הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת טסט

TheBrilliant

משתמש מתחיל
40
11
נק' מוניטין:
21
40
11
חברים התחלתי סייקל (טסט אננתת וטיבול) לפני כשבועיים היום אמור לתת את הזריקה השלישית של טסט אננתת. שוקל להחליפו מכל מיני סיבות אוכל עוד מחר כבר להשיג טסט פרופ, האם זה בסדר לשנות בתחילת סייקל את סוג האסטר? אמשוך ל10 שבועות כך שייצא לי סייקל שבועיים טסט אננתת ועוד 8 של פרופ. כמובן hcg תוך כדי. עוד שאלה כעל הדרך, קראתי במלא מקומות לגבי זמן הגילוי של טורינבול, הרבה כותבים שעניין של כמה שבועות ובחלק כתוב שחצי שנה. למישהו יש מושג לגבי זמן הגילוי? אני פשוט אתחרה בג'יו ג' יטסו לקראת אפריל ופוחד מגילוי.

• פותח/ת השרשור
הייתי אמור להיות בפגרה מתחרויות וצצו כל מיני עכשיו, לא יכול להרשות לעצמי את העלייה הגדולה במשקל(לעומת פרופ) וכן זמן הגילוי של אננתת בשתן הוא כ3 חודשים, של פרופ 3 שבועות לא בטוח שאבדק, אך לא בטוח שלא.. מעדיף להסתכן כמה שפחות.
אגב לגבי טיבול לא מצאתי תשובה חד משמעית למישהו יש שמץ?

1. זמן גילוי טורינבול בשתן - 8-9 חודשים
2. זמן גילוי טסט בשתן - 12 חודשים (לא משנה מה האסטר)
3. טסט פרופ אינו סופח פחות נוזלים מטסט אננתת

• פותח/ת השרשור
1. זמן גילוי טורינבול בשתן - 8-9 חודשים
2. זמן גילוי טסט בשתן - 12 חודשים (לא משנה מה האסטר)
3. טסט פרופ אינו סופח פחות נוזלים מטסט אננתת

בעצם הדרך היחידה שלי לא להתפס היא לא להתחרות השנה? אגב יש לך סימוכין למה שרשמת? כי רוב המקורות שמצאתי באינטרנט אומרות אחרת לגמרי (אבל זה עדיין אינטרנט..)

• פותח/ת השרשור
ללא שינוי במאזן הקלורי לא יהיה שינוי במשקל הגוף. לא האסטר מעלה אותך במשקל, האוכל עושה זאת.
האמת שיותר עניין הגילוי בבדיקות שינה לי בגלל שלאננתת יש אסטר ארוך זמן הגילוי ארוך יותר. אך @Daniel Barack טוען שזמן הגילוי הוא כמעט שנה לכל סוגי הטסט.
מודה שאני קצת מתוסכל כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית