הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכבי ת"א משקולות/פוטבול

לגביי מכבי משקולות.
זאת בעיקרון קבוצה סגורה כרגע ממה שהבנתי (גם שאני הייתי).
אבל אני לא יודע באמת מה הולך שם היום.
בעיקרון זה בתוך קרוספיט לביא בהדר יוסף יש 6 במות ובשעות ובימים הרלוונטי מתאמנים שם רק המתאמנים של מכבי ולא הקרוספיט.
בדרך כלל אחד המאמנים של מכבי (שוני/אורן- שהוא גם יו׳ר האיגוד והיה המאמן שלי) לוקח את המתאמן ובונה לו תוכנית ועוזר לו עם טכניקה ופשוט באים ועושים את התוכנית.
ההתחייבות היא לעשות 4 תחרויות ליגה (ואליפות הארץ, אני לא חושב שיש מתאמן במכבי שלא עושה קריטריון לאליפות הארץ היום) .
אם אתה רוצה להתאמן ברמה החובבנית, זה לא קיים היום במכבי אבל כן קיים בכל מועדון קרוספיט כמעט במרכז ובעיקר בתא .
נראה לי שחלק משלמים למכבי סכום מסויים , אני בזמנו לא שילמתי.
לאסא יש נבחרת שהיא יותר חובבנית ממכבי, ממליץ לך להגיע לחדר כושר לחדר משקולנות ולשאול את אחד המאמנים או, לחפש את פבל מנהל המכון כושר ולשאול אותו, מוזר שנאמר לך שאין קבוצה.
אם יש לך עוד שאלות תשאל

• פותח/ת השרשור
לגביי מכבי משקולות.
זאת בעיקרון קבוצה סגורה כרגע ממה שהבנתי (גם שאני הייתי).
אבל אני לא יודע באמת מה הולך שם היום.
בעיקרון זה בתוך קרוספיט לביא בהדר יוסף יש 6 במות ובשעות ובימים הרלוונטי מתאמנים שם רק המתאמנים של מכבי ולא הקרוספיט.
בדרך כלל אחד המאמנים של מכבי (שוני/אורן- שהוא גם יו׳ר האיגוד והיה המאמן שלי) לוקח את המתאמן ובונה לו תוכנית ועוזר לו עם טכניקה ופשוט באים ועושים את התוכנית.
ההתחייבות היא לעשות 4 תחרויות ליגה (ואליפות הארץ, אני לא חושב שיש מתאמן במכבי שלא עושה קריטריון לאליפות הארץ היום) .
אם אתה רוצה להתאמן ברמה החובבנית, זה לא קיים היום במכבי אבל כן קיים בכל מועדון קרוספיט כמעט במרכז ובעיקר בתא .
נראה לי שחלק משלמים למכבי סכום מסויים , אני בזמנו לא שילמתי.
לאסא יש נבחרת שהיא יותר חובבנית ממכבי, ממליץ לך להגיע לחדר כושר לחדר משקולנות ולשאול את אחד המאמנים או, לחפש את פבל מנהל המכון כושר ולשאול אותו, מוזר שנאמר לך שאין קבוצה.
אם יש לך עוד שאלות תשאל
תודה רבה על המענה!
בסוף פניתי ישירות לחדר כושר באוניברסיטה ומסתבר שאס"א ת"א קיימת. דיברתי עם ולדי המאמן של הנבחרת וקבעתי אימון ניסיון לעוד כמה ימים. אראה איך זה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית