הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמה סטים אתם עושים לשריר בסייקל ?

• פותח/ת השרשור orreu
  • פורסם בתאריך

orreu

משתמש מתחיל
58
3
נק' מוניטין:
3
58
3
שלום,
מעניין אותי אם אתם מעלים את כמות הסטים בסייקל לעומת בין סייקלים (במצב טבעי) תרשמו בבקשה כמה סטים אתם עושים בחזה, גב , רגליים , יד אחורית וקדמית וכתפיים וכמה פעמים בשבוע אתם מאמנים את השריר.

עוד שאלה לא קשורה
אם אני לוקח 30 מג DBOL כל יום ל 4 שבועות לקחת LIV52 ? אם כן באיזה מינון ומתי ? בסוף ה4 שבועות ? ב PCT ?
תודה

שלום,
מעניין אותי אם אתם מעלים את כמות הסטים בסייקל לעומת בין סייקלים (במצב טבעי) תרשמו בבקשה כמה סטים אתם עושים בחזה, גב , רגליים , יד אחורית וקדמית וכתפיים וכמה פעמים בשבוע אתם מאמנים את השריר.

כמות הסטים נקבעת לפי התאוששות, לכל מתאמן יש יכולות התאוששות שונה ולכן לבצע סקר כזה לא יתן לך הרבה, עדיין תצטרך ללמוד מה יותר מתאים עבורך. יש כאלו שנפח גובה בהחלט עושה להם רק טוב ויש כאלו שגדלים מחצי זה, אינדווידאולי לחלוטין.

עוד שאלה לא קשורה
אם אני לוקח 30 מג DBOL כל יום ל 4 שבועות לקחת LIV52 ? אם כן באיזה מינון ומתי ? בסוף ה4 שבועות ? ב PCT ?
לא צריך ליב תחסוך כסף

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית