הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן הרבה זמן - איך להמשיך?

iceberg2

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום לכולם,

אתן רקע מקדים קודם.

בן 31 גובה 176 משקל 70 ק"ג, מתאמן חד"כ + אירובי לסוגיו כבר כמה שנים ומתאמן 3-4 פעמים בעיקר לפי AB. נמצא דיי בכושר (דופק מנוחה בסביבות 50/מירבי בסביבות 190) עם תזונה נכונה ללא ספירה קלורית. לפני כ5 שנים הייתי על כ 21%-22% שומן 73 ק"ג. כיום לאחר תהליך איטי וממושך עומד על כ17%. בעקרון מסת שריר לא חסרה לי (לפי דעתי), זרעות רחבים, צורת חזה והגב מעולים ורגליים ללא יותר מידי שומן (לפחות לפי העין).

עכשיו לתיסכול:

אני לא מצליח להוריד את השומן + החגורה הביטנית 😭😭😭.

לאחרונה החלטתי עם עצמי שאני חייב לגבור על השומנים האלה 😵‍💫🥊 וכאן זקוק לעזרתכם. כיצד להמשיך? תוכנית תזונה - האם להיות בגרעון או עודף?האם לשלב אירובי? איך להיות במשקולות?

אשמח לכל עזרה.

ותודה מראש!

סביר להניח שמסת השריר שלך לא גבוהה כמו שאתה חושב (אני אומר זאת בגלל השילוב של גובה ומשקל)
ובדיוק בגלל זה אתה מתקשה להוריד את השומן שנשאר
אם זה המצב אז עדיף מסה (עודף קלורי) ואז חיטוב (גרעון קלורי) וסה"כ אתה תראה יותר טוב.
בכל מקרה אתה יכול להעלות תמונה ואפשר יהיה לייעץ לך יותר.

גם אני חושב שכדאי לך קודם לצבור מסת שריר בפלוס לא גדול מידי (300 יהיה סבבה לדעתי). תעשה אימוני כוח בצורה נכונה ועם התקדמות כמה חודשים ואז תחטב כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שמסת השריר שלך לא גבוהה כמו שאתה חושב (אני אומר זאת בגלל השילוב של גובה ומשקל)
ובדיוק בגלל זה אתה מתקשה להוריד את השומן שנשאר
אם זה המצב אז עדיף מסה (עודף קלורי) ואז חיטוב (גרעון קלורי) וסה"כ אתה תראה יותר טוב.
בכל מקרה אתה יכול להעלות תמונה ואפשר יהיה לייעץ לך יותר.

אוקיי
מצ"ב התומונות לאישור סופי.

22.png 11.png

• פותח/ת השרשור
תודה! אוקיי, מה המשקל מטרה עד החיטוב?

Back
למעלה תחתית