הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מטרה להגשים

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
מה קורה חברים,כרגע מתאמן כוח ורוצה לחזור למשקלי שיא.
אני רוצה לחזור ללחוץ בבנץ 100 ל10,כרגע לוחץ את זה רק לחמישיות
אוכל 350 פחמימה חלבון מספר ו80 שומן.
סה נראה כאילן המטרה לעולם לא תושג
פרטים על עצמי כרגע 90 קג 1.78
מתאמן 6 פעמים בשבוע בתוכני שמסודרת לפי שבועות.
יש לכם טיפים לתת ?,שיעזרו לי בנץ שלי.

קודם כל זאת קפיצה מאוד גדולה בין 5 חזרות ל 10 חזרות. זה לפחות מקביל ל 115 קילו לחמש.
אם זה מאוד חשוב לך, תכנית כמו סמולוב ג'וניור לבנץ׳ יכולה להתאים.
אבל תצטרך להפחית אימונים לצורך התאוששות

קודם כל זאת קפיצה מאוד גדולה בין 5 חזרות ל 10 חזרות. זה לפחות מקביל ל 115 קילו לחמש.
את האמת זה הרבה יותר מזה. אם אין לך לפחות 120 ל5 אני לא רואה איך אתה לוחץ 100×10. אה ואם הוא ימשיך להתאמן 6 פעמים בשבוע הוא גם לא יגיע לזה.

את האמת זה הרבה יותר מזה. אם אין לך לפחות 120 ל5 אני לא רואה איך אתה לוחץ 100×10. אה ואם הוא ימשיך להתאמן 6 פעמים בשבוע הוא גם לא יגיע לזה.
120 על 5 חזרות לא בהכרח מביא 100 על 10.
לדעתי משקל לחמישיות צריך להיות גבוה יותר.

• פותח/ת השרשור
יש הרבה מה לדעת עלייך מעבר, אבל מה שרשמת פה אומר המון על חוסר התקדמות פוטנציאלי
תודה רבה על התגובה,מה תרצה לדעת?
קראתי עליה ואף פעם לא הבנתי איך לבצע אותה כמו שצריך;מאוד אעריך אותך אם תתן לי הסבר,תודה רבה ושבת מבורכת

תודה,נכנסתי וראיתי שכתוב סמולוב לסקואט,יש סמולוב לבנץ איך זה עובד?
אם היית מתחיל לקרוא בקישור השני היית רואה כבר בשורה הראשונה של הפסקה הראשונה:
סמולוב ג'וניור נועדה לסקוואט אבל משתמשים בה הרבה גם לבנץ'.

יש גם את הסמולוב המלאה שמתאימה רק לסקוואט (למיטב ידיעתי).

• פותח/ת השרשור
אם היית מתחיל לקרוא בקישור השני היית רואה כבר בשורה הראשונה של הפסקה הראשונה:
סמולוב ג'וניור נועדה לסקוואט אבל משתמשים בה הרבה גם לבנץ'.

יש גם את הסמולוב המלאה שמתאימה רק לסקוואט (למיטב ידיעתי).
זאת תוכנית שמיועדת לסקואט אבל היא טובה גם לבנץ? לא צריך לעשות שינויים מסוימים לבנץ?

זאת תוכנית שמיועדת לסקואט אבל היא טובה גם לבנץ? לא צריך לעשות שינויים מסוימים לבנץ?
הסמולוב ג'וניור מתאימה גם לבנץ', אני בדיוק סיימתי סבב.

בגדול אולי אבל לא בהכרח, יש גם עקרון ספציפיות בעבודה על טווח חזרות גבוה

בגדול אולי אבל לא בהכרח, יש גם עקרון ספציפיות בעבודה על טווח חזרות גבוה
מקווה שעכשיו אתה מבין מה הבנצ' שלי לפי מה שכתוב לפחות 120 וזה עוד אם אני מוותר לך... (הם מדברים פה על חמישייה עם 120 ואני נותן מעבר ל 100 עשירייה)

מקווה שעכשיו אתה מבין מה הבנצ' שלי לפי מה שכתוב לפחות 120 וזה עוד אם אני מוותר לך... (הם מדברים פה על חמישייה עם 120 ואני נותן מעבר ל 100 עשירייה)
אני מניח שלא הבנת את מה שכתבתי שרלוונטי אלייך במיוחד כשאתה מאז ומתמיד עובד על נפח גבוה

אתה כותב תירוצים אני כותב חוב לראק
חאחאחא לא כתבתי את הנתונים שלי אני אכתוב פה שהנתונים שלי זה 120 קילו על מטר 90 ואני לא מרשים אף אחד MOHAHAHAHA
וטעית אתה אמור לכתוב אתה כותב אני קורא

בכל מקרה גם אפ אני אסכים איתך זה כן אומר שיקח לי במקרה הרע חודש הסתגלות ויש לי את המשקלים האלה

Back
למעלה תחתית