי להמנע מרעילות לכבד/לכלייה יש טעם בשימוש בליב52 וכדומה או שמיותר? מצטער מראש על החפירה, אשמח לתשובות ותודה מראש.
היי

ביצוע כמו כוח אבסולוטי מעט ושני מכוח מתפרץ. למה אני חותר? כוח רב יותר תקבל עם דיבול/אנאדרול, אך תהיה עליה במשקל, בעיקר עקב ספיחת נוזלים. גם תפריט מוקפד לא יעזור פה. כוח מתפרץ או שיפור יכולת אירובית תבוא דווקא מכיוון אנאבר או וינסטרול. האוששות היא פונקציה של המון פרמטרים, לא רק מהחומרים.
8 שבועות לסייקל של טסט אננתת זה מעט מידי זמן. תנסה למשוך 10-12 או לחלופין השתמש בטסט פרופ ל-8 שב'.
פרגניל משבוע 3 לסייקל (שבוע 2 אם זה יהיה טסט פרופ) עד שבוע לפני תחילת PCT. פשט קח 500iu פרגניל בהזרקה אחת בשבוע.
אם תיקח אוראלי אז השתמש בטודקה (ליב 52 איננו עוזר)

• פותח/ת השרשור
היי

ביצוע כמו כוח אבסולוטי מעט ושני מכוח מתפרץ. למה אני חותר? כוח רב יותר תקבל עם דיבול/אנאדרול, אך תהיה עליה במשקל, בעיקר עקב ספיחת נוזלים. גם תפריט מוקפד לא יעזור פה. כוח מתפרץ או שיפור יכולת אירובית תבוא דווקא מכיוון אנאבר או וינסטרול. האוששות היא פונקציה של המון פרמטרים, לא רק מהחומרים.
8 שבועות לסייקל של טסט אננתת זה מעט מידי זמן. תנסה למשוך 10-12 או לחלופין השתמש בטסט פרופ ל-8 שב'.
פרגניל משבוע 3 לסייקל (שבוע 2 אם זה יהיה טסט פרופ) עד שבוע לפני תחילת PCT. פשט קח 500iu פרגניל בהזרקה אחת בשבוע.
אם תיקח אוראלי אז השתמש בטודקה (ליב 52 איננו עוזר)
אוקיי תודה על התשובה, התחלתי בשבת את הסייקל, אמשוך ל10 שבועות 500 אננתת בשבוע ו30 טורינבול ליום למשך 4 שבועות.
בעניין הפרגניל, קראתי כאן שכדי לחלק את ה5000 יחבל ל500 צריך לקנות מים בקטיוריסטטים ולשלב עם האבקה ואז כל сс זה בעצם 500 יחבל. האם להשאיר הכל בקירור במזרק אחד ופשוט להחליף מחט כל פעם? והאם להכניס את הממס שבאריזה לתוך המזרק או המים מספיקים? מזרק של 10 сс מסםיק נכון?

אוקיי תודה על התשובה, התחלתי בשבת את הסייקל, אמשוך ל10 שבועות 500 אננתת בשבוע ו30 טורינבול ליום למשך 4 שבועות.
בעניין הפרגניל, קראתי כאן שכדי לחלק את ה5000 יחבל ל500 צריך לקנות מים בקטיוריסטטים ולשלב עם האבקה ואז כל сс זה בעצם 500 יחבל. האם להשאיר הכל בקירור במזרק אחד ופשוט להחליף מחט כל פעם? והאם להכניס את הממס שבאריזה לתוך המזרק או המים מספיקים? מזרק של 10 сс מסםיק נכון?
יש בנעוץ איך להכין פרגניל שבעיקרון אתה צריך ויאל חדש סטרילי ,פרגניל 5000IU,מים בקטריוסטטים 10מ''ל,מזרק. שואב 1מ''ל מים ומזריק לתוך הפרגניל עד שממיס אותו ע''י ערבוב(לא לנער אלא בסיבובים)ואז שואב את התכולה ומעביר לויאל החדש ולאחר מכן מזריק את 9מ''ל הנותרים לתוך הויאל החדש ומה שזה נותן זה שיש לך 5000IU פרגניל ב10 מ''ל... 5000\10=500IU... בכל 1 מ''ל ישלך 500IU. זה מה שאני הבנתי מכל ההסברים בנעוץ ועם כמה שאלות פה לפני...
גם אפשר לערבב 5מ''ל במקום 10 ככה תזריק פחות נפח בזריקה (אם משתמש ב5מ''ל אז בכל 0.5מ''ל יש 500IU)
@Daniel Barack
@iliadim תקנו אותי אם אמרתי משהו לא נכון

פרגניל תמיד לערבב עם מים בקטריוסטטיים בויאל סטרילי. לאחר עירבוב ישר לקירור

• פותח/ת השרשור
הזמנתי מים בקטריוסטטים וויאל סטרילי אבל ייקח לזה זמן לנחות ובעוד שבוע כבר אצטרך לתת פרגניל. (מודע לזה שיצאתי חובבן שלא הזמנתי לפני הסייקל, לא לירות בי). יש אפשרות להכין את הפרגניל כרגיל כ5000ui בתוך מזרק של 3 מל ופשוט לקחת ממנו קו אחד במזרק?במזרק הזה יש בתוך 1 מל עשרה קוים, מן הסתם שקו אחד יהיה 500ui. מודע לזה שזה בזבוז כסף כי שאר החומר ייזרק אבל אין הרבה ברירות.

• פותח/ת השרשור
לשמור חומר במזרק זה מתכון לזיהום. אבל אתה מוזמן לנסות.
לא הבנת את השאלה שלי גבר. לא תכננתי לשמור כלום. שאלתי האם ניתן להכין את ה5000ui פרגניל שזה יוצא 1מל ופשוט להשתמש בפס אחד מתוך עשרה פסים(שנמצאים במזרקים 2 ו3 מל) . מן הסתם בכמות זה יוצא 500ui אבל נפח הזריקה נמוך מאוד האם זה משנה ובכלל, האם אפשרי להוציא את ה500 מכלל ה5000.

לא הבנת את השאלה שלי גבר. לא תכננתי לשמור כלום. שאלתי האם ניתן להכין את ה5000ui פרגניל שזה יוצא 1מל ופשוט להשתמש בפס אחד מתוך עשרה פסים(שנמצאים במזרקים 2 ו3 מל) . מן הסתם בכמות זה יוצא 500ui אבל נפח הזריקה נמוך מאוד האם זה משנה ובכלל, האם אפשרי להוציא את ה500 מכלל ה5000.
אם אתה לא מתכוון לשמור את החומר במזרק אז ניתן לעשות מה שאתה מתכוון.

כן זה אפשרי

אני עושה את זה על בסיס שבועי בחמש השנים האחרונות (TRT). שובר אמפולה, מחלק בין 2 מזרקים. אחד מזריק ואחד שומר לשבוע הבא.
לא הבנתי את הבחור נכון. חשבתי שהוא הולך להחזיק את המזרק במקרר עד שלא יסיים את כל ה5000 יחידות.
דרך אגב, גם במקרה שלך אני חושב שזה לא הכי חכם. אבל אי-אפשר לחלק אמפולה בדרך אחרת
אתה מזריק 2500 בשבוע???? למה
הוא מדבר על טסט.

למה לא לשמור בתוך ויאל סטרילי עם 0.9% בנזיל אלכוהול והמים של הפרגניל

ולא בעיה לארגן ויאל סטרילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית