הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים לאחר זריקה

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
סייקל ראשון אני מזריק טסט אננטט לרבע עליון חיצוני של הישבן ואחרי יום וחצי יש כאבים חזקים באזור ההזרקה והרגשת נפיחות של גוש באזור,הכאב עובר אחרי 3.5 ימים בדיוק כשמזריקים שוב אך הפעם לצד השני... אחרי כמה זמן השריר יתרגל לזריקות ? שבוע שני שלי ועדיין כואב רצח קשה לשבת ולנעול נעליים, לא הגיוני שזה יקרה לי למהלך כל הסייקל 10 שבועות ?סבל נוראי :(

ובכן יממה אחרי הזריקה החמישית פלח השמאלי ושוב חזרו כאבי תופת שלא הלכתי לחדכ היום,הכאב התחיל מהבוקר ורק גבר,מחר כנראה יהיה פחות כואב.
מה לדעתך הסיבה?למרות שזריקה קודמת למרבה הפלא הייתה כמעט וללא כאבים
יכול להיות שאתה או מי שמזריק לך פשוט לא עושה את זה נכון,בכל מקרה זה מוזר לי מאוד כי כל מי שמזריק לוקח תחומר הזה וטוען שהוא לא כואב בכלל,גם לי יש נסיון איתם ולא הייתה לי בעייה של כאבים,אולי כמו בכל חברות אנדרגראונד החומר נדפק או שמי שהכין אותו עשה פדיחה? מעניין אם יש בפורום עוד אנשים שהשתמשו בחומרים האלה ויתנו חוות דעת כי אני בקרוב רוצה להתחיל סייקל ומזה לא בא לי זריקה כואבת

• פותח/ת השרשור
חח הוסמך? איפה מסמיכים על דבר כזה גם אני רוצה
זה היה בצחוק... אין טיפת הומור לאנשים אפילו כשאני סובל צריך להמשיך לחייך חחח,מה שבאמת התכוונתי שאני מזריק רק לתחת מפחד שאני ישבית כאב בכתף או ברגל ואז בכלל לא יוכל להתאמן עם הכאב... בתחת זה עוד איכשהו סביר להתאמן
שידאג להחליף דילר.
ללא ספק מה שיקרה,אבל זה לא מעיד על כך שהחומר לא יפיק תוצאות נכון?
רגישות לשמן לדעתי. תדאג להחליף מחט ולחטה טוב בכול מיקרה
אני מחטא את הויאל לפני שאיבה ואחרי,עם מחט ירוקה ואז מחליף לכחולה ואז מחטא עם פד חדש את הישבן ואז מזריק,ולאחר מכן שוב פד חדש ושם אחרי שמוציא תמזרק.. חושב שעושה את זה טוב מאוד... יכול להיות אולי באמת יש רגישות לשמן?אזור ההזרקה מרגיש נפוח וגושי מבפנים,אבל מה שמעורר בי חשד זה למה הזריקה הרביעית לא כאב יום לאחר מכן?

זה היה בצחוק... אין טיפת הומור לאנשים אפילו כשאני סובל צריך להמשיך לחייך חחח,מה שבאמת התכוונתי שאני מזריק רק לתחת מפחד שאני ישבית כאב בכתף או ברגל ואז בכלל לא יוכל להתאמן עם הכאב... בתחת זה עוד איכשהו סביר להתאמן

ללא ספק מה שיקרה,אבל זה לא מעיד על כך שהחומר לא יפיק תוצאות נכון?

אני מחטא את הויאל לפני שאיבה ואחרי,עם מחט ירוקה ואז מחליף לכחולה ואז מחטא עם פד חדש את הישבן ואז מזריק,ולאחר מכן שוב פד חדש ושם אחרי שמוציא תמזרק.. חושב שעושה את זה טוב מאוד... יכול להיות אולי באמת יש רגישות לשמן?אזור ההזרקה מרגיש נפוח וגושי מבפנים,אבל מה שמעורר בי חשד זה למה הזריקה הרביעית לא כאב יום לאחר מכן?
אם שניכם לא יודעים להזריק אז יש סיכוי שמדובר על טכניקה גרועה.
במילים אתה מתאר הכל יפה , שאלה מה בפועל היא עושה עם המזרק.
עובדה שהיית זריקה שלא כאבה. זה לא שגוף לא שם לב עליה.

• פותח/ת השרשור
אם שניכם לא יודעים להזריק אז יש סיכוי שמדובר על טכניקה גרועה.
במילים אתה מתאר הכל יפה , שאלה מה בפועל היא עושה עם המזרק.
עובדה שהיית זריקה שלא כאבה. זה לא שגוף לא שם לב עליה.
אז זהו גם אני חשבתי ככה!אבל אני מתצפת עליה איך שהיא עושה ונראה הכל טוב! זריקת הפרגניל בכלל לא כאבה וגם אין הרגשת כאבים של אחרי... יש סיכוי שבגלל שהיא מוודא שאין דם במזרק והיא לוקחת תמזרק יותר מדי אחורה?שאז אולי נכנסת בועה והיא גורמת לכאב? למרות שאני חושב שהיא עושה מעולה

אז זהו גם אני חשבתי ככה!אבל אני מתצפת עליה איך שהיא עושה ונראה הכל טוב! זריקת הפרגניל בכלל לא כאבה וגם אין הרגשת כאבים של אחרי... יש סיכוי שבגלל שהיא מוודא שאין דם במזרק והיא לוקחת תמזרק יותר מדי אחורה?שאז אולי נכנסת בועה והיא גורמת לכאב? למרות שאני חושב שהיא עושה מעולה
אבל מה אתה מסתכל?
אתה בעצמך לא יודע מה לעשות.
אולי היא מזיזה את המחט לצדדים או קדימה אחורה?
אולי בועות, אולי שד יודע מה.

מוזר דווקא שמעתי תגובות טובות על החברה שאנשים מזריקים ולא כואב להם, יכול להיות זה משתנה מאדם לאדם גם על זנקו יש 1 ל 20 שכואב להם לא כל גוף מקבל חומר כזה או אחר . נראה לי, השאלה מה רמת הכאב שאתה מרגיש כי גם לי לפעמים יש כאבים אבל לא ברמה של חולי ו 40 מעלות חום תסמיני נובה פארם.

מוזר דווקא שמעתי תגובות טובות על החברה שאנשים מזריקים ולא כואב להם, יכול להיות זה משתנה מאדם לאדם גם על זנקו יש 1 ל 20 שכואב להם לא כל גוף מקבל חומר כזה או אחר . נראה לי, השאלה מה רמת הכאב שאתה מרגיש כי גם לי לפעמים יש כאבים אבל לא ברמה של חולי ו 40 מעלות חום תסמיני נובה פארם.
זהו שלאחר בירור לעומק אצל כל מי שמשתמש במכון,החומר מצויין ועובד טוב אבל מכולם יש רק אחד שמתלונן על כאבים מטורפים ברמה של שיתוק,כנראה שמדובר ברגישות ספציפית אצל כמה אנשים,בקיצור המלצה שלי לפותח הפוסט,או שתחליף ברנד או שפשוט תתרגל לשמן הזה

• פותח/ת השרשור
*עדכון
לאחר יממה וחצי מהזריקה השישית שינית טכניקת הזרקה,לפני השאיבה שמתי את הויאל במים חמים שהשמן לא יהיה קר,ואת הזריקה עשיתי במצב שכיבה שיהיה יותר יציב,יום למחרת היה כאבים מינימלים בנקודת הזריקה ככה שלא כזה סבלתי.. אך גם זריקה רביעית שהייתה באותו פלח ישבן עברה חלק... נחכה לזריקה השביעית אולי הישבן השמאלי שלי רגיש

כמה קיצון, כסא גלגלים, כאבי תופת, אני לא אומר שזה מדומה אני רק אומר שצריך להפריד בין כאבים של זריקה שיכולים לפעמים להיות באמת כואבים לבין שמן לא איכותי שעלול לעשות דלקת מקומית או זיהום, אפשר להרגיש את זה על ידי בדיקת חום גוף או להניח את היד ולהרגיש אם המקום חם. מהתיאור שלך זה נשמע כמו זריקה לא מוצלחת, שנים כבר ב- trt וכשיש זמן לאימונים בפעם בשנה עושה בלאסט ויצא לי להכאיב לא מעט לעצמי גם עם טסט רפואי ולא ugl ואין לי שום רגישות לשום שמן. זה קורה, מבין שזה מלחיץ כל עוד זה לא אקוטי תזרום ותהינה מהתהליך.
לדעתי אין בעיה בחברה (לא מכיר אישית), אם זה ממש מפריע עד כדי כך שאתה מבטל אימונים תנסה להחליף חברה או למצוא מישהו שיזריק לך.

• פותח/ת השרשור
כמה קיצון, כסא גלגלים, כאבי תופת, אני לא אומר שזה מדומה אני רק אומר שצריך להפריד בין כאבים של זריקה שיכולים לפעמים להיות באמת כואבים לבין שמן לא איכותי שעלול לעשות דלקת מקומית או זיהום, אפשר להרגיש את זה על ידי בדיקת חום גוף או להניח את היד ולהרגיש אם המקום חם. מהתיאור שלך זה נשמע כמו זריקה לא מוצלחת, שנים כבר ב- trt וכשיש זמן לאימונים בפעם בשנה עושה בלאסט ויצא לי להכאיב לא מעט לעצמי גם עם טסט רפואי ולא ugl ואין לי שום רגישות לשום שמן. זה קורה, מבין שזה מלחיץ כל עוד זה לא אקוטי תזרום ותהינה מהתהליך.
לדעתי אין בעיה בחברה (לא מכיר אישית), אם זה ממש מפריע עד כדי כך שאתה מבטל אימונים תנסה להחליף חברה או למצוא מישהו שיזריק לך.
כפי שכתבתי לפני כן,חברה שלי מזריקה לי ואני פשוט צופה בה לראות שלא שכחה שום שלב... היום בערב עוד זריקה נראה מחר מה יהיה איתה כי הפלח השמאלי כל הזמן איכזב אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית