ייעוץ תקוע כבר הרבה זמן

tensigan

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
האלן חברים
אז ככה אני מרגיש שכבר הרבה מאוד זמן אין לי התקדמות. כל האנשים שהתחילו אחרי כבר יותר מפותחים ממני וזה היה הפוך!
זה מבאס ומוריד לי את החשק כבר. ניסיתי כימעט הכל שיניתי תוכניות שיניתי תפריט באמת ניסיתי.
אני מחפש משהו איזה חומר שאפשר לקחת נגיד בכדור שיעזור לי קצת אני לא רוצה עכשיו להיות IFBB PRO לא רוצה כרגע להגיע לגודל ענק רוצה קצת משהו שישבור את הקרח מה שניקרא.
אני מחפש משהו שאפשר לקחת ושיעזור לי להיות אסטטי. שאני אומר אסטטי אני מתכוון לזה שאני רוצה להיות בולט יותר משאר המחוטבים אבל עדיין לא להיות בגודל של IFBB.
כמובסן שאני ממשיך עם תפריט מסודרת אני שוקל ועוקב אחרי הכל!

באמת שניסיתי הכל אני כן מבין בדברים האלה אני עוד חודש מסיים קורס מדריך חדר כושר
אם אתה מבין בדברים ״האלה״ , אז תרשום לנו נתונים - תוכנית תזונה שכוללת ערכים של שלושת אבות מזון עיקריים , bmr/rmr ומה עשית עם הנתונים האלו כדי להגיע ליעדים שהצבת ( דרך אגב, מה הם? ).
מה תוכנית אימונים - לא רשימת תרגילים אלא תוכנית- אם תכנון התקדמות , עומסים , מחזורים, גם כאן מה עשית באימונים כדי להגיע ליעדים.
לא יזיק גם מידע עליך- גיל ,משקל, גובה, איך התקדמת בשנים אחרונות , מצב בריאותי.
אם אתה תצליח לרשום תשובות הגיוניות לכל מה שנכתב לעיל , נוכל להתקדם ולדבר על סטרואידים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מבין בדברים ״האלה״ , אז תרשום לנו נתונים - תוכנית תזונה שכוללת ערכים של שלושת אבות מזון עיקריים , bmr/rmr ומה עשית עם הנתונים האלו כדי להגיע ליעדים שהצבת ( דרך אגב, מה הם? ).
מה תוכנית אימונים - לא רשימת תרגילים אלא תוכנית- אם תכנון התקדמות , עומסים , מחזורים, גם כאן מה עשית באימונים כדי להגיע ליעדים.
לא יזיק גם מידע עליך- גיל ,משקל, גובה, איך התקדמת בשנים אחרונות , מצב בריאותי.
אם אתה תצליח לרשום תשובות הגיוניות לכל מה שנכתב לעיל , נוכל להתקדם ולדבר על סטרואידים.

גיל - 19
משקל - 62
גובה - 165
מצב בריאותי - חולה אסטמה קלה
אני אוכל 2500 קלוריות מתוכם
313 C
156 P
69 F
RMR - 1600

בתוכנית שלי אני עושה שלושה שבועות שכל שבוע אני מעלה עומסים(או חזרות ראו סטים או משקל) ואז שבוע שאני מוריד עומסים ל 60% מ 1RM ומשאיר כמה חזרות ברזרבה שזה שבוע מנוחה.
האימונים שלי זה AB PUSH/PULL
בשנה האחרונה לא ראיתי הרבה שינויים בגוף עצמו ובמשקל שאני מרים הוספתי נגיד לבנץ' עוד שלוש חזרות עם 100 קילו שנה שעברה עשיתי 2 השנה עשיתי 5

בכללי כל התוכנית שלי זה HYPERTHROPY 3-15 חזרות

גיל - 19
משקל - 62
גובה - 165
מצב בריאותי - חולה אסטמה קלה
אני אוכל 2500 קלוריות מתוכם
313 C
156 P
69 F
RMR - 1600

בתוכנית שלי אני עושה שלושה שבועות שכל שבוע אני מעלה עומסים(או חזרות ראו סטים או משקל) ואז שבוע שאני מוריד עומסים ל 60% מ 1RM ומשאיר כמה חזרות ברזרבה שזה שבוע מנוחה.
האימונים שלי זה AB PUSH/PULL
בשנה האחרונה לא ראיתי הרבה שינויים בגוף עצמו ובמשקל שאני מרים הוספתי נגיד לבנץ' עוד שלוש חזרות עם 100 קילו שנה שעברה עשיתי 2 השנה עשיתי 5

בכללי כל התוכנית שלי זה HYPERTHROPY 3-15 חזרות
1. מה המטרות?
2. מה הבעיות?
3. תיכנון לא ברור של עומסים- למה משחקים של כל שלוש שבועות להוריד 60%??? איך אתה מצפה להתקדם?לא נראה לי שאתה בעצמך מבין. מאיפה העתקת את זה?
4. לא כל כך הבנתי מה התכוונת לגבי משקלים בבנץ.
5. לעניין חומרים- נעזוב בצד העתק / הדבק שעשית לגבי אימונים. בגילך הגוף עדיין לא התייצב מבחינה הורמונלית , לכן אם תכניס לעצמך הורמונים חיצוניים אתה עלול לשגע את כל המערכות שלך ולגרום נזקים לטווח ארוך- בעיות טסטוסטרון נמוך כגון בעיות זקפה , ליבידו, עייפות ופוריות.
לסיכום, אם אתה חושב שכדור או זריקה יהפכו אותך לגדול וחטוב אתה טועה. בסייקל חייבים לדייק ולהשקיע בתזונה ואימונים פי כמה וכמה כדי להביא תוצאות ששוות הכנסת הורמונים חיצוניים ובעיות הכרוכות בכך.
אתה לא מצליח לראות שינויים כי לא הבנת לעומק את נושא התזונה וכמובן אימונים.
כמו כן, אתה נמצא בשלב בחיים שצפויים לך הרבה מצבים שידרשו ממך מאמצים כמו צבא ולימודים , לא יהיה לך לא זמן ולא כוח להשקיע באימונים ותזונה ברמה שתצדיק חומרים.

• פותח/ת השרשור
1. מה המטרות?
2. מה הבעיות?
3. תיכנון לא ברור של עומסים- למה משחקים של כל שלוש שבועות להוריד 60%??? איך אתה מצפה להתקדם?לא נראה לי שאתה בעצמך מבין. מאיפה העתקת את זה?
4. לא כל כך הבנתי מה התכוונת לגבי משקלים בבנץ.
5. לעניין חומרים- נעזוב בצד העתק / הדבק שעשית לגבי אימונים. בגילך הגוף עדיין לא התייצב מבחינה הורמונלית , לכן אם תכניס לעצמך הורמונים חיצוניים אתה עלול לשגע את כל המערכות שלך ולגרום נזקים לטווח ארוך- בעיות טסטוסטרון נמוך כגון בעיות זקפה , ליבידו, עייפות ופוריות.
לסיכום, אם אתה חושב שכדור או זריקה יהפכו אותך לגדול וחטוב אתה טועה. בסייקל חייבים לדייק ולהשקיע בתזונה ואימונים פי כמה וכמה כדי להביא תוצאות ששוות הכנסת הורמונים חיצוניים ובעיות הכרוכות בכך.
אתה לא מצליח לראות שינויים כי לא הבנת לעומק את נושא התזונה וכמובן אימונים.
כמו כן, אתה נמצא בשלב בחיים שצפויים לך הרבה מצבים שידרשו ממך מאמצים כמו צבא ולימודים , לא יהיה לך לא זמן ולא כוח להשקיע באימונים ותזונה ברמה שתצדיק חומרים.
שמע סבבה זה לא זמן טוב לקחת מבין אבל לא עשיתי העתק הדבק כל התוכנית שלי בניתי לפי מה שאני לומד בקורס אתה לא יכול לתת מאה אחוז כל שבוע במשך שנים יהיה לך over training ואתה רק תרד במסה מאשר לעלות תחשוב אתה מתאמן קורע את השריר אבל לא נותן לו מספיק זמן לבנות אותו בחזרה

שמע סבבה זה לא זמן טוב לקחת מבין אבל לא עשיתי העתק הדבק כל התוכנית שלי בניתי לפי מה שאני לומד בקורס אתה לא יכול לתת מאה אחוז כל שבוע במשך שנים יהיה לך over training ואתה רק תרד במסה מאשר לעלות תחשוב אתה מתאמן קורע את השריר אבל לא נותן לו מספיק זמן לבנות אותו בחזרה
אתה עצמך דוגמא שסותרת את מה שרשמת.

• פותח/ת השרשור
צעד קדימה ואז צעד אחורה.
זה מה שאתה עושה. הכי גרוע שעוד מאט תתחיל גם לאמן אנשים בחדר כושר.
אחי מה אתה חופר תקרא מה רשמתי אני עושה שלוש צעדים קדימה אחד אחורה וכל מה שאני אומר זה לפי מה שלמדנו לא ממציא כלום ומה אתה בכלל אומר הכי גרוע שעוד מאט תתחיל גם לאמן אנשים אתה לא יודע מה הידע שלי ואיך אני מאמן בכלל אתה מדבר כאילו עשיתי לך דווקא

אחי מה אתה חופר תקרא מה רשמתי אני עושה שלוש צעדים קדימה אחד אחורה וכל מה שאני אומר זה לפי מה שלמדנו לא ממציא כלום ומה אתה בכלל אומר הכי גרוע שעוד מאט תתחיל גם לאמן אנשים אתה לא יודע מה הידע שלי ואיך אני מאמן בכלל אתה מדבר כאילו עשיתי לך דווקא
בהצלחה.
בדרך כלל דמויות כמוך נופלות על דילר מניאק שימכור להם 20 סוגי חומר וירשום להם סייקל מהסרטים.
אחרי כמה שנים של הכנסת זבל לגוף , אותם דמויות, באות לפה בבכי - לא עומד לי, לא טוב לי, אני עייף , הטסט שלי נמוך ורופא לא רוצה לתת לי trt.
לגבי ידע שלך באימונים, אני מקווה שלא תגרום למישהו נזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית