אשכול המדריך\מאמן\מנהל סניף\מנהל רשת(במקרה שלי) המטומטם

שימי

משתמש קבוע
1,912
1
נק' מוניטין:
4,296
1,912
1
טוב אז באשכול הזה כולם יפרקו את עצבים על המאמנים הטיפשים שלהם
דבר ראשון
ספאם במחשבה תחילה
אני אתחיל

היום אני וחברי לפיצוח הקשיו אדם עשינו דד לתומנו. פתאום משום מקום צץ מנהל הרשת שלנו
(LIFE&FITNESS) ואמר לנו שהוא לא מרשה לנו לעשות דד בטענה שזה מסוכן ושמכונות יתנו את אותו הרווח. כמובן שמיד הפעלתי את מוחי והוצאתי ממנו ציטוט מתחילת הספר של סבא ריפ החביב (🚬🤪🚬) שבו הוא הוא מגנה בכל תוקף את המכונות. אז המנהל אמר שנכון שמכונות פחות אפקטיביות(כן זה מנוגד למה שהוא אמר קודם) אך הן יותר בטוחות ואז הוא אמר שהטכניקה שלנו לא טובה למרות שרוב המדריכים אמרו שהיא טובה(😣). ואז הוא חפר עוד איזה רבע שעה (לא ממש הקשבתי) בסוף הוא אמר שהוא רוצה שנביא אישורים מההורים שהם מרשים לנו לעשות דדליפט וסקואט ואז הוא סיפר סיפור משעמם על כמה ליצנים והלך.

טוב אני פרקתי מצטער על השפה אבל אני מעוצבן עליו כל כך אם אני אפתח קצת אני אקבל עוד באן...
🤡
תהנו מלפרוק את שלכם.
אדם תוסיף מה ששכחתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואללה פעם אחת אני והחבר'ה כפרה עליהם ישבנו במכון פיצחנו גרעינים והמדריך הבן זונה בא והעיר לנו אז הבאנו לו ציטוט מסבא מסעוד החביב ושמנו לו דקירה

פעם שעשיתי סקווט 170 זקנה רבה איתי על הפלטות של 10 קילו
(זה גם נחשב ?)

• פותח/ת השרשור
כל דבר שאתם רוצים לפרוק

ושוב
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה

כל דבר שאתם רוצים לפרוק

ושוב
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה

שימי אין לך איזה תוכנית לכתוב ב C ?

כל דבר שאתם רוצים לפרוק

ושוב
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה
ספאם במחשבה תחילה

שימי יא גברררררררררררר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מכון שלי סוף הדרך- לפעמים כל המוטות שבמכון באוויר-10 אנשים עושים אימון דד-ליפט בו-זמנית,תענוג,מעירים רק על שאגות,אבל בנימוס...קיצר-חיים דבש בגרייט שייפ ב"ש.
כל זאת לא היה ככה בהתחלה,עברנו הרבה עם הנהלת המכון והבעלים- בסופו של דבר הגענו למצב הנוכחי- כולו ביקשו לא לזרוק ולא להשאיר ציוד מפוזר במכון, לא לההתאמן יחפים, לא לצרוח כמו מטומטם- תמורת זה חופש פעולה וכל הציוד הנדרש...
חדשות טובות מהתקופה אחרונה- יותר ויותר בנות התחילו לעשות סקווט ודד-ליפט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מכון שלי סוף הדרך- לפעמים כל המוטות שבמכון באוויר-10 אנשים עושים אימון דד-ליפט בו-זמנית,תענוג,מעירים רק על שאגות,אבל בנימוס...קיצר-חיים דבש בגרייט שייפ ב"ש.
כל זאת לא היה ככה בהתחלה,עברנו הרבה עם הנהלת המכון ובעלים-בסופו של דבר הגענו למצב הנוחכי-כולו ביקשו לא לזרוק ולא להשאיר ציוד מפוזר במכון,לא לההתאמן יכף ,לא לצרוח כמו מטומתם-תמורת זה חופש פעולה וכל הציוד הנדרש...
חדשות טובות מהתקופה אחרונה-יותר ויותר בנות התחילו לעשות סקווט ודד-ליפט
בית המקדש ברובע ד' באשדוד.
ואני מתאמן בעיר החטאים בי"ג ><

המכון שלי (לא לעוד הרבה זמן אני מקווה) הוא מכון של צפונים (טוב, הוא בשכונה של צפונים).

הנה כמה דברים שהיו מאירועי השבוע:

בעת ביצוע Low Bar Squat:

1. מדריך במשמרת - "אפשר להעיר לך על הסקוואט ?"

- "כן אם נראה לך שיש משהו שאפשר לשפר אז בכיף" (נימוס...)

"טוב תראה, התנועה אחלה והכל אבל אתה יורד נמוך מדי. עכשיו בטח תבוא ותגיד לי שאם זה לא מתחת לגובה מסוים זה לא סקוואט אבל זה לא נכון, ואתה גם קצת עם קשת גדולה מדי בגב התחתון"

- זה היה סט חימום ובאמת הייתי עם לורדוזה מעט מוגברת בכמה חזרות (אולי מעט הגזמתי עם הקונספט של active lumbar שריפטו מציג, אבל זו לא הנקודה). אני בתגובה "טוב אני אבדוק את זה, תודה".

ואז הוא עזב אותי לנפשי - לא צריך תמיד לריב עם אנשים, מספיק לתת להם לזיין את המוח לרגע ואז הם הולכים.

2. אחרי המדריך הזה שהיה במשמרת באה אלי מאמנת אישית (דיי מוכרת בארץ אפשר להגיד) שראתה שהמדריך העיר לי והיא כנראה רצתה להראות למתאמן שלה שהיא מקצועית, אז היא ניסתה לתפוס טרמפ.

מהי אומרת ? אומרת לי "תשמע אתה צריך להסתכל למעלה (?!?!?!?!) כשאתה מבצע את התרגיל וגם אתה צריך לשים את המוט יותר גבוה ככה שיהיה על הטרפז".

אני בתגובה - זה Low-bar Squat והמוט איפה שאמור להיות, ולגבי להסתכל למעלה - זה לא נכון והזווית שאני מבצע בה בסדר גמור.

היא בתגובה "לא אתה טועה, תשאל את **** הוא יגיד לך שזה לא נכון".

לא משנה שאותו בן אדם (טוב אתם בטח יודעים במי מדובר) טוען בדיוק ההיפך ממה שהיא אמרה (קרי, Low-bar squat זה סוג של סקוואט שהוא תקין ובסדר גמור, ואותו דבר לגבי מנח צוואר \ ראש).

אני בתגובה: "אני דיי בטוח שהוא אמר שמה שאני אומר לך עכשיו בסדר"

היא: "טוב, אמממ... תגיד לו ש-XXX אמרה שזה ככה".

לפני שבועיים היה עוד איזה מקרה קטסטרופלי למדי של מאמנת אישית (מישהי אחרת) שנתנה למתאמנת שלה לעשות דדליפט עם מוט W על BOSU - אתם יכולים לתאר איך זה נראה. המוט היה בערך בקו שהוא ס"מ מעל הסנטר שלה.

אחרי זה היא עוד עברה ל-bent over row על הבוסו עם ה-W, גם בביצוע מחורבן.

מה שכן, אתמול תפסתי שיחה עם הבעלים החדש מלפני כמה חודשים של החד"כ ודיברתי איתו על סוגיית הכלוב - העניין בטיפול לדבריו, שכן לטענתו בסניפים האחרים של הרשת קיים כלוב ופה הוא פשוט קנה את המכון בלי.

אם יש אנשים שמצחיקים אותי, זה ילדים שחושבים שאני על חומרים. זה פשוט כיף לשמוע את זה.

מאמנים הם סתם עלובים.

שאלה לא קשורה לנושא, אבל מה זה הדובים האלה באווטרים שלכם פיתאום?
גם קורן, גם אדר(?) וגם רן, מה קורה פה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית