הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכבי ת"א משקולות/פוטבול

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.

בזמן האחרון אני קצת משתעמם בחדר כושר ואין לי כל כך כיוון. חשבתי על להיכנס לספורט קבוצתי/הרמת משקלות בשביל האתגר.

ראיתי שיש את מכבי ת"א משקולות. האם למישהו יצא להתאמן שם? אשמח לשמוע על איך מתנהלים האימונים, איך המתאמנים שם ואיך הצוות. וראיתי שהם פתוחים מראשון עד שישי, זאת אומרת שאני אוכל לבוא לשם גם ללא קשר לאימונים הקבוצתיים ופשוט להתאמן שם?

עוד אופציה שעלתה לי בראש היא פוטבול. ראיתי שיש את תל אביב פיונירס. למישהו יש ידע מה קורה עם הפוטבול בארץ? מה הסיכוי להתקבל לקבוצה בגיל 18.5-19 ללא ניסיון? ואיך האימונים התובעניים של פוטבול מסתדרים עם אורח החיים? (בעיקר של סטודנט).

תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
כמה זמן?
יכול להיות אסא?
השנה התחלתי ללמוד שם.
וכן, לאיגוד ספורט אקדמי של אוניברסיטת תל אביב קוראים אס"א תל אביב. שלחתי להם הודעה בפייסבוק והם ענו לי שלא קיימת קבוצה של הרמת משקולות. (למרות שיש בפורום כמה שרשורים שהקבוצה מוזכרת אבל אלה שרשורים ממש ישנים).

השנה התחלתי ללמוד שם.
וכן, לאיגוד ספורט אקדמי של אוניברסיטת תל אביב קוראים אס"א תל אביב. שלחתי להם הודעה בפייסבוק והם ענו לי שלא קיימת קבוצה של הרמת משקולות. (למרות שיש בפורום כמה שרשורים שהקבוצה מוזכרת אבל אלה שרשורים ממש ישנים).
מוזר השנה עוד מאמן שמה אמר לי שהיא קיימת...

• פותח/ת השרשור
כאילו שנה שעברה 2017 (התכוונתי עד שנה אחורה)
ולא רק לסטודנטים
אם זה לא רק לסטודנטים אז כנראה זו לא הקבוצה של האוניברסיטה. יכול להיות שלמרכז הספורט יש נבחרת משלהם. אני אברר. תודה!

ראיתי שיש את מכבי ת"א משקולות
@Crossfiter
הוא הבוס שם

עוד אופציה שעלתה לי בראש היא פוטבול. ראיתי שיש את תל אביב פיונירס. למישהו יש ידע מה קורה עם הפוטבול בארץ? מה הסיכוי להתקבל לקבוצה בגיל 18.5-19 ללא ניסיון? ואיך האימונים התובעניים של פוטבול מסתדרים עם אורח החיים? (בעיקר של סטודנט).
@שלד הלילה הוא הבוס שם

בגדול,אתה תתקבל,אם תשחק זאת שאלה אחרת (תהיה טוב ותשחק)
לכל קבוצה לרוב יש שני אימונים בשבוע (אםפשר לשלב עם אימונים)
פיוס קבוצה טובה עם אנשים טובים,בהצלחה מאמי

אם יש לך עוד שאלות בכיף

• פותח/ת השרשור
@Crossfiter
הוא הבוס שם

@שלד הלילה הוא הבוס שם

בגדול,אתה תתקבל,אם תשחק זאת שאלה אחרת (תהיה טוב ותשחק)
לכל קבוצה לרוב יש שני אימונים בשבוע (אםפשר לשלב עם אימונים)
פיוס קבוצה טובה עם אנשים טובים,בהצלחה מאמי

אם יש לך עוד שאלות בכיף
תודה רבה על המענה! אחכה לתשובה של הבוסים ;)

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את השאלה
אני מתלבט בין להצטרף לקבוצת פוטבול או הרמת משקולות.
אז רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם או שם על איך מתנהלים האימונים ואיך זה מסתדר עם אורח החיים. בעיקר פוטבול שידוע כספורט מאוד תובעני וקשוח. והאם אפשר להתקבל לקבוצה בגיל 18.5-19 כי לפי מה שראיתי, רוב השחקנים בסביבות ה25+

אני מתלבט בין להצטרף לקבוצת פוטבול או הרמת משקולות.
אז רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם או שם על איך מתנהלים האימונים ואיך זה מסתדר עם אורח החיים. בעיקר פוטבול שידוע כספורט מאוד תובעני וקשוח. והאם אפשר להתקבל לקבוצה בגיל 18.5-19 כי לפי מה שראיתי, רוב השחקנים בסביבות ה25+
אפשר, הכל תלוי בך...

איך זה מסתדר? מקריבים. תלך למה דאתה מתחבר יותר, משקולות או ספורט קבוצתי...
לי אישית משקולות משעמם אם אין מטרה מסוימת, ולהרים יותר זה גם משעמם אם הצטרה היא להתחזק ולהרים יותר, למה להרים יותר כשאפשר להרים אנשים באוויר במקום?

• פותח/ת השרשור
אפשר, הכל תלוי בך...

איך זה מסתדר? מקריבים. תלך למה דאתה מתחבר יותר, משקולות או ספורט קבוצתי...
לי אישית משקולות משעמם אם אין מטרה מסוימת, ולהרים יותר זה גם משעמם אם הצטרה היא להתחזק ולהרים יותר, למה להרים יותר כשאפשר להרים אנשים באוויר במקום?
תודה רבה על המענה.
איפה אתם מתאמנים וכמה פעמים אתם בשבוע? ומהי העלות של ההשתתפות ושל הציוד?
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית