הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל קלן + קטוטיפן

מצב
השרשור נעול

Evyatar0231

מושעה
170
16
נק' מוניטין:
16
170
16
נתונים:
שוקל כרגע 75, בסוף המסה מאמין שאהיה בסביבות 77, יש מסת שריר לא רעה בכלל ומאמין שהחיטוב יניב תוצאות ויזואליות טובות.
גובה 1.70
המטרה לנסות להגיע ל-10% שומן.
מבצע 4 אימוני אנאירובי בשבוע ומתכוון לשלב אירובי של 20 דקות באופניים בישיבה 2-3 פעמים בשבוע.
מקפיד על תזונה , והתכנון לתזונה תוך כדי שימוש בקלן יהיה פי 2-2.5 חלבון, פי 0.8 שומן ו-100 גרם פחמימה אולי יותר.
בן 18 ומתגייס בעוד מס' חודשים לכן מעוניין לעשות חיטוב כמה שיותר אפקטיבי לפני הצבא (פעם ראשונה שאני אבצע שימוש בשורף שומן. מודע לגמרי לשימוש בקלן ולתופעות לוואי אפשרויות, עשיתי את המחקר שלי ואני מוכן).
בעוד מס' חודשים אני מעוניין להתחיל חיטוב (כרגע במסה,מסיים בעוד חודשיים כנראה) עם סייקל של קלן + קטוטיפן ויש לי מס' שאלות.
בעיקרון הסייקל אמור להיראות ככה (כדורים של 40 מק"ג) :

ימים 1-4: 40 מק"ג קלן + כדור קטוטיפן לפני השינה
ימים 4-8: 80 מק"ג קלן + כדור קטוטיפן לפני השינה
ימים 8-14: 120 מק"ג קלן + כדור קטוטיפן לפני השינה
ימים 14-42: 120 מק"ג קלן + כדור קטוטיפן לפני השינה

עכשיו, לשאלות:

1. הסייקל בנוי בסדר גמור נכון? אני מאמין שפעלתי לפי ההנחיות אני רק רוצה לקבל אישור סופי שהכל בסדר.
2. כמה כדורים סך הכל עליי לוודא שיש לי מראש עבור כל הסייקל? לפי החישוב שלי יצא שצריך להיות לי לפחות 120 כדורים זמינים של קלן, ולפחות 50 כדורים זמינים של קטוטיפן. החישוב נכון?
3. כמה כדורים בדר"כ מגיעים בחבילה של קלן וקטוטיפן? כמה אתה חושבים שעליי לקנות כשאתחיל את הסייקל?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית