הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי שמתכנן לקנות נעלי VS Athletics בזמן הקרוב

יאללה תעשו אשכול הזמנה מרוכז גם לנעליים

עשינו חשבון ולהזמנה של 3 זוגות נעליים זה יוצא משהו 400-450 עם המשלוח והמע"מ.

אני הם חוקי המכס :]
מה אתה רוצה להביא מארה"ב?
בגדול הכללים הם לרשום ערך של פחות מ-$50 כולל המשלוח + לשלוח במשלוח ארוך.
אבל זה לא עובד אם נגיד תשלח פלזמה 50 אינץ ותרשום $30, צריך גם להיות הגיוניים.

אני הם חוקי המכס :]
מה אתה רוצה להביא מארה"ב?
בגדול הכללים הם לרשום ערך של פחות מ-$50 כולל המשלוח + לשלוח במשלוח ארוך.
אבל זה לא עובד אם נגיד תשלח פלזמה 50 אינץ ותרשום $30, צריך גם להיות הגיוניים.

אם אתה חוקי המכס אפשר לארגן קומבינה.
ביגוד בעיקר.
ז"א שאני יכול לשלוח מה שאני רוצה(עם המגבלות שציינת) ולכתוב עליו שהערך שלו פחות מ50$? לא צריך להוכיח את הערך?

אם אתה תביא לדוגמה 2-3 חולצות ו 1-2 מכנסיים תרשום על זה $28.59 (סתם מספר, עדיף לא עגול בד"כ ולא רחוק מ $50 אבל גם לא כזה קרוב) עם משלוח ארוך לבית שלך, אני לא מאמין שמישהו במכס יגיד משהו או יבדוק את זה.
מנגד זאת, אם תביא 20 חולצות ותרשום $34.55, אתה כנראה תזומן למכס ותצטרך להראות קבלה להוכיח את ערך המוצר, ואם הם ממש נאצים הם יכנסו איתך שם למחשב שתראה להם מאיפה הזמנת.

אם אתה תביא לדוגמה 2-3 חולצות ו 1-2 מכנסיים תרשום על זה $28.59 (סתם מספר, עדיף לא עגול בד"כ ולא רחוק מ $50 אבל גם לא כזה קרוב) עם משלוח ארוך לבית שלך, אני לא מאמין שמישהו במכס יגיד משהו או יבדוק את זה.
מנגד זאת, אם תביא 20 חולצות ותרשום $34.55, אתה כנראה תזומן למכס ותצטרך להראות קבלה להוכיח את ערך המוצר, ואם הם ממש נאצים הם יכנסו איתך שם למחשב שתראה להם מאיפה הזמנת.

ומה בנוגע לבגדים משומשים? אם נגיד אני שולח קרטון עם 20 חולצות משומשות כי אני לא צריך ושולח אותם בחזרה הביתה?

אמרנו הרבה דברים, אתה מוזמן לפנות לאדר השמנה, קצת קשה לי לעשות חולצות במרחק של 15,000 ק"מ מהיעד.

יהיה כתוב על החולצה: הפורום עם יחס דפר"ים מול סה"כ המשתמשים הכי טוב בארץ.

מה יהיה הסלוגן על החולצה ?

LBS.CO.IL
2.2מקוצוענים לכל טרול

the forum that tells you to shutup ...
and squat ...

Ripptoe's minions.

I BEAT ANOREXIA

יש מלא קוסיות !!!!!

????

יש מלא צ1צ*1ת 🤡

שמן, אבל חזק יותר ממך

under the bar where ego got buried and monsters got born

חחח....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית