הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון על טכניקאת סקוואט.

MimranRoee

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
155
100
0

לא ערכתי אותו הפעם זה עם מוט ריק רק מנסה להשתפר על הטכניקה איך זה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אחייייי אתהההה באאאאא לפצחחחחח קשיוווו

עכשיו באמת תקרא כבר תספר

נו די אבל אני לא אוהב לקרוא :(
אני רק רוצה ללמוד לעשות סקוואט איך למדתי לעשות בנץ?? הסבירו לי אז רק אני צריך שעוד כמה פעמים יסבירו לי אני יעלה כל פעם סירטון לאט לאט אני ישתפר תוך חודש אני עושה כמו שצריך בלי ספר שיקח לי שנה לקרוא

אני לא מצליח להבין מה הקשר לזה שאתה לא אוהב לקרוא פה. אתה אוהב להיראות כמו ליצן עם מוט על הגב? אני אוהב לא לדעת איך לעשות תרגיל כמו שצריך? תפסיק לעשות מעצמך צחוק, תתגבר על ה"חוסר אהבה" שלך לקריאה ותלמד איך לעשות את התרגיל כמו שצריך מהספר. אף אחד לא הולך להאכיל אותך בכפית פה אם תמשיך להראות סירטונים שמראים שאין לך מושג מה אתה עושה ואתה גם לא טורח ללמוד.

נו די אבל אני לא אוהב לקרוא :(
אני רק רוצה ללמוד לעשות סקוואט איך למדתי לעשות בנץ?? הסבירו לי אז רק אני צריך שעוד כמה פעמים יסבירו לי אני יעלה כל פעם סירטון לאט לאט אני ישתפר תוך חודש אני עושה כמו שצריך בלי ספר שיקח לי שנה לקרוא

גם דודה שלי יודעת לעשות בנץ'
ותפסיק כבר לזיין את המוח מבלי שקראת תספר, זה מביא תסעיף
אתה גם מטומטם, גם מודה בזה וגם לא מוכן לעשות כלום בנידון.

לא ידעתי שיש שם סבבה אני יכנס ויקרא 😃

זה פשוט: פותחים את הספר, יש דף שער.
אח"כ יש בדרך כלל עוד איזה דף.
אולי יש תודות.
לפעמים יש מבוא.
ואז זה מגיע..... תוכן העניינים!

(הערה: בספרים ישנים תוכן העניינים מתחבא דווקא בסוף הספר. זה בשביל לבלבל את האויב.)

אחי, שכחת את המנוחה אחרי האוכל?

עדיין אפשר לשתות קפה. אם אתה מעוניין, אני בפנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית