מה שקורה פה לאחרונה עם המוניטין

אני לא יודע, כנראה מבדרים אותנו דברים שונים. אתה יכול להסתכל על כל הדיונים שבהם הוא השתתף, ונראה אם הוא לא מעלה את הרמה שלהם. הוא לא חייב לתרום משהו מהידע שלו בשביל זה, אתה יודע.

קלינה תסתכל בראש העמוד, בצד ימין, רשום לך "לוח בקרה אישי", תכנס לשם ויהיה רשום לך מי נתן לך מוניטין בכמה פעמים האחרונות.

קלינה תסתכל בראש העמוד, בצד ימין, רשום לך "לוח בקרה אישי", תכנס לשם ויהיה רשום לך מי נתן לך מוניטין בכמה פעמים האחרונות.
הנה-עכשיו הכל ברור- רוב המוניטין שלי על הסרטון של הבנצ' של הבן שלי,שזה חמוד כמובן,אבל לא משרת בשיט את מטרת המוניטין...

• פותח/ת השרשור
אפשר גם להביא מוניטין על דברים שאהבתם, זה לא חייב להיות הודעה תורמת, זה יכול גם להיות משהו שהצחיק אותכם או משהו שכזה.
אין מה לעשות, אי אפשר להגביל את המוניטין ולמה לא לתת איזה מונייטן על סירטון מצחיק או משהו נחמד? מי שרוצה משתמשים דרג ז' באתר שילך לחפש באתרים אחרים, בן אדם שפותח אשכול ידע כבר להבדיל למי להקשיב ולמי לא, כי מי שמדבר שטויות גם בד"כ באתר שלנו ישר נקטל וגם רוב הגולשים כאן באתר רק קוראים נושאים ולא מגיבים, שזה בסדר, אולי מפחדים, אולי אין להם מה לשתף.

קלינה, המוניטין שרשום לך בלוח בקרה זה רק ה-10 פעמים האחרונות שקיבלת מוניטין, כל הפעמים הקודמות כבר לא מופיעות, אז זה לא ממש רוב המוניטין שלך.

הנה-עכשיו הכל ברור- רוב המוניטין שלי על הסרטון של הבנצ' של הבן שלי,שזה חמוד כמובן,אבל לא משרת בשיט את מטרת המוניטין...

תראה למשל את הטרול
במה הוא תרם לפורום?
במה הוא בכלל תרם לעולם?
ותראה כמה מוניטין יש לו...

אני לא יודע, כנראה מבדרים אותנו דברים שונים. אתה יכול להסתכל על כל הדיונים שבהם הוא השתתף, ונראה אם הוא לא מעלה את הרמה שלהם. הוא לא חייב לתרום משהו מהידע שלו בשביל זה, אתה יודע.
אני מסכים (מה שמעלה את הסיכוי שערך הטענה הוא אמת.לטיסימוס?😛).
אנשים פה צריכים להבין שההומור הוא החלק הטפל בהודעות של הטרול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית