הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

יורזם

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אוקיי אהלן חברה אני מתכוון להתחיל ממש בקרוב סייקל ראשון (סייקל חיטוב אחרי חקירה מעמיקה שחקרתי על הסטרואידים על ההשפעות סיכונים ותופעות החלטתי שאני הולך על זה)
אז ככה בן 20 מתאמן כ4 שנים משקל 90 17-18 אחוז שומן החמורים שיש ברשותי הם ויני,טסט פרפיונט,קלן, קאפין ,ומולטי ויטמין המטרה למשוך את הסייקל כ7 שבועות זה אומר 7 שבועות טסט פורפיונט עם ויני בשבוע ה5 להכניס את הקלן לפעולה וכמובן שמולטי ויטמין וכמובן שעם החומרים ההלו מגיעה תזונה קפדנית של 150 גרם חלבון 40 גרם פחמימה וגם אני אשלב עם שומן איכותי וכ2.5 ליטרים מים בפנים גם
.כמה שאלות אז ככה
1.מה אתם חושבים על השילוב של החומרים
2.מה הסיכוי שעלול להיגרם גינוקומסטיה
3.מה השערה של הירידה במישקל יחד עם האחוזי שומן כמובן שאני לא מצפה לתשובה חד משמעית אבל אשמח לדעת את הערכה שלכם לגבי ירידה באחוזי שומן לכמה אגיע אחרי סייקל
תודה לכם מראש
(תמונה של החברות של הסטרואידים שיש בירשותי כרגע) אשמח לישמוע את הדעה שלכם לגבי זה)

קבצים מצורפים

• 612D39B2-8449-427C-AD4D-DD412EB6D9C4.jpeg
    612D39B2-8449-427C-AD4D-DD412EB6D9C4.jpeg
    KB 50.5 · צפיות: 174
אוקיי אהלן חברה אני מתכוון להתחיל ממש בקרוב סייקל ראשון (סייקל חיטוב אחרי חקירה מעמיקה שחקרתי על הסטרואידים על ההשפעות סיכונים ותופעות החלטתי שאני הולך על זה)
אז ככה בן 20 מתאמן כ4 שנים משקל 90 17-18 אחוז שומן החמורים שיש ברשותי הם ויני,טסט פרפיונט,קלן, קאפין ,ומולטי ויטמין המטרה למשוך את הסייקל כ7 שבועות זה אומר 7 שבועות טסט פורפיונט עם ויני בשבוע ה5 להכניס את הקלן לפעולה וכמובן שמולטי ויטמין וכמובן שעם החומרים ההלו מגיעה תזונה קפדנית של 150 גרם חלבון 40 גרם פחמימה וגם אני אשלב עם שומן איכותי וכ2.5 ליטרים מים בפנים גם
.כמה שאלות אז ככה
3.מה השערה של הירידה במישקל יחד עם האחוזי שומן כמובן שאני לא מצפה לתשובה חד משמעית אבל אשמח לדעת את הערכה שלכם לגבי ירידה באחוזי שומן לכמה אגיע אחרי סייקל
תודה לכם מראש
(תמונה של החברות של הסטרואידים שיש בירשותי כרגע) אשמח לישמוע את הדעה שלכם לגבי זה)
1. שבע שבועות אוראלי זה לא רעיון טוב.איפה טודקה?
2. למה פרופיונט ? אתה נהנה לדקור את עצמך כל יום?
3. לא רשמת מינונים.
4. איפה pct ?
5. איפה פרגניל?
6. תזונה על הפנים. 150 גרם חלבון למשקל 90 קילו?40 גרם פחמימות? אתה מתכוון להרעיב את עצמך?
7. בפוסט הקודם הפניתי אותך לאשכול עם מבנה סייקל סטנדרטי שכולל הכל. איך הגעת למפלצת הזאת?
תתחיל מטסט אננטט. אחרי 3 שבועות תעבור לפרופ.
למה?

• פותח/ת השרשור
1. שבע שבועות אוראלי זה לא רעיון טוב.איפה טודקה?
2. למה פרופיונט ? אתה נהנה לדקור את עצמך כל יום?
3. לא רשמת מינונים.
4. איפה pct ?
5. איפה פרגניל?
6. תזונה על הפנים. 150 גרם חלבון למשקל 90 קילו?40 גרם פחמימות? אתה מתכוון להרעיב את עצמך?
7. בפוסט הקודם הפניתי אותך לאשכול עם מבנה סייקל סטנדרטי שכולל הכל. איך הגעת למפלצת הזאת?

למה?
זריקה יום כן יום לא 1cc
ויני 30 מג
לקראת הסוף קלן 80 מג

• פותח/ת השרשור
1cc כמה זה בחומר פעיל לשבוע? צריך לנחש מה אתה מזריק?
80 מג קלן ? אתה בטוח שקראת איך נוטלים קלן?
מה אם שאר שאלות שלי?
כן מכיר את הפרמידה של קלן אתחיל ב 20 מג ואעצור ב80 מג
לגבי התזונה אעלה בחלבון בעוד 30 גרם,
פחמימה אשאיר כמו שהיא אני מסתדר תאמת מבחינת כמויות אין לי את כול שאר הדברים שאמרת כמו טודקה pct פרגניל שאלי את המוכר אם יש צורך בעוד דברים אמר לי לא שזה בסדר סייקל ראשון שלי אשמח לישמוע ממך קצת מקומות לישפור היום נתתי את הזריקה הראשונה עבר חלק ללא כאב
למה התכוונת שרשמת חומר פעיל בשבוע שאני צריך לנחש?

כן מכיר את הפרמידה של קלן אתחיל ב 20 מג ואעצור ב80 מג
לגבי התזונה אעלה בחלבון בעוד 30 גרם,
פחמימה אשאיר כמו שהיא אני מסתדר תאמת מבחינת כמויות אין לי את כול שאר הדברים שאמרת כמו טודקה pct פרגניל שאלי את המוכר אם יש צורך בעוד דברים אמר לי לא שזה בסדר סייקל ראשון שלי אשמח לישמוע ממך קצת מקומות לישפור היום נתתי את הזריקה הראשונה עבר חלק ללא כאב
למה התכוונת שרשמת חומר פעיל בשבוע שאני צריך לנחש?
1. חומר פעיל בקלן נמדד במיקרו-גרמים ולא מ״ג.
2. לגבי תזונה - בסייקל נהוג לקחת חלבון פי 2.5-3 ממשקל גוף , במיוחד אם אתה בחיטוב. על מנת להגיע לערכים נורמליים תצטרך להעמיס כמות שומן גדולה מאוד אם פחמימה כזאת נמוכה.
יש לך בכלל תפריט מאוזן?
3. מי שייעץ לך לא להשתמש בפרגניל ולא לעשות pct , אז שגם ייעץ לך כשיהיו לך בעיות בריאותיות.
עצה אחרונה ממני- אל תכנס לחומרים, אין לך שום ידע אפילו הבסיסי ביותר ואתה עלול לפגוע בעצמך.
יש לך המון מה ללמוד גם מבחינת חומרים, גם מבחינת תזונה ואחרון חביב , אתה בן 20 , אין לך מה להכניס הורמונים לגוף עדיין.

• פותח/ת השרשור
1. חומר פעיל בקלן נמדד במיקרו-גרמים ולא מ״ג.
2. לגבי תזונה - בסייקל נהוג לקחת חלבון פי 2.5-3 ממשקל גוף , במיוחד אם אתה בחיטוב. על מנת להגיע לערכים נורמליים תצטרך להעמיס כמות שומן גדולה מאוד אם פחמימה כזאת נמוכה.
יש לך בכלל תפריט מאוזן?
3. מי שייעץ לך לא להשתמש בפרגניל ולא לעשות pct , אז שגם ייעץ לך כשיהיו לך בעיות בריאותיות.
עצה אחרונה ממני- אל תכנס לחומרים, אין לך שום ידע אפילו הבסיסי ביותר ואתה עלול לפגוע בעצמך.
יש לך המון מה ללמוד גם מבחינת חומרים, גם מבחינת תזונה ואחרון חביב , אתה בן 20 , אין לך מה להכניס הורמונים לגוף עדיין.
תודה על הדאגה אחי תוכל להסביר לי מזה pct ואיך עושים אותו?

תודה על הדאגה אחי תוכל להסביר לי מזה pct ואיך עושים אותו?

חביבי, לא התעסקתי מעולם בחומרים ואני יודע מה זה pct. אתה הצגת את עצמך כאחד שחקר באופן מעמיק ולמרות זאת הסייקל שלך לא כולל פרגניל וpct מסודר, אתה לא מודע לנזקים העצומים שאתה עלול לגרום לעצמך.

יש כאן בנעוצים מדריכים נהדרים למתחילים ואת כל המידע הדרוש, אני בעצמי קראתי סתם מתוך הנאה.

אני הגבתי רק שתבין את מידת החומרה, שאדם שבכלל לא תכנן ולא מתכנן לקחת חומרים איי פעם, מודע לסכנות שבשימוש בהם יותר מאחד שהולך להשתמש בזה הרגע.

.כמה שאלות אז ככה
תודה לכם מראש
עצור הכל
תלמד עוד בפורום
אתה לא בשל ולא במצב לסייקל

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שהבחור אמיתי.
מתנהג כמו טרול.
או שלא אכפת לו להישאר עם איבר מת בין הרגליים.
ממש לא טרול הקשבתי לאנשים שסובבים אותי סמכתי עליו שהוא יעזור לי תאמין לי שיש לי חיים ואין לי זמן פנוי לשטויות שלעבוד על אנשים בפורום לא כול אחד יודע מידע רב סך הכול התייעצתי ושאלתי שאלות בשביל זה נועד הפורום לא?
עצור הכל
תלמד עוד בפורום
אתה לא בשל ולא במצב לסייקל
אשמח ללניק מפורט של הסבר על הדברים חשוב לי ללמוד כפי שאתם אומרים זה הבריאות שלי

• פותח/ת השרשור
מידע - Q&A חומרים אנבוליים
כבר שלחתי לך קישור הזה, אבל לא הועלת בטובך לקרא.
אחרי שיחה ארוכה איתו התעקשתי שיביא לי פרנגיל וטמוקסיפן הוא ניסה לשכנע אותי שלא חובה אבל אמרתי לו בכול זאת שיביא לי לפי מה שקראתי בקישור ששלחת לי לוקחים את זה אחרי סיום הסייקל צריך לצרוך משהו נוסף במהלך הסייקל?

אחרי שיחה ארוכה איתו התעקשתי שיביא לי פרנגיל וטמוקסיפן הוא ניסה לשכנע אותי שלא חובה אבל אמרתי לו בכול זאת שיביא לי לפי מה שקראתי בקישור ששלחת לי לוקחים את זה אחרי סיום הסייקל צריך לצרוך משהו נוסף במהלך הסייקל?
20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום.
שאלה: קיבלתי את הפרגניל עם מים. כיצד מערבבים, איך משתמשים וכמה זמן ניתן לשמור את הפרגניל?
תשובה:
פרגניל שעורבב עם מים בקטריוסטטיים ניתן לשמור בקירור 60 יום.
המים שהתקבלו ביחד עם הפרגניל נקראים "מים סטריליים להזרקה". מים בקטריוסטטיים הם מים סטריליים בתוספת בנזיל אלכוהול.
לכן ניתן לבחור באחת האפשרויות העדיפות הבאות:

1. רכישה נפרדת של מים בקטריוסטטיים והצטיידות בויאל סטרילי.

2. הצטיידות בבנזיל אלכוהול וויאל סטרילי תוך שימוש במים הסטריליים שהתקבלו עם הפרגניל (1ml) והצטיידות ב-10ml נוספים מים סטריליים להזרקה (מבית המרקחת).
במידה והוחלט לבחור באפשרות השנייה הכנת הפרגניל תבוצע כך:
  • קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
מה שיתקבל :
5000iu פרגניל בתוך 11cc של מים בקטריוסטטיים (0.9% בנזיל אלכוהול).
1cc=450iu.
מוזרק כל יום שלישי או רביעי : 225iu.

הזרקת פרגניל יכולה להיות לשומן (SubQ) או לשריר (IM). במידה והחלט להזריק לשריר יש להימנע מהזרקה באתר בו הוזרק שמן. מסיבה זו רצוי להזריק לשומן הבטני (מזרק ומחט אינסולין יתאימו לכך). אם הזרקת לדוגמה את הטסטוסטרון (שמן) לישבן, תזריק את הפרגניל לכתף במידה ותרצה להזריק שוב לשריר או לשומן הבטני.
שאלה: אני מתכנן לעשות שימוש ראשון בחומרים אנבוליים ולהתחיל סייקל. כיצד עלי לבנות את הסייקל?
תשובה:
סייקל הוא תקופת שימוש מוגבלת בחומרים אנבוליים כמו סטרואידים. התקופה מוגבלת בכדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח. לאחר סייקל יבוצע Post Cycle Therapy (בקיצור PCT) למשך כחודש לפחות במטרה להחזיר את המערכת ההורמונלית לקראת תיפקוד תקין ולהגן על הגוף מחלק מתופעות הלוואי הקשורות בשימוש ובהפסקתו.

סייקל איכותי ראשון יימשך 10-12 שבועות ויכלול טסטוסטרון עם אסטר (שמן) ארוך בלבד ויבוצע באופן הבא:

שבוע 1-10 טסטוסטרון אנטט 500 מ"ג לשבוע. זריקה כל 3 או 4 ימים.
שבוע 3-10: hCG (כוריגון) 500iu פעם בשבוע

• פותח/ת השרשור
20 יום לאחר זריקת הטסטוסטרון האחרונה יבוצע PCT למשך 4 שבועות סה"כ - כל שבוע יש להוריד את מינון (להתחיל מהגבוה ולהוריד לנמוך)הכדורים לפי הפירמידה שרשומה ליד כל חומר:

כלומיד (Clomid) בפירמידה יורדת 100-100-50-50 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 100 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 50 מ"ג כל יום.

טמוקסיפן (Temoxipen) בפירמידה יורדת 40-40-20-20 מ"ג.
- שבועיים ראשונים 40 מ"ג כל יום. שבוע 3-4 20 מ"ג כל יום.
שאלה: קיבלתי את הפרגניל עם מים. כיצד מערבבים, איך משתמשים וכמה זמן ניתן לשמור את הפרגניל?
תשובה:
פרגניל שעורבב עם מים בקטריוסטטיים ניתן לשמור בקירור 60 יום.
המים שהתקבלו ביחד עם הפרגניל נקראים "מים סטריליים להזרקה". מים בקטריוסטטיים הם מים סטריליים בתוספת בנזיל אלכוהול.
לכן ניתן לבחור באחת האפשרויות העדיפות הבאות:

1. רכישה נפרדת של מים בקטריוסטטיים והצטיידות בויאל סטרילי.

2. הצטיידות בבנזיל אלכוהול וויאל סטרילי תוך שימוש במים הסטריליים שהתקבלו עם הפרגניל (1ml) והצטיידות ב-10ml נוספים מים סטריליים להזרקה (מבית המרקחת).
במידה והוחלט לבחור באפשרות השנייה הכנת הפרגניל תבוצע כך:
  • קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
מה שיתקבל :
5000iu פרגניל בתוך 11cc של מים בקטריוסטטיים (0.9% בנזיל אלכוהול).
1cc=450iu.
מוזרק כל יום שלישי או רביעי : 225iu.

הזרקת פרגניל יכולה להיות לשומן (SubQ) או לשריר (IM). במידה והחלט להזריק לשריר יש להימנע מהזרקה באתר בו הוזרק שמן. מסיבה זו רצוי להזריק לשומן הבטני (מזרק ומחט אינסולין יתאימו לכך). אם הזרקת לדוגמה את הטסטוסטרון (שמן) לישבן, תזריק את הפרגניל לכתף במידה ותרצה להזריק שוב לשריר או לשומן הבטני.
שאלה: אני מתכנן לעשות שימוש ראשון בחומרים אנבוליים ולהתחיל סייקל. כיצד עלי לבנות את הסייקל?
תשובה:
סייקל הוא תקופת שימוש מוגבלת בחומרים אנבוליים כמו סטרואידים. התקופה מוגבלת בכדי לצמצם ככל שניתן את תופעות הלוואי, את הפגיעה במערכת ההורמונלית ולהרוויח את המירב מבחינת מסה/כח. לאחר סייקל יבוצע Post Cycle Therapy (בקיצור PCT) למשך כחודש לפחות במטרה להחזיר את המערכת ההורמונלית לקראת תיפקוד תקין ולהגן על הגוף מחלק מתופעות הלוואי הקשורות בשימוש ובהפסקתו.

סייקל איכותי ראשון יימשך 10-12 שבועות ויכלול טסטוסטרון עם אסטר (שמן) ארוך בלבד ויבוצע באופן הבא:

שבוע 1-10 טסטוסטרון אנטט 500 מ"ג לשבוע. זריקה כל 3 או 4 ימים.
שבוע 3-10: hCG (כוריגון) 500iu פעם בשבוע
תודה רבה
יש לי שאלה לגבי ה טמוקסיפן צריך לצרוך יחד עם הכלומיד? או שאחד מהם מספיק?
2הזריקה של הפרנגיל כואבת? וכול כמה זמן להזריק אותה?,הבנתי שאני מתחיל אותה מהשבוע השלישי של הסייקל ליתר בטחון אגב

1. גם כלומיד וגם טמוקסיפן
2. זריקות פרגניל עושים במזרק אינסולין לשומן בבטן.
3. אם אתה משתמש בפרופיאונט אתה מתחיל פרגניל באותו שבוע של טסט ומסיים שבוע אחרי זריקה אחרונה.
4. בשביל פרגניל צריך מים בקטריוסטטים , תדאג לרכוש גם אותם

• פותח/ת השרשור
1. גם כלומיד וגם טמוקסיפן
2. זריקות פרגניל עושים במזרק אינסולין לשומן בבטן.
3. אם אתה משתמש בפרופיאונט אתה מתחיל פרגניל באותו שבוע של טסט ומסיים שבוע אחרי זריקה אחרונה.
4. בשביל פרגניל צריך מים בקטריוסטטים , תדאג לרכוש גם אותם
תודה על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית