הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה מר חיפה והקריות 2010 משבת - תמונות נבחרות

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
מה זה פרו לארנולד קלאסיק?
זה אומר:
1. מקבל פרו + הזדמנות לתמודד בארנולד.
2. מקבל הזדמנות להתחרות בארנולד.
3. אחר - פרט.

סטס מעולה (כמעט כמו מאור:))

נ.ב
ברצינות - יש מפתח גוף ישראלי שחושב שהוא יכול להתחרות או להגיע לאולימפיה?

זה אומר 2
ליונל שזכה שנה שעברה התחרה בארנולד 2009

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פרו -קארד מגיע לעובראול וינר בנאשיונל ..ככה יש לאפי השנה...כמו כן הוא שפוי לגבי הסיכויים שלו לעומת כמה חברים לכניראה השתכרו מליקולים של ילדים מישראל***די
אפי שפוי כי הוא בן אדם מדהים וחכם,אני ממש מעריץ אותו ואת אחרים לא...
בגלל זה אני כותב כל מה שאני כותב,יכול להיות אני לא צודק

אני חושב שאתה צודק....ואם יש ישראלי שחושב שהוא מסוגל לעמוד על הבמה עם ה OLYMPIANS אז הוא חי בסרט.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה צודק....ואם יש ישראלי שחושב שהוא מסוגל לעמוד על הבמה עם ה OLYMPIANS אז הוא חי בסרט.

עמית יכול לעמוד איתם באותה במה בעד 202LBS

לעמוד? בהחלט יכול!

לעמוד? בהחלט יכול!
ושיהיה לו בהצלחה מכל הלב באמת! גם עם הייתי בשייפ יותר טוב משלו ואני לא,לא הייתי נוסע בשביל רק לעמוד.

• פותח/ת השרשור
לעמוד? בהחלט יכול!
ושיהיה לו בהצלחה מכל הלב באמת! גם עם הייתי בשייפ יותר טוב משלו ואני לא,לא הייתי נוסע בשביל רק לעמוד.

הוא לא רק יעמוד איתם
הוא יכול להתברג לא רע בקטגורית משקל שלו

הוא לא רק יעמוד איתם

ראית מי יתחרה מולו? אלוואי ויעשה הסטוריה,אבל כרגע זה לא נראה ככה. דבר שאני מאד מעריך אצלו,זה ששום דבר לא עוצר אותו,הוא דחפור. כל הדעה שלי היא סובייקטיבית בלבד,נובעת ממחשבה מה אני הייתי עושה במקומו. אגב,הוא בקנדה עכשיו ולא קל לו. שיהיה בהצלחה. נבוא לעודד בעזרת השם.

פרו -קארד מגיע לעובראול וינר בנאשיונל ..ככה יש לאפי השנה...כמו כן הוא שפוי לגבי הסיכויים שלו לעומת כמה חברים לכניראה השתכרו מליקולים של ילדים מישראל***די
אפי שפוי כי הוא בן אדם מדהים וחכם,אני ממש מעריץ אותו ואת אחרים לא...
בגלל זה אני כותב כל מה שאני כותב,יכול להיות אני לא צודק

אפי תותח אמיתי, אני מעריץ ומעריך אותו.

הוא לא רק יעמוד איתם

עמית ספיר רוצה אולימפיה...WHOOPA LOOPA....

עמית ספיר ו DAVID HANRY על אותה במה...
WELL WITH ALL THE RESPECT TO AMIT SAPIR....HE DOESNT STAND A CHANCE.

ראית מי יתחרה מולו? אלוואי ויעשה הסטוריה,אבל כרגע זה לא נראה ככה. דבר שאני מאד מעריך אצלו,זה ששום דבר לא עוצר אותו,הוא דחפור. כל הדעה שלי היא סובייקטיבית בלבד,נובעת ממחשבה מה אני הייתי עושה במקומו. אגב,הוא בקנדה עכשיו ולא קל לו. שיהיה בהצלחה. נבוא לעודד בעזרת השם.

באמת שיהיה לו בהצלחה...

למה בקנדה ולא בכנען??

• פותח/ת השרשור
אוכל, תוספים
סייקל אני לא יודע אבל יש מצב כי אפשר להשיג דברים במרפאות

אם הוא מאמן שם אז השכר יותר גבוה
החדרי כושר שם יותר טובים
והמתאמנים שם ברמה יותר גבוה

לכל עובראל וינר ארצי מגיע פרו-קארד אוטומטית,עם אתה עוכב אחרי התחרויות הארגון הרמה משנה לשנה רק יורדת,לאפי כן יש פרו-אל תעשו מיזה סיפור כי זה כולו פיסת קרטון...
נ.ב. אני מעריך אפי קבלביצ' בתור אחד האנשים,בודיבילדרים אולי הכי טוב שהיה אי פעם בארגון המחורבן הזה ונשאר שפוי.

לאפי אין פרו קארד כרגע..
הם עושים לו בעיות עם זה..
אין ספק שהוא יקבל את אותו בשלב כלשהו (בינתיים זה לא לחוץ לו כי הוא רוצה להיות 90 קילו על הבמה לפני שהוא יתחרה בחול.)

• פותח/ת השרשור
לאפי אין פרו קארד כרגע..
הם עושים לו בעיות עם זה..
אין ספק שהוא יקבל את אותו בשלב כלשהו (בינתיים זה לא לחוץ לו כי הוא רוצה להיות 90 קילו על הבמה לפני שהוא יתחרה בחול.)

הוא מתאמן בגו אקטיב או בטרגט ?

• פותח/ת השרשור
תודה

עמית ספיר רוצה אולימפיה...WHOOPA LOOPA....

עמית ספיר ו DAVID HANRY על אותה במה...
WELL WITH ALL THE RESPECT TO AMIT SAPIR....HE DOESNT STAND A CHANCE.
זה הקטע,ששאלו אותו עם הוא מבין בכלל שהוא מתיימר להתמודד עם דייביד הנרי וקווין אינגליש-אז הוא אמר כזה- כן,אבל רק שני אלו מי עוד יש שם...

Back
למעלה תחתית