הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למי יש נסיון עם משקולות אוניברסליות?

יריב החלשלוש

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
אני מתאמן בבית , כרגע אין לי שום אפשרות לחדר כושר ולכן כדי לשמור על כושר כללי לא כדי "לגדול" אני מגדיש מדי פעם זמן לארובי (טאבטה) , שכיבות סמיכה , מקבילים בפינת השיש במטבח או על טבעות שקשורות למוט מתח משקוף וקצת בטן
אני מעוניין קצת לעבוד על הרגלים לא רק עם משקל גוף כלומר לאנגים וסקאווט
ולכן אני חושב לקנות משקולות חופשיות , מעניין אותי האוניברסליות עם מתקן בטיחותי יש את המשקולות האוניברסליות 1090 חברת MACH 7 לדוגמא
ויש PowerBlock
בקיצר יש למישהו ניסיון עם משקולות כאלה ? אני חושב לקנות משקולות כאלה עד 41 קילו במקום מוט קצר עם צלחות עד 20-22.5 קילו
תודה

אני לא באמת מבין במותגים של משקולות או משהו אבל היו לי זוג מתברג שחבר השאיל.
לא משנה מה תקנה כל עוד זה עובד כמו שצריך(שבכנות ממש קשה לייצר משקולות יד שלא יעבדו טוב).
לאנגים זה רעיון מעולה מנסיון שלי וסקווטים טיפה יותר קשה בגלל ההתקדמות המהירה בתרגיל, תנסה לעשות סקווטים מתפרצים ובשילוב של סופרסט עם הלאנגים שתהיה מאומן יותר וזה לא ישפיע עליך.
מוט קצר עם פלטות יכול להיות רעיון יותר טוב לסקווט(בתנאי שאפשר להוסיף מספיק משקל בשביל התקדמות טובה) אבל בחירה שלך.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שלהרבה אין את הנסיון במשקולות כאלה , אני מניח שזה בטוח פחות מבחינת אמינות ביחס לברזלים , יש מנגנון שעשוי להתקלקל בשימוש רב
אני ילך על משקולת רגילה , קבועה או משתנה ( מוט קצר עם פלטות )
מוט קצר עם פלטות לדעתי מוגבל מבחינת משקל שאפשר להעמיס עליו , מנסיון פלטות של יותר מי 5 קילו לא מתאימות למוט קצר והכי הגיוני לגוון עם קטנות , 5K ,2.5K , 1.25K שזה ביחד 20 קילו
בקיצר אני לא רוצה לחפור ... מעניין אותי לשמוע דעות ועצות אם אפשר

אין לך הרבה דעות כי רוב האנשים כאן מנויים במכון כושר. ואלו שכאן שלא מנויים - יש להם ראק עם מוט ופלטות במשקלים שונים או כמה משקולות להברגה בשביל לפמפם ידיים וזהו.

• פותח/ת השרשור
אני מבין ולכן משקולות "פשוטות" עם פלטות זה מה שקונים כולם גם מי שמתאמן בחדר כושר "שומר" בארון כמה כאלה
תודה

Back
למעלה תחתית