הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לאחר סייקל ראשון

Golden23

משתמש מתחיל
109
1
נק' מוניטין:
1
109
1
אני אחרי סייקל מסה
דיבול 1-4 30 40 50
טסט אננתת 1-12 500 בשבוע
פרגניל היה חסר קצת במהלך אבל היה בהתחלה 3 שבועות ואחרי זה 5 שבועות אחרונים ויצאתי לפי סי טי
של כלומיד 20 כדורים
100 מ״ג לשבוע ולאחר מכן 50 אחד בערב
הפיסיטי מספיק לסייקל כזה?
עכשיו השאלה שלי היא כזאת
אני רוצה להגיע לתחרות במאי
אני רוצה להתחיל סייקל מסה חודשיים
ואז 3 חודשים חיטוב
יהיה אפשר לחכות חודש בערך מעכשיו ולהתחיל להיכנס לסייקל ?
לאחר בדיקות דם והכל אם הכל ייצא תקין זה אפשרי
הזמן מנוחה של 3 חודשים יגרום לזה שאני לא יגיע לתחרות .

אם ה- pct היה מוצלח או לא את זה אפשר לראות רק בבדיקות דם.
שכחת לכתוב טמוקפסיפן?ֿ
במהלך הסייקל לא היה Ai?
מה המינון של הפרגניל ובאיזה תדירות?
של איזה חברה היה הטסט והדיבול?

אף אחד לא מכיר אותך פה אישית, כל מקרה לגופו וכל אחד שונה, אנחנו לא יודעים איזה בעיות רפואיות יש לך או היה לך, לא ראינו את הבדיקות דם שלך לפני הסייקל / במהלך / אחרי. לתת המלצות על דפי הפורום בנושא תחרותי מבלי להכיר אישית פשוט בלתי אפשרי. אני אשתדל בכל זאת לעשות לך קצת סדר
במטרות תחרותיות לא רואה סיבה לרדת לא לפחות בעונת התחרויות, צעד קדימה צעד אחרורה אולי זה עובד בטנגו אבל בפיתוח גוף פחות (בהנחה שאין מטרות מסיומות אחרות במהלך). התאוששות בין הסיקלים משתנה אצל כל אדם, לא נעשו מחקרים בנושאים, אין שום מחקר שמוכיח שככל שאתה מריץ יותר זמן ככה יהיה יותר קשה להתאושש, רוב האנשים מצוטטים אחד את השני וכמובן שזב גם תלוי בסוג החומרים שהשתמשת אבל בהנחה שמדובר בטסט אז יצא לי לעבוד עם ספורטאים שהיו שנתיים רצוף ובכל זאת לבצע pct ולחזור לערכיים תקיניים. יש פה הרבה תלוי, הרבה היסטוריה, נקודת התחלה וכו

• פותח/ת השרשור
אם ה- pct היה מוצלח או לא את זה אפשר לראות רק בבדיקות דם.
שכחת לכתוב טמוקפסיפן?ֿ
במהלך הסייקל לא היה Ai?
מה המינון של הפרגניל ובאיזה תדירות?
של איזה חברה היה הטסט והדיבול?

אף אחד לא מכיר אותך פה אישית, כל מקרה לגופו וכל אחד שונה, אנחנו לא יודעים איזה בעיות רפואיות יש לך או היה לך, לא ראינו את הבדיקות דם שלך לפני הסייקל / במהלך / אחרי. לתת המלצות על דפי הפורום בנושא תחרותי מבלי להכיר אישית פשוט בלתי אפשרי. אני אשתדל בכל זאת לעשות לך קצת סדר
במטרות תחרותיות לא רואה סיבה לרדת לא לפחות בעונת התחרויות, צעד קדימה צעד אחרורה אולי זה עובד בטנגו אבל בפיתוח גוף פחות (בהנחה שאין מטרות מסיומות אחרות במהלך). התאוששות בין הסיקלים משתנה אצל כל אדם, לא נעשו מחקרים בנושאים, אין שום מחקר שמוכיח שככל שאתה מריץ יותר זמן ככה יהיה יותר קשה להתאושש, רוב האנשים מצוטטים אחד את השני וכמובן שזב גם תלוי בסוג החומרים שהשתמשת אבל בהנחה שמדובר בטסט אז יצא לי לעבוד עם ספורטאים שהיו שנתיים רצוף ובכל זאת לבצע pct ולחזור לערכיים תקיניים. יש פה הרבה תלוי, הרבה היסטוריה, נקודת התחלה וכו

במהלך הסייקל לקחתי ארימידקס כמה פעמים. לא לקחתי טמוקסיפן בPCT
מה זה AI ?
המינון של פרגניל היה בערך 800IU בשבוע ל5 שבועות ושנגמר עשיתי הפסקה עד שהשגתי את זה שוב והמליצו לי להתחיל פרגניל 1000IU לשבוע 5 פעמים עד שיגמר הסייקל זה היה שבוע 10 מתוך 12
חברה של הטסט אננתת ZPHC חברה רוסית הדיבול של METHAN
תודה רבה על התשובה המפורטת
הבדיקות דם שלפני הסייקל היו שהTEST TOTAL יצא 4 וזה היה ככה הרבה זמן והבנתי שזה ממש נמוך
במהלך הסייקל לא עשיתי בדיקות דם רק עכשיו אחרי הסייקל עשיתי
ולאחר שהבדיקות דם תקינות אפשרי להתחיל או שעדיין צריך תזמן התאוששות ?

אני הפסקתי להאמין לדבר הזה שנקרא PCT
הפעולות רק מדמות התאוששות אבל זה ממש לא שם,כבר סייקל 4 שאני לא עושה PCT,אמנם מתאושש לאחר 4 חודשים אבל מתאושש באמת,מעדיף לקחת ג׳ינסנג,ל ארגינין,אבץ,מולטי ויטמין לגברים ועוד סוג של צמח שאני לא מגלה(:
שעושים פלאים בגוף האדם

הפעולות רק מדמות התאוששות אבל זה ממש לא שם,כבר סייקל 4 שאני לא עושה PCT,אמנם מתאושש לאחר 4 חודשים אבל מתאושש באמת,מעדיף לקחת ג׳ינסנג,ל ארגינין,אבץ,מולטי ויטמין לגברים ועוד סוג של צמח שאני לא מגלה:)
שעושים פלאים בגוף האדם
Weed ??!?? 🙄

הפעולות רק מדמות התאוששות אבל זה ממש לא שם,כבר סייקל 4 שאני לא עושה PCT,אמנם מתאושש לאחר 4 חודשים אבל מתאושש באמת,מעדיף לקחת ג׳ינסנג,ל ארגינין,אבץ,מולטי ויטמין לגברים ועוד סוג של צמח שאני לא מגלה:)
שעושים פלאים בגוף האדם

אני מכיר עוד אנשים שמתאוששים יפה ללא PCT, אבל זה אחד ל 100..

4 חודשים ללא סקס??? יש לי שם לשמור עליו
מאיפה לך ש4 חודשים הייתי בלי סקס?
קודם כל מהזריקה האחרונה עד לנפילה של הליבידו לוקח איזה חודש וחצי אם מדובר באסטרים ארוכים,גם שאני בנפילה של טסט יש לי חשק מיני אבל הרבה פחות מזמן הסייקל,תנסה פעם לקחת ג׳ינסנג קוריאני+ל ארגינין ותראה שהליבידו שלך לא יתרסק טוטאלית

• פותח/ת השרשור
מעוניין להתחיל סייקל חדש לחודשיים
מה דעתכם?
לא יודע מינונים מדוייקים אשמח להמלצות
טרן
סוסטנון
וינסטרול
במהלך הסייקל hcg 500 בשבוע .
וליב52

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית