הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה חודש נוסף של ss

מייק כתב על זה מספיק, בכנות מגיע לך מוניטין שלילי על השטות הזו, כי מה שתיארת בתגובה שלך זה לא יותר מניהול גרוע של מאזן קלורי, אבל נתתי מספיק מוניטין שלילי השבוע, ואני לא חושב שהיו לך כוונות רעות, אבל כנס לפורום מחקרים ותקרא את הפרסומים האחרונים(מהחודשים האחרונים הכוונה) של מייק.
למי נתת?

מייק כתב על זה מספיק, בכנות מגיע לך מוניטין שלילי על השטות הזו, כי מה שתיארת בתגובה שלך זה לא יותר מניהול גרוע של מאזן קלורי ותזונה, אבל נתתי מספיק מוניטין שלילי השבוע, ואני לא חושב שהיו לך כוונות רעות, אבל כנס לפורום מחקרים ותקרא את הפרסומים האחרונים(מהחודשים האחרונים הכוונה) של מייק.
rep away חבר, לא קרה כלום כולה מוניטין..
ולגבי מאזן קלורי ותזונה, אני לא חושב שיש לך מספיק מידע עליי שאתה יכול להניח דבר שכזה.
אני לוקח את נושא התזונה מאוד ברצינות ומקפיד תמיד על הערכים המתאימים.
ואגב לא יודע אם זה יעשה ממש הבדל עבורכם, אבל התנסחתי בתשובות הקודמות באופן מעט מוטעה, התכוונתי לעלייה באחוז השומן לא בשומן.

rep away חבר, לא קרה כלום כולה מוניטין..
ולגבי מאזן קלורי ותזונה, אני לא חושב שיש לך מספיק מידע עליי שאתה יכול להניח דבר שכזה.
אני לוקח את נושא התזונה מאוד ברצינות ומקפיד תמיד על הערכים המתאימים.
ואגב לא יודע אם זה יעשה ממש הבדל עבורכם, אבל התנסחתי בתשובות הקודמות באופן מעט מוטעה, התכוונתי לעלייה באחוז השומן לא בשומן.
מה?

הכוונה שישנם מצבים שעולים במסת שריר ובשומן, אך לא באחוזי השומן..
לא חל על רוב האוכלוסייה אחד אני יודע, אבל קראתי את זה פעם בקילוגרם.
מצטט:
"אין תהליך שנקרא עלייה "נקייה" במסת השריר (או בשפת העם "מסה נקייה"). בכל תהליך של עלייה במסת השריר (למעט יוצאי דופן זניחים – חומרים/גנטיקה) אתם תעלו בשומן, אך לא בהכרח באחוז השומן.
נקח לדוגמה בחור במשקל 100 ק"ג על 10% שומן (10 ק"ג של שומן). לאחר 3 חודשים הוא עלה 10 ק"ג במשקל גופו והגיע ל 110 ק"ג, עדיין על 10% שומן. שימו לב, שלאחר העלייה ל-110 ק"ג, אחוז השומן אינו השתנה. אותו בן אדם עדיין עלה ב 1 ק"ג משקל (10% שומן מ-110 ק"ג הם 11 ק"ג של שומן). יחס עלייה שכזה כמעט בלתי אפשרי, היחס בד"כ הוא 1:3 (3 ק"ג שריר על כל ק"ג שומן) או 1:4 לטובת השריר. כאשר מדברים באתרים השונים או בחדרי הכושר על עלייה "מלוכלכת" במסת השריר (שפת העם "מסה מלוכלכת"), היחס יהיה לערך 1:1 ואולי אפילו 1:2 לטובת השומן (טיפשי ולא מומלץ)."

או שהבנתי את זה לא נכון?

אחי... זה כל כך לא קשור למה שאמרת.. לא הבנת נכון בכלל..
מה זה ״התכוונתי לעליה באחוז השומן לא בשומן״? זה אותו הדבר ימצחיק..

אחי... זה כל כך לא קשור למה שאמרת.. לא הבנת נכון בכלל..
מה זה ״התכוונתי לעליה באחוז השומן לא בשומן״? זה אותו הדבר ימצחיק..
התכוונתי שאפשרי לעלות מעט שומן ויותר שריר, אך זה תלוי גנטיקה.
כשנתתי את אח שלי כדוגמא התכוונתי שמאז שהוא התחיל להתאמן הוא עלה במשקל גוף וצבר מסת שריר משמעותית אבל העלייה בשומן אצלו בקושי ניכרת.. נראה שהוא כמעט ולא העלה באחוזי השומן בכלל, ונשאר על בערך 11% שומן.

התכוונתי שאפשרי לעלות מעט שומן ויותר שריר, אך זה תלוי גנטיקה.
כשנתתי את אח שלי כדוגמא התכוונתי שמאז שהוא התחיל להתאמן הוא עלה במשקל גוף וצבר מסת שריר משמעותית אבל העלייה בשומן אצלו בקושי ניכרת.. נראה שהוא כמעט ולא העלה באחוזי השומן בכלל, ונשאר על בערך 11% שומן.
אז כנראה הוא לא חורג בכמות הקלוריות כמו שאתה מתאר..

אז כנראה הוא לא חורג בכמות הקלוריות כמו שאתה מתאר..
סמוך עליי, הוא כן.
אני חי איתו מספיק זמן בשביל לדעת..
הוא תמיד היה חטוב מאוד ואכל מה שהוא רוצה, כמה שהוא רוצה בלי חשבון.
אני מניח שהוא קיבל פשוט את ה"גנים" המשובחים יותר 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית