הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים לאחר זריקה ראשונה

methodone

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן,

הזרקתי test prop 1ml של פארמהקום (מקור אמין מאוד) וזה שמן.

עכשיו הזריקה הייתה שריר של הירך, במהלך הזריקה ובאותו יום לא היו כאבים בכלל, יום למחרת התחלתי לצלוע, אין שום חום באיזור, ניקיתי הכל והכל סטרילי!
כל השריר כואב, שאבתי עם מחט ירוק והזרקתי עם מחט כתום 5/8 לצערי... הבנתי שלא אמורה להיות בעיה כלכך.
עכשיו אני צריך להזריק EOD אבל הגיע היום ועדיין יש לי כאבים מטורפים.

מה אתם חושבים, להזריק באותו השריר? לחכות עד שיעבור ואז להזריק עוד פעם בצד השני?

הטעיות שיכול להיות שעשיתי זה די נלחצתי מהזריקה והידיים שלי רועדות בלי קשר, אז כשהזרקתי הזזתי את המחט קצת...
מעבר לזה יכול להיות שהפעלתי את השריר וזה גם אחת הסיבות.

העניין הוא שלא נראה לי שיש זיהום כי הכל היה מחוטא, אין אדום, אין חום, יש קצת נפיחות במקום הזרקה אבל זאת אחת התופעות, קרה לי כבר בעבר עם זריקות בישבן.

יכול להיות גם שהחומור לא נכנס לשריר? אלה נפסג?

אשמח לעזרה חברים.

אהלן,

הזרקתי test prop 1ml של פארמהקום (מקור אמין מאוד) וזה שמן.

עכשיו הזריקה הייתה שריר של הירך, במהלך הזריקה ובאותו יום לא היו כאבים בכלל, יום למחרת התחלתי לצלוע, אין שום חום באיזור, ניקיתי הכל והכל סטרילי!
כל השריר כואב, שאבתי עם מחט ירוק והזרקתי עם מחט כתום 5/8 לצערי... הבנתי שלא אמורה להיות בעיה כלכך.
עכשיו אני צריך להזריק EOD אבל הגיע היום ועדיין יש לי כאבים מטורפים.

מה אתם חושבים, להזריק באותו השריר? לחכות עד שיעבור ואז להזריק עוד פעם בצד השני?

הטעיות שיכול להיות שעשיתי זה די נלחצתי מהזריקה והידיים שלי רועדות בלי קשר, אז כשהזרקתי הזזתי את המחט קצת...
מעבר לזה יכול להיות שהפעלתי את השריר וזה גם אחת הסיבות.

העניין הוא שלא נראה לי שיש זיהום כי הכל היה מחוטא, אין אדום, אין חום, יש קצת נפיחות במקום הזרקה אבל זאת אחת התופעות, קרה לי כבר בעבר עם זריקות בישבן.

יכול להיות גם שהחומור לא נכנס לשריר? אלה נפסג?

אשמח לעזרה חברים.
בדרך כלל לא מזריקים באותו אתר בתדירות eod. יש לך מספיק מקום בגוף שניתן להזריק עליהם אסטרים קצרים.
אם אין סימנים של זיהום אז כנראה הטכניקה שלך לא טובה. תעבוד על זה.
אם בחרת להזריק אסטר קצר אתה צריך לשלוט בטכניקת הזרקה אחרת כל הגוף יכאב לך.

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל לא מזריקים באותו אתר בתדירות eod. יש לך מספיק מקום בגוף שניתן להזריק עליהם אסטרים קצרים.
אם אין סימנים של זיהום אז כנראה הטכניקה שלך לא טובה. תעבוד על זה.
אם בחרת להזריק אסטר קצר אתה צריך לשלוט בטכניקת הזרקה אחרת כל הגוף יכאב לך.
תודה על התגובה המהירה!
כן אני יודע שמומלץ לא לעשות אותו איזור במיוחד לא EOD, אבל השאלה כמה זמן בערך כל איזור יכאב, אם הרגל תעבור מחר ואני אוכל לקפל אותה זה טוב, אבל אם אני אזריק היום לרגל השניה מחר לא אוכל ללכת בכלל...

ומה הכוונה כל הגוף יכאב? אתה מתכוון לכל איזור הזרקה?

אגב, אני חושב שזאת הטכניקה ולא משהו אחר, למרות שגם כשאח מוסמך הזריק לי לישבן זה כאב כמה ימים. יכול להיות שהבעיה היא שאני מפעיל את השריר ברגע הזריקה? אם אני אנסה לשחרר אותו במקלחת חמה ולחמם את החומר יכאב פחות?

תודה על התגובה המהירה!
כן אני יודע שמומלץ לא לעשות אותו איזור במיוחד לא EOD, אבל השאלה כמה זמן בערך כל איזור יכאב, אם הרגל תעבור מחר ואני אוכל לקפל אותה זה טוב, אבל אם אני אזריק היום לרגל השניה מחר לא אוכל ללכת בכלל...

ומה הכוונה כל הגוף יכאב? אתה מתכוון לכל איזור הזרקה?

אגב, אני חושב שזאת הטכניקה ולא משהו אחר, למרות שגם כשאח מוסמך הזריק לי לישבן זה כאב כמה ימים. יכול להיות שהבעיה היא שאני מפעיל את השריר ברגע הזריקה? אם אני אנסה לשחרר אותו במקלחת חמה ולחמם את החומר יכאב פחות?
אולי אתה רגיש לסוג שמן של פארמקום?
לגבי אתרי הזרקה, יש לך בנוסף כתפיים וישבן, למה להזריק לרגל שניה.
למה אתה מפעיל את השריר בזמן הזרקה?

• פותח/ת השרשור
אולי אתה רגיש לסוג שמן של פארמקום?
לגבי אתרי הזרקה, יש לך בנוסף כתפיים וישבן, למה להזריק לרגל שניה.
למה אתה מפעיל את השריר בזמן הזרקה?
הרגל לדעתי האיזור הכי פרקטי, קל להגיע, קל לראות ואין סיכון ממשי. ואני מפעיל את השריר כי מזרקים תמיד עושים לי זוועות... בכל מקרה אפשרי לוותר על זריקה היום? או שצריך לעשות בכל מקרה?

הרגל לדעתי האיזור הכי פרקטי, קל להגיע, קל לראות ואין סיכון ממשי. ואני מפעיל את השריר כי מזרקים תמיד עושים לי זוועות... בכל מקרה אפשרי לוותר על זריקה היום? או שצריך לעשות בכל מקרה?
אתה צריך להגיע לריכוז חומר פעיל בדם. עם אסטר קצר לא תגיע לזה בקצב כזה.
אם היה מדובר על אננטט אז היית יכול לשחק יום יום שם.
למה בחרת בפרופ אם אתה מפחד מזריקות?

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להגיע לריכוז חומר פעיל בדם. עם אסטר קצר לא תגיע לזה בקצב כזה.
אם היה מדובר על אננטט אז היית יכול לשחק יום יום שם.
למה בחרת בפרופ אם אתה מפחד מזריקות?
לא מפחד מזריקות, פשוט כל האקט קצת נרקוטי. בכל מקרה, הבנתי צריך לעשות את הזריקה היום, אנסה בישבן באותו צד ואחמם את הבקבוקון
תודה על העזרה! הלכתי אסטר קצר בגלל שרציתי שיצא מהדם לפני אפריל, והבנתי שprop יוצא תוך שבועיים שלוש מהזריקה האחרונה

לא מפחד מזריקות, פשוט כל האקט קצת נרקוטי. בכל מקרה, הבנתי צריך לעשות את הזריקה היום, אנסה בישבן באותו צד ואחמם את הבקבוקון
תודה על העזרה! הלכתי אסטר קצר בגלל שרציתי שיצא מהדם לפני אפריל, והבנתי שprop יוצא תוך שבועיים שלוש מהזריקה האחרונה
יש לך טעות אם זמני יציאה.
סוג אסטר משפיע אבל לא מקצר זמן גילוי עד כדי כך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בהצלחה עם מקורות.
מקווה שלא תצטרך לעבור בדיקות.
אחלה שם משתמש יש לך:P:
תודה נשמה, יש כמה דרכים לעקוף את הבדיקות אבל אני באמת לא חושב שיש צורך. לגבי הזריקה, בסוף עשיתי בישבן באותו הצד, והאמת שלא כואב היום. רק כאב איזורי ולא כל השריר. בנוסף, שרירי הירך כמעט הפסיקו לכאוב, כואב גם כן רק באיזור הזריקה ונפיחות קלה. כנראה שזאת באמת הייתה בעיה עם הטכניקה.

תודה רבה על העזרה!

תודה נשמה, יש כמה דרכים לעקוף את הבדיקות אבל אני באמת לא חושב שיש צורך. לגבי הזריקה, בסוף עשיתי בישבן באותו הצד, והאמת שלא כואב היום. רק כאב איזורי ולא כל השריר. בנוסף, שרירי הירך כמעט הפסיקו לכאוב, כואב גם כן רק באיזור הזריקה ונפיחות קלה. כנראה שזאת באמת הייתה בעיה עם הטכניקה.

תודה רבה על העזרה!
איזה בדיקה אתה צריך לעבור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית