הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר החורף פה - דובים דובים איזה סייקלים אתם מריצים?

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
לאחרונה בפורום יש אווירה רק של q&a שכמובן עלול קצת ״לשעמם״ את הגולשים הוותיקים.
אז בוא ננסה לראות מה חדש ואיזה סייקל אתם מריצים?

הסייקל הקרוב -

חזרתי להתאמן לפני 3 שבועות בצורה סדירה אחרי 4 שנים של הפסקה 😳
אחוז שומן כמובן מאוד גבוה אבל רגע לפני חיטוב יש כמה דברים לבדוק ועל מנת לשמור על מוטיבציה, הוחלט לנסות כמה דברים חדשים.

1-4
test e 250mg week
mk 677 - 25mg ed
lgd 4033 - 10mg ed
arimadex 0.5mg e3d

על מנת להרגיש את כל אחד מהחומרים המינון של הטסט יהיה נמוך כמובן, כל הביקורות שיש פה על mk לא מעניניות כי לרוב אנשים לא יודעים להשיג ממקור טוב ואמין, החומר כל כך יקר שמזייפים אותו בכל הזדמנות ואם לא מזייפים אז מדללים. כרגע בארץ יש כמה אנשים שהתחילו להריץ את אותו mk677 שיש לי והתופעות לוואי די מעלות את החששות ולכן אתחיל מ 12.5 מ״ג בשבוע הראשון.

הדיווחים על lgd בעיקר roid rage עלייה בכוח, פאמפ מוגבר באימון וכמובן רצון להתאמן קצת מעבר לרגיל.
יש לי גם אוסטרין אבל אותו אשמור למנוחה 😉

סייקל מאוד בסיסי של sarms עם מינון נמוך של טסט בשילוב עם growth hormone secretagogue, יש גם gh שאיתו אעשה רוטציה אבל זה בהמשך.

שאלת תם, לא כדאי לחכות כמה חודשים כדי להסתגל לאימונים ואז לעשות סייקל?
בכל מקרה ההתקדמות בחודשים הראשונים אמורה להיות מהירה...

• פותח/ת השרשור
שאלת תם, לא כדאי לחכות כמה חודשים כדי להסתגל לאימונים ואז לעשות סייקל?
בכל מקרה ההתקדמות בחודשים הראשונים אמורה להיות מהירה...

הכל שאלה של מטרות, אצלי זה פשוט שונה מאנשים אחרים. אותי אישית לא מעניין ״אורח חיים בריא״ או לשמור על ״שייפ״ או סתם כי זה באופנה לשים מכנס קצר על טייץ.
אחרי שהתאמנתי 10 שנים ועשיתי די הכל מהכל אני יכול להתאמן רק כשיש לי מטרה שזה או תחרותית (שלא מעניין כרגע בשלב הזה) או ללמוד דברים חדשים שיכולים לעזור לי להשתפר בתור איש מקצוע. אני מאבד עניין די מהר, אני יכול להיות על משקל תלת ספרתי ואחוז שומן חד ספרתי ופשוט להפסיק לתאמן לחלוטין ולחזור לאוכל כמו בן אדם רגיל (אין שום דבר רע בפיצה גם אם זה כל יום 😆).
זו השקפת עולם שונה, אני אוהב את התחום אבל אוהב גם דברים אחרים, חדר כושר יכול לגזול לא קצת זמן כשאתה מנהל עסק (במקרה שלי גם לא אחד). עכשיו שירד לי עומס ואני אחרי מכירה של העסק, אני סקרן לנסות דברים חדשים ולכן גם חוזר להתאמן.
הריגוש, הסקרנות, הרצון ללמוד הוא זה שמניעה אותי להתאמן על מנת להרגיש, לעבור דברים ולשאול שאלות, ככה זה גורם לי ללמוד טוב יותר.

היי, שואל ברצינות
משתמע שאתה איש מקצוע יסודי ומקצועי מאוד ואוהב את התחום.
אבל איך אפשר לעשות לעשות 4 שנים של הפסקה?
הרי אנחנו (ואני מכליל את עצמי) מכורים לדבר הזה ועושים את זה קודם כל בשביל הנפש.
אימון אמור להיות בין הראשונים בסדר עדיפויות שלנו ואני מניח שכמה שלא תהיה עסוק, תמיד יש זמן לשעה אימון * 3-4 בשבוע.
הרי אם לא היית אוהב את המקצוע הזה לא היית מתמקצע בו כמו שעשית עד כה.

לאחרונה בפורום יש אווירה רק של q&a שכמובן עלול קצת ״לשעמם״ את הגולשים הוותיקים.
אז בוא ננסה לראות מה חדש ואיזה סייקל אתם מריצים?

הסייקל הקרוב -

חזרתי להתאמן לפני 3 שבועות בצורה סדירה אחרי 4 שנים של הפסקה 😳
אחוז שומן כמובן מאוד גבוה אבל רגע לפני חיטוב יש כמה דברים לבדוק ועל מנת לשמור על מוטיבציה, הוחלט לנסות כמה דברים חדשים.

1-4
test e 250mg week
mk 677 - 25mg ed
lgd 4033 - 10mg ed
arimadex 0.5mg e3d

על מנת להרגיש את כל אחד מהחומרים המינון של הטסט יהיה נמוך כמובן, כל הביקורות שיש פה על mk לא מעניניות כי לרוב אנשים לא יודעים להשיג ממקור טוב ואמין, החומר כל כך יקר שמזייפים אותו בכל הזדמנות ואם לא מזייפים אז מדללים. כרגע בארץ יש כמה אנשים שהתחילו להריץ את אותו mk677 שיש לי והתופעות לוואי די מעלות את החששות ולכן אתחיל מ 12.5 מ״ג בשבוע הראשון.

הדיווחים על lgd בעיקר roid rage עלייה בכוח, פאמפ מוגבר באימון וכמובן רצון להתאמן קצת מעבר לרגיל.
יש לי גם אוסטרין אבל אותו אשמור למנוחה 😉

סייקל מאוד בסיסי של sarms עם מינון נמוך של טסט בשילוב עם growth hormone secretagogue, יש גם gh שאיתו אעשה רוטציה אבל זה בהמשך.
ממה שאני יודע וקראתי ודברתי עם אנשים, אין שום משמעות לlgd במינון כזה שאתה גם ככה על טסט חיצוני במינון סופרפיזיולוגי. אם זה רק בשביל בדיקה של הsarms למה לא לקחת אותם בפני עצמם? מינון גבוה יותר של הlgd עם mk667 יכולים לעבוד בצורה סינרגטית. וככה תוכל לוותר על AI

• פותח/ת השרשור
היי, שואל ברצינות
משתמע שאתה איש מקצוע יסודי ומקצועי מאוד ואוהב את התחום.
אבל איך אפשר לעשות לעשות 4 שנים של הפסקה?
הרי אנחנו (ואני מכליל את עצמי) מכורים לדבר הזה ועושים את זה קודם כל בשביל הנפש.
אימון אמור להיות בין הראשונים בסדר עדיפויות שלנו ואני מניח שכמה שלא תהיה עסוק, תמיד יש זמן לשעה אימון * 3-4 בשבוע.
הרי אם לא היית אוהב את המקצוע הזה לא היית מתמקצע בו כמו שעשית עד כה.

לא, לא תמיד יש זמן. הקמתי עסק ב- 10 אצבעות ללא תקציב וללא הרבה עזרה אני חושב שדי פירטתי הרבה בעבר.
היה לי רק דבר אחד וזה הרבה רצון, בעסק עם אופי שהיה לנו היה נדרש לפחות 10 אנשים בצוות והינו 3 אנשים. אנשים ראו אותי גם מספק משלוחים, גם עובד בחנות, גם עונה לכולם בשירות לקוחות ובין לבין מתרוצץ בין ההקמות של הסניפים. כמובן שלא זנחתי את הייעוץ והמשכתי ללוות ספורטאים (זה רק קמצוץ קטן מהלוז). אז עם שינה של 3 עד 4 שעות ביממה וגם לפעמים בכלל לא, לא היתי יכול לפנות אפילו דקה ואם היתי יכול עדיין היתי מקדיש את זה לעסק וללקוחות שלי ולא לעצמי. לא הכל זה משפטי מוטבציה, זה עניין של סדר עדיפויות ותעדוף, העדפתי לבנות עסק ולהגשים חלומות ולפעמים אתה משקיע גם 25 שעות ביממה בשביל זה. ביום שאתה תמצא לעשות את מה שאתה אוהב ותרצה את זה מבטיח לך הכל מתגמד, אתה תדע מהר מאוד לתעדף דברים ותבין שלא הכל תמיד סובב סביב חדרי כושר מסה וחיטוב. כשיש לי זמן אני יותר מנהנה לעסוק בזה, אבל כשהיה לי הוצאות תפעול של מאות אלפי שקלים בחודש העדפתי לראות כל חודש איך אני ממציא את עצמי מחדש כדי שהיה לי לשלם משכורות. אני טוטאלי לחלוטין במה שאני עושה, זה מה שהופך אותי לשונה מאנשי מקצוע אחרים.
הפוסט לא עליי, המטרה זה קצת לעיר פה את האנשים שקצת נרדמו או מתביישים לכתוב וזו הסיבה שאני פתחתי קצת עליי 😃

ממה שאני יודע וקראתי ודברתי עם אנשים, אין שום משמעות לlgd במינון כזה שאתה גם ככה על טסט חיצוני במינון סופרפיזיולוגי. אם זה רק בשביל בדיקה של הsarms למה לא לקחת אותם בפני עצמם? מינון גבוה יותר של הlgd עם mk667 יכולים לעבוד בצורה סינרגטית. וככה תוכל לוותר על AI

לא יודע איפה קראת, ליגנדרול מתחיל לשתק את הציר כבר מ- 1מ״ג
geronagls078f02_3c.jpg

The safety, pharmacokinetics, and effects of LGD-4033, a novel nonsteroidal oral, selective androgen receptor modulator, in healthy young men. - PubMed - NCBI

הבעיה הכי גדולה ב- sarms שזה ברוב העולם חוקי (על גבול האופור) למרות שה - fda כבר התחיל לבצע בדיקות מדגמיות וככל הנראה מתלבש על הנושא (מצרף קובץ מעניין). הבעיה הכי גדולה שמזפיים אותם יותר מסטרואידים, מאוד אבל מאוד קשה למצוא מקור אמין וטוב ל- sarms.
זה די מזכיר לי לפני 6-7 שנים שהיתי קוראה בפורמים בחו״ל אנשים היו מריצים ״גרמים״ של חומרים מפה נולדו אמירות של x מספר בשבוע לא יוזיז לך.
כשמדובר בחומרים טובים ואיכותיים לא צריך להתשולל במינונים כי לא חתכו ולא מהלו לך בפילרים.
בעבר היה מספיק לקחת 30 מ״ג של אנאבר כדי להרגיש פאמפ, קשיחות, כוח מטורף והיום גם 100 מ״ג לא נותן את אותה הרגשה.
לא תמיד הדילרים אשמים, כל הסחורה בלי יוצא מן הכלל מגיע מסין, לא משנה כמה סיפורים יספרו, הכל סיפורים מצוצים, הכל מסין.
סינים יודעים להתיחס לכל לקוח בהתאם, הם יודעים להכין סחורה מעולה וגם יודעים להכין סחורה בהתאם לתקציב. אני חושב שסין זו המדינה היחידה ששואלת את הלקוח כמה אתה רוצה לשלם? נשמע הזוי? לא ממש, הם יתאימו לך מוצר לפי התקציב.

10 מ״ג זה מינון מאוד גבוה, כל עוד מדובר בחומר מקורי, אני בתקשורת עם כמה מפתחי גוף שמריצים עכשיו lgd, לא היה אחד שלא הרגיש את המינון
אנשים שקרובים אליי מדווחים לי כל הזמן על תופעות לוואי, בוא נגיד שלאף אחד לא היה רצון לעלות ל 15מ״ג.
וכן בחול אתה תראה כאלו שמריצים גם 40 מ״ג לכאורה אבל בפועל כמובן זה לא המינון.

ואם כבר מדברים על טסט, אני כל הזמן נמצא על מינון נמוך, זריקה אחת של טסט פעם ב- 14 -12 ימים כשאני חוזר להתאמן פשוט מעלה תדירות, מי שעבד איתי או מכיר את הדעות שלי אני אישית נגד מינונים גבוהים של טסט ולא עובר את ה 250 מ״ג.
הסברתי בעבר על זה - ייעוץ - סייקל חיטוב

קבצים מצורפים

לנושא
אחרי 5 שנים של אימונים
נכנס לסייקל ראשון בן 10 שבעות (בכל זאות פעם ראשונה אין לי מושג איך הגוף יגיב) של טסט אנטט סוליקו 500מג בשבוע שבוע 3 500 יחידות פרגניל כמובן ארימדקס בכיס למקרה הצורך כנ''ל טמוקסי בכיס לשעת הצורך
שבוע 12 נכנס ל PCT בפרוטוקול הסטנדרטי
קצת נתונים 1.83 משקל 83

• פותח/ת השרשור
נראה תכנון נכון ומסודר לפחות לפי מה שציינת.
רגע לפני שאתה נכנס מציע לך לבצע בדיקות מקיפות כדי שהיה לך מדדים. הרבה פעמים אנשים לאחר הסייקל מתאוששים אבל פסיכולוגית חושבים שהם לא ורק בדיקת דם יכולה לאושר אם הגיעו לאותם מדדים כמו לפני הסייקל.
כמובן ממליץ לבצע בדיקות גם במהלך הסייקל אחרת לא תדע מתי לשלב את הארימדקס, קח בחשבון שארימדקס מונע המרה סביב ה 50% אבל האפקט שלו הוא מצטבר עתידי ולא מיידי וגם חלש לעומת ai אחרים, לכן ארומסין או פמרה יהיו אולי קצת יותר עדיפים, בנוסף ארמוסין לא משפיע על ערכי הליפידים, מעלה igf1 ומוריד כמעט מיידית את רמות האטרדיול בדם.
החשש הוא תמיד לרסק את רמות האסרדיול ולכן הבחירה הפפולארית יותר היא דווקא ארימדקס.

Effect of aromatase inhibition on lipids and inflammatory markers of cardiovascular disease in elderly men with low testosterone levels.
Dougherty RH1, Rohrer JL, Hayden D, Rubin SD, Leder BZ.
Author information

Abstract
OBJECTIVE:
Although androgen replacement has been shown to have beneficial effects in hypogonadal men, there is concern that androgens may deleteriously affect cardiovascular risk in elderly men.

DESIGN:
Anastrozole is an oral aromatase inhibitor that normalizes serum testosterone levels and decreases oestradiol levels modestly in elderly men with mild hypogonadism. Thirty-seven elderly hypogonadal men were randomized to receive either anastrozole 1 mg daily (n = 12), anastrozole 1 mg twice weekly (n = 11), or daily placebo (n = 14) for 12 weeks in a double-blind fashion.

PATIENTS:
Men aged 62-74 years with mild hypogonadism defined by testosterone levels less than 350 ng/dl.

MEASUREMENTS:
Serum levels of fasting lipids, C-reactive protein (CRP), interleukin-6 (IL-6), intercellular adhesion molecule-1 (ICAM-1), vascular cell adhesion molecule-1 (VCAM-1) and homeostatic model assessment (HOMA) scores were measured at 4-week intervals.

RESULTS:
Treatment with anastrozole did not significantly affect fasting lipids, inflammatory markers (IL-6, CRP), adhesion molecules (ICAM-1, VCAM-1) or insulin sensitivity (HOMA). There was, however, a positive correlation between changes in serum triglycerides and changes in serum oestradiol levels (P = 0.04).

CONCLUSIONS:
While short-term administration of anastrozole is an effective method of normalizing serum testosterone levels in elderly men with mild hypogonadism, it does not appear to adversely affect lipid profiles, inflammatory markers of cardiovascular risk or insulin resistance.

AROMASIN – Exemestane

Type-I Aromatase Inhibitor

Aromasin (Exemestane) is a Type-I aromatase inhibitor, or suicidal aromatase inhibitor. It’s called this because it lowers estrogen production in the body by attaching to the aromatase enzyme, and permanently deactivating it. It averages 90% rate of estrogen suppression, which equals a reduction in estradiol levels of about 50%, as well as significantly raising testosterone .(up to 60%)

Aromasin not only increases testosterone and lowers estrogen, but it also increases levels of insulin -like growth Factor (IGF). And Aromasin is not too harsh on lipid panel (cholesterol), unlike some of the other AIs’ like Letrozole .(Femara) Aromasin reaches steady blood plasma levels of after a week of administration, and this is also when we see it begin its maximal effect on reducing circulating estrogen levels. It has a terminal half life of 9 hours in MEN, so taking it once per day will build up blood plasma levels to a very effective level.

Also, there have been some additional researches related to Aromasin in men in pharmacokinetics. The results of the research are the following:

24 hours after one 25mg dose, estrogen levels are reduced by 70-80%;

72 hours later estrogen levels are still 40% below the baseline;

120 hours after initial dose, estrogen levels return to baseline.

Additionally, the University of Florida conducted a study in healthy young men:

Pharmacokinetics and Dose Finding of a Potent Aromatase Inhibitor, Aromasin (Exemestane), in Young Males.

Nemours Children’s Clinic and Research Programs (N.M., J.L., A.R.), Jacksonville, Florida 32207; and University of Florida Health Sciences Center (D.P.) and Amersham Pharmacia Biotech (E.d.S., A.K., B.L.), Peapack, New Jersey 07977

To characterize its suppression of estrogen and its pharmacokinetic (PK) properties in males, healthy eugonadal subjects (14–26 yr of age) were recruited. In a cross-over study, 12 were randomly assigned to 25 and 50 mg Aromasin daily, orally, for 10 days with a 14 day washout period. Blood was withdrawn before and 24 hours after the last dose of each treatment period. A PK study was performed using a 25mg dose. Aromasin suppressed plasma estradiol comparably with either dose [25 mg, 38%; 50 mg, 32%], with a reciprocal increase in testosterone concentrations (60% and 56%; for both).

The following observations were made:

1. Plasma lipids and IGF-I concentrations were unaffected by treatment.
2. The PK properties of the 25-mg dose showed the highest concentrations 1 h after administration, indicating rapid absorption.
3. Maximal estradiol suppression of 62 ± 14% was observed at 12 h.
4. The drug was well tolerated.
5. The terminal half-life was 8.9 hours in the male subjects.

In conclusion, Aromasin (Exemestane) is a potent aromatase inhibitor in men and an alternative to the choice of available inhibitors. Long-term efficacy and safety will need further study.

References and Supporting Data:

1. A predictive model for exemestane pharmacokinetics/pharmacodynamics incorporating the effect of food and formulation.Br J Clinical Pharmacology. 2005 Mar, 59(3):355-64.

2. Eur. J. Cancer. 2000, May;36(8):976-82

3. The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism Vol. 88, No. 12 5951-5956Copyright © 2003 by The Endocrine Society

4. Clin Cancer Res. 2003 Jan;9(1 Pt 2):468S-72S

5. Anticancer Res. 2003 Jul-Aug;23(4):3485

6. J Clin Endocrinol Metab. 2003 Dec;88(12):5951-6.

מה דעתך על הMK-677 מהניסיון שלך? להרבה אנשים יש דעות שנויות במחלוקת עליו. יש האומרים שמינון של 20+ מ"ג זה המקבילה ל2 IU של GH סטנדרטי.

מענין מאוד חידדת לי קצת יותר תנושא
לגבי בדיקות דם מחזק את זה כבר הבדיקות נעשו כולל פרופיל הורמונלי אצלי כל המדדים ברמת הנורמה על פי הדפים (וגם על פי ההרגשה לא אינדיקציה מדויקת) אז לדחוף לכיס גם לטרזול? ולגבי למשוך אני יראה לפי ההרגשה.הבדיקות דם לפני הסייקל נעשה בצבא ולצערי כל חודש חודשים לא יתנו לי את כל הבדיקות דם אז אצטרך פרטני אחרי הסייקל אעשה פרופיל הורמונלי וכמבון תפקודי לב, כבד, פרופיל שומנים ... אגב באמצע הסייקל אני כן רוצה לעשות בדיקת טסט,אסטרודיול ובלוטות התריס.עכשיו מי ברור אם אנשים שאכן עברו סיקלים (רובם נשמעים חאפרים) אמרו שרק בטסט סוליקו ל10 שבועות במינון 500 לשבוע לא צריך לשלב ארימדקס לעומת זאות היה איזה בחור שאמר שהוא לוקח Eod 0.5. אבל אני מעדיף לעשות בדיקת דם ליראות מעיניים שם ולהתאים תעצמי בהתאם
אגב לגבי הבדיקות דם באיזה שבוע מומלץ לעשות תבדיקות של הטסט, אסטרודיול?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה דעתך על הMK-677 מהניסיון שלך? להרבה אנשים יש דעות שנויות במחלוקת עליו. יש האומרים שמינון של 20+ מ"ג זה המקבילה ל2 IU של GH סטנדרטי.

פרסמתי פה כבר את הערכים שנמדדו ואת הבעייתיות במחקר עצמו. אני אעשה פוסט נפרד על זה, אני רוצה לשמור כמה שיותר רלוונטיות לנושא.
לי אישית אין ניסיון כי לא השתמשתי עדיין, הניסיון היחידי שיש לי זה הפידבקים של מתאמנים שרק התחילו ועדיין אין בדיקות דם שלהם על מנת להסיק מסקנות בכל אופן בהרחבה על mk נעשה בפוסט אחר.

מענין מאוד חידדת לי קצת יותר תנושא
לגבי בדיקות דם מחזק את זה כבר הבדיקות נעשו כולל פרופיל הורמונלי אצלי כל המדדים ברמת הנורמה על פי הדפים (וגם על פי ההרגשה לא אינדיקציה מדויקת) אז לדחוף לכיס גם לטרזול? ולגבי למשוך אני יראה לפי ההרגשה.הבדיקות דם לפני הסייקל נעשה בצבא ולצערי כל חודש חודשים לא יתנו לי את כל הבדיקות דם אז אצטרך פרטני אחרי הסייקל אעשה פרופיל הורמונלי וכמבון תפקודי לב, כבד, פרופיל שומנים ... אגב באמצע הסייקל אני כן רוצה לעשות בדיקת טסט,אסטרודיול ובלוטות התריס.עכשיו מי ברור אם אנשים שאכן עברו סיקלים (רובם נשמעים חאפרים) אמרו שרק בטסט סוליקו ל10 שבועות במינון 500 לשבוע לא צריך לשלב ארימדקס לעומת זאות היה איזה בחור שאמר שהוא לוקח Eod 0.5. אבל אני מעדיף לעשות בדיקת דם ליראות מעיניים שם ולהתאים תעצמי בהתאם

לא גם וגם, מספיק ארמוסין או לטרזול, כששוב אקסמסטן הוא המועדף.
לפני כמה שנים ביצעת את הבדיקות ומה הגיל שלך?

בנושא של מינונים זה לא חקוק בסלע, אין פה מספרי ברזל או נוסחאות, כל אחד שונה לחלוטין מכיר מתאמנים שלא צריכים בכלל AI ומכיר כאלו שלא יכולים להריץ מינון של trt בלי.
רק בדיקת דם יכולה לקבוע אם אתה צריך.

הבדיקות דם עכשיו טרי גיל 24 ונעשה עוד אחד יומים לפני היומהולדת שלי. כע לגבי מה עובד זה אינדוידואלי ומשתנה מאדם לאדם יש מישהו שיגב טוב לארימדקס ויש כאלה שיעדפו מה שאמרתה פמרה או ארומסין אשמח אם תשלח לי קישור על הסבר של לטרזול כמו של הארומסין אגב מהרבה חפירות בנושא ראיתי גם שברגע שיש עקצוצים או תופעות לוואי (מה שכדאי להימנע ולא להגיע) אז לקחת טמוקסי 20מ"ג עד שנעלם התופעות לוואי לנתק את הטמוקסי ובמקומו לשלב AI

• פותח/ת השרשור
הבדיקות דם עכשיו טרי גיל 24 ונעשה עוד אחד יומים לפני היומהולדת שלי. כע לגבי מה עובד זה אינדוידואלי ומשתנה מאדם לאדם יש מישהו שיגב טוב לארימדקס ויש כאלה שיעדפו מה שאמרתה פמרה או ארומסין אשמח אם תשלח לי קישור על הסבר של לטרזול כמו של הארומסין אגב מהרבה חפירות בנושא ראיתי גם שברגע שיש עקצוצים או תופעות לוואי (מה שכדאי להימנע ולא להגיע) אז לקחת טמוקסי 20מ"ג עד שנעלם התופעות לוואי לנתק את הטמוקסי ובמקומו לשלב AI

צורף הסבר בציטוט למעלה, אכין גם הסבר בעברית בהמשך.

וכמובן עזרה ראשונה זה תמיד serm, טמוקסיפן הוא חוסם סיליקטיבי ולכן יעשה את העבודה יותר טוב מכל AI ברגע שכבר ״מאוחר מדי״, לאחר מכן פשוט לייצב חזרה לנורמה עם AI.

מודה לך מאוד חידדתה אותי מאוד עצוב שבמקומת אחרים ואפילו דילרים מתעלמים מזה עצוב מאוד ממש מעררבים "תלקוחות"

אני אישית נגד מינונים גבוהים של טסט ולא עובר את ה 250 מ״ג.
1. וכשהמטרה היא כח (נניח PL), עדיין אין מקום למינון גבוה של טסט?
2. מה לגבי המיתוס (?) שמינון הטסט חייב להיות גבוה ממינון הדקה?

רגע, הדוב הגדול לא מפרט מה התוכנית לחורף?
ראיתי תמונות מוזרות בפייס מקווה שאתה לא מריץ
טריסקוונס סולו 😆
א. היפ טראסט זה תרגיל לגבר אמיתי 😉
ב. ירדתי קצת למחתרת בכל הקשור לחומרים. בינתיים בחיטוב אולד סקול

לא, לא תמיד יש זמן. הקמתי עסק ב- 10 אצבעות ללא תקציב וללא הרבה עזרה אני חושב שדי פירטתי הרבה בעבר.
היה לי רק דבר אחד וזה הרבה רצון, בעסק עם אופי שהיה לנו היה נדרש לפחות 10 אנשים בצוות והינו 3 אנשים. אנשים ראו אותי גם מספק משלוחים, גם עובד בחנות, גם עונה לכולם בשירות לקוחות ובין לבין מתרוצץ בין ההקמות של הסניפים. כמובן שלא זנחתי את הייעוץ והמשכתי ללוות ספורטאים (זה רק קמצוץ קטן מהלוז). אז עם שינה של 3 עד 4 שעות ביממה וגם לפעמים בכלל לא, לא היתי יכול לפנות אפילו דקה ואם היתי יכול עדיין היתי מקדיש את זה לעסק וללקוחות שלי ולא לעצמי. לא הכל זה משפטי מוטבציה, זה עניין של סדר עדיפויות ותעדוף, העדפתי לבנות עסק ולהגשים חלומות ולפעמים אתה משקיע גם 25 שעות ביממה בשביל זה. ביום שאתה תמצא לעשות את מה שאתה אוהב ותרצה את זה מבטיח לך הכל מתגמד, אתה תדע מהר מאוד לתעדף דברים ותבין שלא הכל תמיד סובב סביב חדרי כושר מסה וחיטוב. כשיש לי זמן אני יותר מנהנה לעסוק בזה, אבל כשהיה לי הוצאות תפעול של מאות אלפי שקלים בחודש העדפתי לראות כל חודש איך אני ממציא את עצמי מחדש כדי שהיה לי לשלם משכורות. אני טוטאלי לחלוטין במה שאני עושה, זה מה שהופך אותי לשונה מאנשי מקצוע אחרים.
הפוסט לא עליי, המטרה זה קצת לעיר פה את האנשים שקצת נרדמו או מתביישים לכתוב וזו הסיבה שאני פתחתי קצת עליי 😃

לא יודע איפה קראת, ליגנדרול מתחיל לשתק את הציר כבר מ- 1מ״ג
geronagls078f02_3c.jpg

The safety, pharmacokinetics, and effects of LGD-4033, a novel nonsteroidal oral, selective androgen receptor modulator, in healthy young men. - PubMed - NCBI

הבעיה הכי גדולה ב- sarms שזה ברוב העולם חוקי (על גבול האופור) למרות שה - fda כבר התחיל לבצע בדיקות מדגמיות וככל הנראה מתלבש על הנושא (מצרף קובץ מעניין). הבעיה הכי גדולה שמזפיים אותם יותר מסטרואידים, מאוד אבל מאוד קשה למצוא מקור אמין וטוב ל- sarms.
זה די מזכיר לי לפני 6-7 שנים שהיתי קוראה בפורמים בחו״ל אנשים היו מריצים ״גרמים״ של חומרים מפה נולדו אמירות של x מספר בשבוע לא יוזיז לך.
כשמדובר בחומרים טובים ואיכותיים לא צריך להתשולל במינונים כי לא חתכו ולא מהלו לך בפילרים.
בעבר היה מספיק לקחת 30 מ״ג של אנאבר כדי להרגיש פאמפ, קשיחות, כוח מטורף והיום גם 100 מ״ג לא נותן את אותה הרגשה.
לא תמיד הדילרים אשמים, כל הסחורה בלי יוצא מן הכלל מגיע מסין, לא משנה כמה סיפורים יספרו, הכל סיפורים מצוצים, הכל מסין.
סינים יודעים להתיחס לכל לקוח בהתאם, הם יודעים להכין סחורה מעולה וגם יודעים להכין סחורה בהתאם לתקציב. אני חושב שסין זו המדינה היחידה ששואלת את הלקוח כמה אתה רוצה לשלם? נשמע הזוי? לא ממש, הם יתאימו לך מוצר לפי התקציב.

10 מ״ג זה מינון מאוד גבוה, כל עוד מדובר בחומר מקורי, אני בתקשורת עם כמה מפתחי גוף שמריצים עכשיו lgd, לא היה אחד שלא הרגיש את המינון
אנשים שקרובים אליי מדווחים לי כל הזמן על תופעות לוואי, בוא נגיד שלאף אחד לא היה רצון לעלות ל 15מ״ג.
וכן בחול אתה תראה כאלו שמריצים גם 40 מ״ג לכאורה אבל בפועל כמובן זה לא המינון.

ואם כבר מדברים על טסט, אני כל הזמן נמצא על מינון נמוך, זריקה אחת של טסט פעם ב- 14 -12 ימים כשאני חוזר להתאמן פשוט מעלה תדירות, מי שעבד איתי או מכיר את הדעות שלי אני אישית נגד מינונים גבוהים של טסט ולא עובר את ה 250 מ״ג.
הסברתי בעבר על זה - ייעוץ - סייקל חיטוב
רוב הsarms ביניהם הליגנדרול אמורים להעלות את הטסט הטבעי שלך. אם אתה כבר כל לוקח את הורמון הטסט ממקור חיצוני לאיזה השפעה אתה מצפה? אני למשל הייתי משנה את הליגנדרול ל yk11 שעובד במנגנון אחר לגמרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית