הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר עם פחמימה איכותית יחסית

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, התגייסתי ליחידה קרבית לפני כחודש וחצי מאז ירדתי כבר 5-6 קג למרות שאוכל המון ואוכל גם דברים מהבית (משתדל לדחוף קרוב ל100 גרם קשיו, 100-150 גרם קוואקר ו2 מנות חלבון בנוסף לארוחות) אבל לפעמים אין זמן להכל ויש שבועות לא בבאח, מה גם שהייתי רגיל כנראה ליותר קלוריות.
חשבתי לקנות גיינר כי זה הדבר עם הערכים הכי טובים שהכי זמין לצריכה מיידית.
עכשיו אני יודע שיש ברוב הגיינרים המון חרא, ובשביל זה אני לא צריך גיינר אני יכול פשוט לדחוף סוכר נטו.
אבל הבנתי שיש גיינרים עם פחמימות יותר איכותיות מישהו מכיר משהו?
שמעתי על מאסל פארם ועל bpi מישהו יכול לאמת לי אחד מהם?

אם אני לא טועה לMY PROTEIN יש אבקת חלבון שמגיעה עם ש"ש, אבל אפשר פשוט לערבב בבית ועל זה אני הכי ממליץ.
ופחמימות ושומן זה לא משהו שאמור להיות חסר לך בצבא, גם אם אתה קרבי, למה אתה לא אוכל יותר בארוחות ובפריסות?

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה לMY PROTEIN יש אבקת חלבון שמגיעה עם ש"ש, אבל אפשר פשוט לערבב בבית ועל זה אני הכי ממליץ.
ופחמימות ושומן זה לא משהו שאמור להיות חסר לך בצבא, גם אם אתה קרבי, למה אתה לא אוכל יותר בארוחות ובפריסות?
אוכל המון בארוחות/ פריסות, אבל אין אצלנו לרוב הרבה זמן, מה גם שחוץ מ4 שבועות בטירונות כל שאר השבועות בשטח אז זה רק פריסות שלא מספיקות (אתה צריך להתחשב גם בחברים שלך)

אוכל המון בארוחות/ פריסות, אבל אין אצלנו לרוב הרבה זמן, מה גם שחוץ מ4 שבועות בטירונות כל שאר השבועות בשטח אז זה רק פריסות שלא מספיקות (אתה צריך להתחשב גם בחברים שלך)
אוקיי פספתי את הנקודה שאתה בהכשרה, אז באמת עניין האוכל והמשקל בעייתי כי באמת אין זמן לאכול וגם אתה מוציא הרבה אנרגיה.
תנסה לבקש מהמפקדים עוד אוכל לפריסות.
אבל בגדול הפתרון הכי אידיאלי במצבך זה המון אגוזים, הערכים שלהם הרבה יותר מאוזנים והרבה יותר טובים מבכל אבקה שתמצא.

• פותח/ת השרשור
תחסוך על גיינר: זרוק חמאת בוטנים וקוואקר לשייקים שלך.
זה מה שאני עושה כרגע
יותר מידי זמן להתעסק עם זה לאכול ולשתוף את זה (אני בטירונות יש לי 5 דקות וגיינר הדבר היחיד שעונה על ההגדרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית