הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה פה למבינים ובעיקר לMOO

dordavid

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
187
44
0
אז ככה התחלתי בערך לפני חצי שנה מסה, עליתי 22 קילו. אני עכשיו מנצל את החודש וחצי האחרון שלי במסה ולאחר מכן אני רוצה להתחיל חיטוב. השאלה שלי אם 3 חודשים מספיקים לי בשביל להגיע לאחוז שומן נמוך, משהו כמו 9?
אני שוקל היום 82, גובה 178, ומאמין שאני 14-15 אחוז שומן.
אני יודע שאני צריך להמשיך מסה אבל אני רוצה להראות חטוב בקיץ.
תודה:RockOn:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
על הנייר אפשר

תלוי בהרבה דברים
גנטיקה
חיטוב ראשון ?
למה הגוף מגיב יותר טוב פחמימה או שומן (דיאטה רגילה או קוטוג'נית)
אם אתה יודע לבצע חיטוב, חישובים ואומדנים מדוייקים יחסית

תעלה תמונות

על הנייר אפשר

תלוי בהרבה דברים
גנטיקה
חיטוב ראשון ?
למה הגוף מגיב יותר טוב פחמימה או שומן (דיאטה רגילה או קוטוג'נית)
אם אתה יודע לבצע חיטוב, חישובים ואומדנים מדוייקים יחסית

תעלה תמונות

שתי שאלות:
1. כיצד למדים למה הגוף מגיב יותר טוב? ע"פ השינויים לאחר חודש ראשון בדיאטה רגילה?
2. במידה והולכים לגמרי לפי הספר, האם גנטיקה בעייתית יכולה למנוע מבנאדם לרדת באחוזי השומן? או שגם במקרה כזה, דיאטה קוטוג'נית יכולה לעזור ולפתור הבעיה?

שתי שאלות:
1. כיצד למדים למה הגוף מגיב יותר טוב? ע"פ השינויים לאחר חודש ראשון בדיאטה רגילה?
2. במידה והולכים לגמרי לפי הספר, האם גנטיקה בעייתית יכולה למנוע מבנאדם לרדת באחוזי השומן? או שגם במקרה כזה, דיאטה קוטוג'נית יכולה לעזור ולפתור הבעיה?

1. באיזה דיאטה אתה לא מאבד כוח. (זה המדד העיקרי) ואיך שזורם החיטוב (מבחינת כמה שומן אתה מוריד בפרק זמן מסוים)
2. איזה ספר ? יש מלא.

הכי טוב שתלך על דיאטה רגילה כמו במדריך שמשה רשם
אחרי שתגיע לא.ש נמוך 12% תנסה לשחק עם הפחמימות/שומן, אני מסוגל לחיות על 40 פחמימה מירקות, יש אנשים שמשתגעים מזה. יכול להיות שאתה תהנה מדיאטה קוטג'נית ואחרי העמסות תהיה כמו סופרמן (ככה אני מרגיש אחרי העמסה).
אתה צריך לנסות ולעשות הכל חכם שלא תפגע בעצמך, כי זה לא משחק, אתה יכול לגרום לעצמך נזק.

גם אחרי חיטוב ראשון אתה תכיר את עצמך, ותראה אם אתה רוצה לעשות מאסה מלוכלכת. לי לא מפריע לחטב, אני נהנה גם במאסה וגם בחיטוב. יש כאלה שהחיטוב שלהם סיוט. ויש כאלה שלא מחטבים ותמיד נשארים ב 14% ~ אז תראה מה טוב לך.

אם המטרה שלך להתחזק אז יכול להיות שלא כדאי לך לרדת מתחת ל 12% אם זה קשה לך ואתה מאבד כוח סתם.

נערך לאחרונה:
1. באיזה דיאטה אתה לא מאבד כוח. (זה המדד העיקרי) ואיך שזורם החיטוב (מבחינת כמה שומן אתה מוריד בפרק זמן מסוים)
2. איזה ספר ? יש מלא.

הכי טוב שתלך על דיאטה רגילה כמו במדריך שמשה רשם
אחרי שתגיע לא.ש נמוך 12% תנסה לשחק עם הפחמימות/שומן, אני מסוגל לחיות על 40 פחמימה מירקות, יש אנשים שמשתגעים מזה. יכול להיות שאתה תהנה מדיאטה קוטג'נית ואחרי העמסות תהיה כמו סופרמן (ככה אני מרגיש אחרי העמסה).
אתה צריך לנסות ולעשות הכל חכם שלא תפגע בעצמך, כי זה לא משחק, אתה יכול לגרום לעצמך נזק.

גם אחרי חיטוב ראשון אתה תכיר את עצמך, ותראה אם אתה רוצה לעשות מאסה מלוכלכת. לי לא מפריע לחטב, אני נהנה גם במאסה וגם בחיטוב. יש כאלה שהחיטוב שלהם סיוט. ויש כאלה שלא מחטבים ותמיד נשארים ב 14% ~ אז תראה מה טוב לך.

אם המטרה שלך להתחזק אז יכול להיות שלא כדאי לך לרדת מתחת ל 12% אם זה קשה לך ואתה מאבד כוח סתם.

המטרה שלי היא חיטוב. לגמרי חיטוב.
על איזה נזקים דיברת?

Grammar-Police.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית