הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכון כושר בחולון

FighterSpirit

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אז אני עובר לחולון לשכונת ח300 בקרוב, מישהו יכול להמליץ על חדרי כושר בסביבה? בינתיים חבר נתן לי כיוון לאיזה חדר כושר שקוראים לי ספייס. יש שם הרבה באיזור, בדקתי באינטרנט ואני לא מצאתי מספיק מידע. הבנתי שיש שם אבל לא ממש יודע אם הם טובים או לא.
מישהו מהאיזור שם?

אני מתאמן בספייס בחולון

יש לך עוד מקומות כמו הקאנטרי ספורט פלוס, ימית 200, בריזה, נפשונית, פרייבט ג'ים

• פותח/ת השרשור
איך המקום? שווה להצטרף?
שמעתי שגרוע בבריזה למרות שזה ממש מול איפה שאני אגור.
אני מתאמן בספייס בחולון

יש לך עוד מקומות כמו הקאנטרי ספורט פלוס, ימית 200, בריזה, נפשונית, פרייבט ג'ים
.

איך המקום? שווה להצטרף?
שמעתי שגרוע בבריזה למרות שזה ממש מול איפה שאני אגור.

.

לא הייתי מצטרף לפחות כרגע בגלל שהרצפה באיזור של האנאירובי פשוט גמורה. יש בכל ס"מ בקע ברצפה שמקשה להתאמן בה.

לאנשים שחייבים את המשטח מוקשה כמונו בעיקר בשביל סקוואט ודדליפט זה לא אופטימלי.

הקאנטרי בחולון ממש אחלה, מתאמן שם 16 שנה, נוח מבחינת חניה, מעט צפוף בשעות הערב ומעט יקר (למרות שיש עכשיו מחיר מוזל) אבל חוץ מזה ממש פצצה

וייב סבבה ממה ששמעתי

הבעיה שם(לפחות לי אישית זה משהו שמאוד מפריע) שיש באזור בעיית חנייה קשה למרות חניון שהוא כביכול לרווחת המתאמנים אבל כל תושבי האזור משתמשים בו.

הבעיה שם(לפחות לי אישית זה משהו שמאוד מפריע) שיש באזור בעיית חנייה קשה למרות חניון שהוא כביכול לרווחת המתאמנים אבל כל תושבי האזור משתמשים בו.

אדע לעתיד, כעיקרון מבחינת מכון, יש די הרבה מקום, רוב הרצפה היא ספוגית כזאת, הרבה כלובים אבל איכות מוטות ופטות לא משהו

אדע לעתיד, כעיקרון מבחינת מכון, יש די הרבה מקום, רוב הרצפה היא ספוגית כזאת, הרבה כלובים אבל איכות מוטות ופלטות לא משהו

מעטים המכונים שישקיעו על ציוד איכותי.
בטח כשמדובר על מכון לואו קוסט.
לא הייתי שם אבל מניח שיש שם הרבה מקום.
והיום כל מכון עם רצפה כזאת בגלל שמתאמנים זורקים משקלים כבדים על הרצפה בין אם מוטות ובין אם דאמבלים. דבר איתי עוד כמה שנים ונראה אם אותה רצפה תישאר באותו מצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית