הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים וטיסה לדרום אמריקה

• פותח/ת השרשור TheHulk
  • פורסם בתאריך

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
אהלן,
אז אני מתאמן משהו כמו 5 שנים ובזמן הזה הצלחתי להשיג גוף לא רע בכלל (185ס"מ, 100 ק"ג. 13~14% א.ש).
עכשיו אני טס לדרום אמריקה עם חברים לכחצי שנה ואני רוצה לדעת מה אוכל לעשות כדי לשמר
כמה שאפשר את כל מה שהשגתי.

אז הדילמות העיקריות שלי הן האם לקחת איתי TRX או טבעות אולימפיות? (או בכלל לא?)
אבקות חלבון מן הסתם שאני לא אביא, טיסות, מקום בתיק וכו'.

המסלול שלי הוא ברזיל, ארגנטינה, צ'ילה, פרו, בוליביה, קולומביה.
הבנתי שבחלק מהיעדים (ברזיל) יש אפילו חדרי כושר זולים, ככה שזה ממש יעזור לי.

החברים שאני טס איתם, כולם מתאמנים, ככה שאנחנו בונים על מוטיבציה קבוצתית.
אופי הטיול שלנו הוא גם טראקים של כמה ימים וגם מסיבות קאסה.

האם אפשר טיפים ממי שכבר היה וחווה משהו דומה?
טיפים לגבי האימונים, שמירה על תזונה וכו

תודה לכולם
🤩

תזונה אני השתדלתי להכניס כמות חלבון יחסית גבוהה ובכללי לאכול כמה שיותר אוכל כדי לא לרדת במסה. בנוסף כשלא הייתי עצלן שתיתי אבקת חלבון שפשוט הסתובבתי איתה איתי בטיול. כמובן שאפשר סתם טונות וכאלה שאתה קונה במקום אבל זה נחמד לגיוון. אני גם הסתובבתי איתי עם חגורה אבל אני בכלל פסיכופת.
לגבי אימונים אני השתדלתי להתאמן פעמיים בשבוע. הייתי עושה נפח סקוואט+הפבורן בנץ' וביום השני נפח דדליפט והפבורן בנץ', ועושה תרגילי עזר כשיש לי אנרגיה וכח לזה. השתדלתי לעשות קצת גב מדי פעם נגיד. המטרה הייתה בעיקר לנסות לשמור על מה שיש, לא חושב שבטיול אתה צריך לחשוב באמת על להתחזק. פשוט הרצתי בלוקים וניסיתי כמה שיותר לא להיות חלש. אחרי שחזרתי לארץ בזכות זה הכל חזר בערך בחודש של SS.
התאמנתי בחדרי כושר בכל מקום שיכולתי ולא משנה כמה זה עלה לא היה לי TRX וכאלה אבל אם אתה עושה הרבה טרקים של כמה ימים זה יכול להיות אחלה לעשות בערב קצת לפלג גוף עליון אם עוד יש לך כח לזה תוך כדי. חוץ מזה תחתור למכונים. לפני שאתה מגיע למקום הבא תחפש באינטרנט איפה יש לך שם מכון או קרוספיט או משהו כזה

דוגרי מה trx כבר יתן לך? מיותר לדעתי
אפשר לעשות שכיבות שמיכה , hspu ומתח לפלג גוף עליון, אם יהיה לך איפה לתלות trx אז יהיה לך גם איך לעשות את כל זה.
אני יותר יכול להבין למה להביא טבעות, אבל בגדול רוב מה שזה מוסיף לך זה ווריאציות של מתח, מקבילים וחתירות.
אולי שווה לך לקרוא אימוני דינוזאורים לפני שאתה טס, גם אמור להיות ספר טוב וגם יתן לך רעיונות.

אתה יכול לקחת טבעות אבל זה מיומנות קצת שונה ולא ממש עוזר לפלג גוף תחתון

טבעות יכולות לתת המון מעבר למי שיודע להשתמש בהם.
מתח בגבהים לא שווים, פרפר, תרגילים מצוינים לכתפיים(מה שלא פשוט לעשות בלי), כפיפות מרפקים וכמובן שדיפס בטבעות קשה משמעותית.
פלג גוף תחתון אין יותר מידי מענה באמת.
בכל מקרה, לדעתי גם חוויה להסתובב במקומות האלה ולדפוק אימונים על טבעות, רק תתנסה בהם קצת ותחקור איך אתה בונה תוכנית עם התנגדות טובה איתם

כשאני טסתי לקחתי איתי TRX, נוח ושימושי כדי לתת קצת נפח לפג גוף עליון..., עדיף מכלום זה בטוח.
מנסיוני חדרי כושר זה לא ממש פרקטי כי יצא לי איזה אימון פעם ב.., וזה הרגיש חסר תועלת ושאני מסתכן בפציעה.

• פותח/ת השרשור
כשאני טסתי לקחתי איתי TRX, נוח ושימושי כדי לתת קצת נפח לפג גוף עליון..., עדיף מכלום זה בטוח.
מנסיוני חדרי כושר זה לא ממש פרקטי כי יצא לי איזה אימון פעם ב.., וזה הרגיש חסר תועלת ושאני מסתכן בפציעה.
למה לא פרקטי? אין בהרבה מקומות?

תזונה אני השתדלתי להכניס כמות חלבון יחסית גבוהה ובכללי לאכול כמה שיותר אוכל כדי לא לרדת במסה. בנוסף כשלא הייתי עצלן שתיתי אבקת חלבון שפשוט הסתובבתי איתה איתי בטיול. כמובן שאפשר סתם טונות וכאלה שאתה קונה במקום אבל זה נחמד לגיוון. אני גם הסתובבתי איתי עם חגורה אבל אני בכלל פסיכופת.
לגבי אימונים אני השתדלתי להתאמן פעמיים בשבוע. הייתי עושה נפח סקוואט+הפבורן בנץ' וביום השני נפח דדליפט והפבורן בנץ', ועושה תרגילי עזר כשיש לי אנרגיה וכח לזה. השתדלתי לעשות קצת גב מדי פעם נגיד. המטרה הייתה בעיקר לנסות לשמור על מה שיש, לא חושב שבטיול אתה צריך לחשוב באמת על להתחזק. פשוט הרצתי בלוקים וניסיתי כמה שיותר לא להיות חלש. אחרי שחזרתי לארץ בזכות זה הכל חזר בערך בחודש של SS.
התאמנתי בחדרי כושר בכל מקום שיכולתי ולא משנה כמה זה עלה לא היה לי TRX וכאלה אבל אם אתה עושה הרבה טרקים של כמה ימים זה יכול להיות אחלה לעשות בערב קצת לפלג גוף עליון אם עוד יש לך כח לזה תוך כדי. חוץ מזה תחתור למכונים. לפני שאתה מגיע למקום הבא תחפש באינטרנט איפה יש לך שם מכון או קרוספיט או משהו כזה
תודה רבה.
מצאת חדר כושר בכל אחד מהיעדים?
נשמע לי טיפה בעייתי

טבעות יכולות לתת המון מעבר למי שיודע להשתמש בהם.
מתח בגבהים לא שווים, פרפר, תרגילים מצוינים לכתפיים(מה שלא פשוט לעשות בלי), כפיפות מרפקים וכמובן שדיפס בטבעות קשה משמעותית.
פלג גוף תחתון אין יותר מידי מענה באמת.
בכל מקרה, לדעתי גם חוויה להסתובב במקומות האלה ולדפוק אימונים על טבעות, רק תתנסה בהם קצת ותחקור איך אתה בונה תוכנית עם התנגדות טובה איתם
כבר הייתי מתאמן על טבעות תקופה, אז יש לי ארסנל של תרגילים בשבילם.

השאלה העיקרית זה האם עדיף TRX או טבעות? בעיקר מבחינת נוחות. כי טבעות צריך מקום טוב כדי לתלות, TRX
אפשר על כל דלת.
האם מישהו עשה בעבר משהו כזה? לקח איתו טבעות והסתדר?

למה לא פרקטי? אין בהרבה מקומות?

תודה רבה.
מצאת חדר כושר בכל אחד מהיעדים?
נשמע לי טיפה בעייתי

כבר הייתי מתאמן על טבעות תקופה, אז יש לי ארסנל של תרגילים בשבילם.

השאלה העיקרית זה האם עדיף TRX או טבעות? בעיקר מבחינת נוחות. כי טבעות צריך מקום טוב כדי לתלות, TRX
אפשר על כל דלת.
האם מישהו עשה בעבר משהו כזה? לקח איתו טבעות והסתדר?
רק בסנטה תרזה קוסטה ריקה לא מצאתי מכון. מה שטוב במדינות נידחות זה שכשיש פחות כסף תמיד יש מוט ופלטות ולרוב ראק כי זה הציוד הכי זול.

• פותח/ת השרשור
רק בסנטה תרזה קוסטה ריקה לא מצאתי מכון. מה שטוב במדינות נידחות זה שכשיש פחות כסף תמיד יש מוט ופלטות ולרוב ראק כי זה הציוד הכי זול.
תודה אחי.

יש מישהו שהצליח לשמר מסת שריר?
אשמח לעוד טיפים, בנוגע לתזונה ואימונים ביבשת ממי שחווה 😃

תודה אחי.

יש מישהו שהצליח לשמר מסת שריר?
אשמח לעוד טיפים, בנוגע לתזונה ואימונים ביבשת ממי שחווה 😃
לאכול אין סוד אחי, פשוט תנסה להכניס כמה שיותר חלבון ואם אתה מוכן להשקיע מספיק תסתובב עליך עם טונות ואבקת חלבון

בתור מאבטח טיולים שנה שלמה הייתי מתאמן עם טבעות אולימפיות (בתקופה של ss, וזה עזר לי להתחזק פלאים)
וזה כל כך נוח אחי
אתה פשוט זורק רצועה סביב ענף ותולה אותן ומתחיל להתאמן
העומס הוא נהדר יש בהרבה תרגילים איזומטריים שישאירו לך את הכוח, ויהיה לך המון מה להשתפר מאימון לאימון (מה שלא יגרום לכל אימון להרגיש כיאלו אצה סתם מנסה להדביק את הירידה בהיפרטרופיה)

יחד עם זה שיש המון מה להשתפר, זוהי כנראה סגנון אימון שונה ממה שאתה מבצע עכשיו. זה קל בתיק, ועם אתה מאלתר רתמה שלtrx לדלת, אתה יכול להתאמן עם זה כמו trx וגם כמו טבעות.

אני בטיול שלי קיץ הבא בעה לא יוצא בלי טבעות,
משאיר מבחינתי את הנעלי הרים והולך יחף אם אין לי מקום לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית