למי שמתכנן לקנות נעלי VS Athletics בזמן הקרוב

זה כולל ויזה נטענת?

לא.
אם אתה מתכוון לויזה שנטען בסניפי הדואר (עד 1,000 ש"ח) אז אין ביטוח עסקאות בכרטיס הזה.
כלומר, אתה יכול לבטל עסקה רק דרך בית העסק שחייב את הכרטיס (מה שאומר שאם אתה מלכתחילה חושש מנוכל, הרי אין לו סיבה לבטל את העסקה).

• פותח/ת השרשור
למי שכל הסיפור הזה עדיין מעניין אותו - משלוח של 2 זוגות נעליים (הוא לא ענה לי על כמה זה יהיה רק לזוג אחד) יעלה 80$ פחות או יותר. אין לי מושג כמה העובדה שזה 2 זוגות נעליים מעלה את המחיר למשלוח.

למי שכל הסיפור הזה עדיין מעניין אותו - משלוח של 2 זוגות נעליים (הוא לא ענה לי על כמה זה יהיה רק לזוג אחד) יעלה 80$ פחות או יותר. אין לי מושג כמה העובדה שזה 2 זוגות נעליים מעלה את המחיר למשלוח.

אין שום סיכוי המשלוח הוא 80$. תבדוק באיזו דרך הוא עומד לשלוח לך את הנעליים.

• פותח/ת השרשור
בהנחה שהם יתנו לי לשלוח את זה בדרך שאני אבחר, איזה דרך לדעתך עדיפה? זה יחסוך לי את הזמן שלוקח להם לענות, וזה עוד בהנחה שהם יתנו לי תשובה נורמלית כי הם נוטים להתעלם מחלק מהשאלות שלי.

• פותח/ת השרשור
אני אשלח להם אימייל ואשאל. תודה על הטיפים (גם זה ומה שאמרת לקורן).

• פותח/ת השרשור
אז הם מסכימים לשלוח בUSPS Priority mail? אני חושב ש-80 דולר משלוח על 3 זוגות זה יותר הגיוני, לפחות לפי הטבלת מחירים לפי משקל של USPS.

באיבי לוקחים קצת יותר מ80 דולר על 3 זוגות אבל באתר של VS באקספרס הם לוקחים 60 דולר

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאתה לא מסתכל על משלוחים בתוך ארצות הברית? זה יכול להסביר את ההבדל במחירים.

• פותח/ת השרשור
צודק.
אין לי מושג למה ההבדל במחירים, אבל לפי מה שאני רואה 100 דולר לExpress זה המחיר הסטנדרטי שיקחו לחבילה במשקל הזה. יעזור אם מישהו שיש לו VS Athletics (אלכס, tal_s) יוכל לשקול את הנעליים בשבילנו, ככה יהיה אפשר לדעת בטוח מה יהיה מחיר הגיוני.

צודק.
אין לי מושג למה ההבדל במחירים, אבל לפי מה שאני רואה 100 דולר לExpress זה המחיר הסטנדרטי שיקחו לחבילה במשקל הזה. יעזור אם מישהו שיש לו VS Athletics (אלכס, tal_s) יוכל לשקול את הנעליים בשבילנו, ככה יהיה אפשר לדעת בטוח מה יהיה מחיר הגיוני.

1050 גרם

• פותח/ת השרשור
אני מניח שזה לזוג? אם ככה אז משהו פה מוזר, המחירים שהם נותנים למשלוח הם כמעט כפול ממה שהם צריכים להיות.

• פותח/ת השרשור
http://www.usps.com/prices/priority-mail-international-prices.htm
זה ספציפית לPriority. יש לך את הטבלה בעמוד, אנחנו בקבוצת מחיר 8, ואת המשקל מעגלים למעלה. אם זה 1050 גרם לזוג, 3 זוגות יצאו 7lbs. משלוח priority ל-7lbs לפי הטבלה אמור להיות 50 דולר ולא 80 כמו שהוא רצה, וExpress צריך להיות 65 דולר, ולא 100.

http://www.usps.com/prices/priority-mail-international-prices.htm
זה ספציפית לPriority. יש לך את הטבלה בעמוד, אנחנו בקבוצת מחיר 8, ואת המשקל מעגלים למעלה. אם זה 1050 גרם לזוג, 3 זוגות יצאו 7lbs. משלוח priority ל-7lbs לפי הטבלה אמור להיות 50 דולר ולא 80 כמו שהוא רצה, וExpress צריך להיות 65 דולר, ולא 100.

זה מוזר, כאילו הוא מנסה להתקזז על "ההפסד" על הנעל עם המשלוח..
לא יכול להיות שיש לו תנאים אחרים של משלוח, כי מה שמצוין בטבלה זה הסטנדרט.

• פותח/ת השרשור
משהו פה בהחלט לא מסתדר. אני יכול לבקש לשלוח את זה לקרובים בארה"ב, אבל הכי מוקדם שאני אקבל את זה יהיה רק רק אחרי פסח, וגם זה לא בטוח.

משהו פה בהחלט לא מסתדר. אני יכול לבקש לשלוח את זה לקרובים בארה"ב, אבל הכי מוקדם שאני אקבל את זה יהיה רק רק אחרי פסח, וגם זה לא בטוח.

אלכס אמר לי בזמנו שהאתר לא מעלה את מחיר המשלוח על הזמנה של יותר מזוג אחד. שווה לשאול, יכול להיות שבסוף זה יוצא אותו דבר או אפילו קצת יותר משתלם, ואפשר לתת ויזה בשקט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית