הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מר חיפה והקריות 2010 משבת - תמונות נבחרות

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
זה נראה כמו מר סאןשיין תל אביב בחסות רד בול 2010

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יא בן זונה הקאתי תאוכל בגללך עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:Banane36:🤪🤪

אין חיים בIFBB,אין עתיד-כולם ברחו-מאור יתחרה עבור צרפת,עמית בקנדה,לאפי אשר עושה פרצופית....האירגון נראה כמו הפרצוף שלו...

• פותח/ת השרשור
אבל מי שרוצה כרטיס פרו ?
IFBB זה דרך יותר מהירה

אבל מי שרוצה כרטיס פרו ?
IFBB זה דרך יותר מהירה
עבור חברי שפויים שבינינו-כרטיס פרו לא נותן הרבה,צריך להבין שעובראול בארץ זה בכלל לא רמה לחו"ל,אפי למשל מבין-יש לו פרו קארד,אין לו מה לעשות איתו.
רן,תראה את הרמה,לא ביג דיל לקחת פרו קארד ב IFBB-מי צריך אותו בכלל?

עבור חברי שפויים שבינינו-כרטיס פרו לא נותן הרבה,צריך להבין שעובראול בארץ זה בכלל לא רמה לחו"ל,אפי למשל מבין-יש לו פרו קארד,אין לו מה לעשות איתו.

מה זה פרו קארד? ואיך אפי קיבל אחד כזה- הוא קטן בתור בודי-בילדר 80 ק"ג או משהו כזה- לא??
בארה"ב אני יודע שמי שמקבל פרו הוא חתיכת מפלץ שניצח ב NPC.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

אז איך אתה מגיע לאולימפיה ?

מה שמסקרן אותי למה הם מתחרים בתחרויות שכאלו
אני חושב הם יצליחו יותר טוב בארנודל קלאסיק או באאולימפיה

מה זה פרו קארד? ואיך אפי קיבל אחד כזה- הוא קטן בתור בודי-בילדר 80 ק"ג או משהו כזה- לא??
בארה"ב אני יודע שמי שמקבל פרו הוא חתיכת מפלץ שניצח ב NPC.
לכל עובראל וינר ארצי מגיע פרו-קארד אוטומטית,עם אתה עוכב אחרי התחרויות הארגון הרמה משנה לשנה רק יורדת,לאפי כן יש פרו-אל תעשו מיזה סיפור כי זה כולו פיסת קרטון...
נ.ב. אני מעריך אפי קבלביצ' בתור אחד האנשים,בודיבילדרים אולי הכי טוב שהיה אי פעם בארגון המחורבן הזה ונשאר שפוי.

אז איך אתה מגיע לאולימפיה ?
איך? כרטיסי טיסה אני מקבל מספונסר המדהים שלי,כניסה למתחם VIP כבר יש לי מחברה אחרת,מגורים -הזמין אותי חבר שגר בווגאס ...כל השאר-טכני,מקווה לעשות חיים בתערוכה,הרבה תמונות עם סלבס האמיתיים,הרבה "חינמים",הרבה צחוקים...מקווה שייתנו לי ויזה

באיזה מלון בוואגס זה יהיה השנה?

באיזה מלון בוואגס זה יהיה השנה?
תרם בדקתי,קודם לסיים את הבלאגן שלי ולנסות לקבל ויזה...לאולימפיה עוד יש זמן,את ארנולד קלאסיק פיספסתי השנה....
אוקטובר זה יקרה...אולי ניסע ל ESSEN ל FIBO,יותר נגיש

שמעתי הייתה איזו תערוכה גדולה של תוספים ב LA

כל הזמן יש משהו אזורי,כנס אלי לפייס,תראה היה השבוע בירושליים,יש תמונות וסרטונים.
3‏ הכי נחשבות זה אולימפיה,ארנולד ואסאן באירופה

לכל עובראל וינר ארצי מגיע פרו-קארד אוטומטית,עם אתה עוכב אחרי התחרויות הארגון הרמה משנה לשנה רק יורדת,לאפי כן יש פרו-אל תעשו מיזה סיפור כי זה כולו פיסת קרטון...
נ.ב. אני מעריך אפי קבלביצ' בתור אחד האנשים,בודיבילדרים אולי הכי טוב שהיה אי פעם בארגון המחורבן הזה ונשאר שפוי.

גם אני רוצה להיות IFBB PRO....

למה הבודיבילדרים של IAFBB מתחרפנים?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את השאלה

אני שואל איך אתה מקבל כרטיס פרו להתחרות באולימפיה ? מבלי להתחרות בארץ בIFBB
לא איך אתה טס לשם ויושב בVIP

אני שואל איך אתה מקבל כרטיס פרו להתחרות באולימפיה ? מבלי להתחרות בארץ בIFBB
לא איך אתה טס לשם ויושב בVIP
אני לא צריך את זה...אני ריאלי לגבי הרמה שלי. אז זה לא על הפרק בישבילי.
עם נגיד מדברים על סטאס- הזוכה בעובראול ביוניברס(NABBA) מקבל פרו לארנולד קלאסיק,אבל ליפני שזה יקרא-אנחנו לא מדברים על פרו ולא על אולימפיה...נשאיר את זה לאחרים,ניתן להם להתבזות

ואני שואל למה החברה אצל אשר מתחרפנים...אתה אמרת שרק אפי נשאר שפוי...ואני מענין אותי למה, מה גורם להם לרדת מהפסים?

חוצמזה, מה זאת הפריצות הזאת, החברה בארהב עובדים קשה לפרו קארד...כאן אתה צריך לנצח כמה ליצנים ואתה פרו...ה IFBB לא שמים לב למי הם נותנים פרו כארד?
אפי אחלה בודיבילדר, אבל זה שיש לו IFBB PRO גלגל אותי מצחוק ואני עדיין חושב שאתה (אנטון) עובד עלי...

אני לא צריך את זה...אני ריאלי לגבי הרמה שלי. אז זה לא על הפרק בישבילי.
עם נגיד מדברים על סטאס- הזוכה בעובראול ביוניברס(NABBA) מקבל פרו לארנולד קלאסיק,אבל ליפני שזה יקרא-אנחנו לא מדברים על פרו ולא על אולימפיה...נשאיר את זה לאחרים,ניתן להם להתבזות

מה זה פרו לארנולד קלאסיק?
זה אומר:
1. מקבל פרו + הזדמנות לתמודד בארנולד.
2. מקבל הזדמנות להתחרות בארנולד.
3. אחר - פרט.

סטס מעולה (כמעט כמו מאור:))

נ.ב
ברצינות - יש מפתח גוף ישראלי שחושב שהוא יכול להתחרות או להגיע לאולימפיה?

נערך לאחרונה:
ואני שואל למה החברה אצל אשר מתחרפנים...אתה אמרת שרק אפי נשאר שפוי...ואני מענין אותי למה, מה גורם להם לרדת מהפסים?

חוצמזה, מה זאת הפריצות הזאת, החברה בארהב עובדים קשה לפרו קארד...כאן אתה צריך לנצח כמה ליצנים ואתה פרו...ה IFBB לא שמים לב למי הם נותנים פרו כארד?
אפי אחלה בודיבילדר, אבל זה שיש לו IFBB PRO גלגל אותי מצחוק ואני עדיין חושב שאתה (אנטון) עובד עלי...
פרו -קארד מגיע לעובראול וינר בנאשיונל ..ככה יש לאפי השנה...כמו כן הוא שפוי לגבי הסיכויים שלו לעומת כמה חברים לכניראה השתכרו מליקולים של ילדים מישראל***די
אפי שפוי כי הוא בן אדם מדהים וחכם,אני ממש מעריץ אותו ואת אחרים לא...
בגלל זה אני כותב כל מה שאני כותב,יכול להיות אני לא צודק

Back
למעלה תחתית