נק' מוניטין:
155
- 100
- 0
לא ערכתי אותו הפעם זה עם מוט ריק רק מנסה להשתפר על הטכניקה איך זה?
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ידעתי שיש שם סבבה אני יכנס ויקרא 😃
הייתי משלם כסף טוב כדי לראות את הפרצוף שלו כשהוא מגיע לתוכן עניינים ומגלה שהפרק על הסקוואט נפרש על 80 עמודים.
אבל שוב, יש בו תמונות. וכמו שלמדנו כבר בפרק הראשון של ״עליזה בארץ הפלאות״, ספר בלי תמונות לא שווה כלום.
WTF מעמוד 8 עד עמוד 66?!!?!?
נו באמת אתם בכוונה עושים לי :(
אגב איך סופרים פה את העמודים לאזאזל לא כתוב למטה איזה מספר העמוד
אל תבכה... הכל יהיה בסדר...
תקרא כבר את הספר המזוין!!!
אני רוצה לקרוא אותו אני כבר פתחתי אתה מוריד לי תבטחון :( חח סתם
תשמע אני לא רואה עמודים למטה אני רואה ii iii iv איך סופרים את זה?
איזה בור אח שלי באמת שאני לא מסטלבת בראש שלי אני פשוט חדש וזה אני מתערב איתך שאתה היית חדש היית יותר גרוע ממני איך אני איתך?אתה חופר לעצמך בור יותר עמוק בכל הודעה שלך.
נו סתם הסתלבטתי שאני לא קורא וזה אבל כאילו WTF אני לא חושב שבשביל חדר כושר בשביל תרגיל אחד סך הכל אני צריך לקרוא איזה 50 עמודים...חדש במה? חדש בחיים? אני בכלל לא מדבר על האימונים שלך.
אז אם אתה חושב שכולם פה בזבזו את זמנם אתה מוזמן לא לקרוא את הספר, לעבוד עם חרא טכניקה ולפצוע את עצמך. אל תאשים אף אחד אחר כך:nono:נו סתם הסתלבטתי שאני לא קורא וזה אבל כאילו WTF אני לא חושב שבשביל חדר כושר בשביל תרגיל אחד סך הכל אני צריך לקרוא איזה 50 עמודים...
אז אם אתה חושב שכולם פה בזבזו את זמנם אתה מוזמן לא לקרוא את הספר, לעבוד עם חרא טכניקה ולפצוע את עצמך. אל תאשים אף אחד אחר כך:nono: