בחירת בית השקעות

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
שלום לכולם,
אני מעוניין להתחיל להשקיע בשוק ההון, אבל אני לא יודע באיזה בית השקעות לבחור מבין המגוון הרחב שקיים.
בנוסף, הבנתי שניתן גם לקנות ניירות ערך דרך הבנק אבל שהעמלות שם גבוהות באופן יחסי.
אשמח אם תוכלו לשתף אותי בניסיון שלכם בנושא.
אם זה משנה אני מתכנן להשקיע סכום קטן, בסביבות ה10K שח.

שאלה שאתה לא צריך לשאול כאן אלא בפורומים בנושא.

אתה יכול לשאול בפורום הסולידית, מניח שכבר פתחו לפניך לא מעט פוסטים באותו נושא שם.

בדיסוקנט הביאו לי קניה מכירה 0.09% ובכל שאר הפעולות פטור מלא. אבל אני מנהל תיק הרבה יותר גדול

בדיסוקנט הביאו לי קניה מכירה 0.09% ובכל שאר הפעולות פטור מלא. אבל אני מנהל תיק הרבה יותר גדול
תציין לכמה זמן. כי זה אחוז שלוקחים לך בטח לרבעון שהוא 3-4 חודשים. זה לא שנתי .
שלום לכולם,
אני מעוניין להתחיל להשקיע בשוק ההון, אבל אני לא יודע באיזה בית השקעות לבחור מבין המגוון הרחב שקיים.
בנוסף, הבנתי שניתן גם לקנות ניירות ערך דרך הבנק אבל שהעמלות שם גבוהות באופן יחסי.
אשמח אם תוכלו לשתף אותי בניסיון שלכם בנושא.
אם זה משנה אני מתכנן להשקיע סכום קטן, בסביבות ה10K שח.
פסגות טובים אבל מתחת ל-50 אלף לא רואה טעם להכנס לזה

פסגות טובים אבל מתחת ל-50 אלף לא רואה טעם להכנס לזה
50000 זה המינימום של פסגות, ומדובר בתיק השקעות דיגיטלי של קרנות נאמנות (המוצר נקרא "פסגות PRO"). תיק השקעות "רגיל" בפסגות זה מינימום 250000.
למיטב הבנתי (המאוד מאוד מצומצמת), סכומים של עד כמה עשרות אלפים כדאי לשים בקופת גמל להשקעה, מוצר די חדש יחסית עם מספר יתרונות משמעותיים על פני אפיקי השקעה אחרים (אפשר לעשות גוגל ולבדוק).

50000 זה המינימום של פסגות, ומדובר בתיק השקעות דיגיטלי של קרנות נאמנות (המוצר נקרא "פסגות PRO"). תיק השקעות "רגיל" בפסגות זה מינימום 250000.
למיטב הבנתי (המאוד מאוד מצומצמת), סכומים של עד כמה עשרות אלפים כדאי לשים בקופת גמל להשקעה, מוצר די חדש יחסית עם מספר יתרונות משמעותיים על פני אפיקי השקעה אחרים (אפשר לעשות גוגל ולבדוק).

אשמח להסבר בכמה מילים

אם אתה מחפש השקעה עיוורת אז תפזר סיכונים ולעולם אל תבחר בבית השקעות אחד אחרת אתה יכול לאכול אותה. כיום מי שמוביל בשוק הם בעיקר אלטשולר שחם וילין לפידות.

אם אתה מחפש השקעה עיוורת אז תפזר סיכונים ולעולם אל תבחר בבית השקעות אחד אחרת אתה יכול לאכול אותה. כיום מי שמוביל בשוק הם בעיקר אלטשולר שחם וילין לפידות.
אבל בית ההשקעות עצמו לא מפזר סיכונים בשבילך?

תהייה קצת יותר ספציפי, אתה מחפש תיק השקעות מנוהל? (משמע אתה נותן כסף ובית ההשקעות משקיע עבורך) או שאתה רוצה לנהל בעצמך את התיק?
אם אתה מחפש את האופציה הראשונה, קח בחשבון שברוב המקומות פתיחת תיק היא מסכום של כ300K , יש את המוצר החדש של פסגות שהוא מסכום של כ50K , אך לא בדקתי מה השוני בדמי הניהול.
אופציה נוספת להשקעה בשיטת "שגר ושכח" הן קופות הגמל להשקעה.

אם אתה מחפש לנהל בעצמך, תוכל להעזר בטבלה המצורפת להשוואת עמלות בין בתי המסחר השונים:
השוואת בתי השקעות למסחר עצמאי בבורסה - הסולידית
*למרות המחיר, משהו חשוב שלעצמו זו ממשק מערכת המסחר, תנסה לבדוק אותה לפני ולוודא שהיא אכן מתאימה ונוחה לך.

בכל מוצר שלא תבחר, חשוב שתבדוק את העמלות ודמי הניהול הנגבים ממך, יכול להיות שאותו מוצר בסיכון גבוהה יעשה תשואה גבוהה, אך דמי הניהול יורידו את הרווח לרמה של מוצר עם סיכון נמוך יותר.

ממליץ לך על. Tradetribe
הם נותנים קורס חינמי על שוק ההון ומקשרים אותך לסוכן שלהם
יש להם צ’אט קבוצתי גדול ׳מדיינים בוא כל היום על המלצות חמות וחדשות בשוק ההון ממש אחלה

סורי שאני מגיב לפוסט די ישן ומבקש מהמנהלים לא לחסום את התגובה שלי כי אני לא יכול להשאיר את הדיון ככה..

לא נשמע מכותב הפוסט שיש לו ניסיון רב במסחר יומי בשוק ההון ולכן בדעה צלולה אי אפשר להמליץ לו על חדרי מסחר טובים וזולים ככל שיהיו.

כי גם אם אמליץ לך על בית השקעות עם 0.000005% דמי ניהול , אתה יכול להפסיד הרבה יותר בזמן המסחר..

אני אישית מזמן עזבתי את תיק ההשקעות לטובת פוליסת חיסכון

יש משהו די משחרר בידיעה שמנהלים את הכסף, ברוך השם התשואות לא רעות בכלל למרות דמי הניהול הטיפה יותר גבוהים.

ואם עדיין מדגדג לך באצבעות לנהל ולסחור בשוק ההון, פתח חשבון בפלוס 500 שים כמה שקלים ותהנה

בתחילת הדרך זה מה שעשיתי ודווקא הרווחתי לא מעט על הזהב וכסף

בהצלחה! ושוב סורי אם נדחפתי לפוסט ישן.. אבל חושב שחידשתי פה קצת..

אני אישית מזמן עזבתי את תיק ההשקעות לטובת פוליסת חיסכון
, ברוך השם התשואות לא רעות בכלל למרות דמי הניהול הטיפה יותר גבוהים.
.
באיזה פוליסת חיסכון אתה באיזה חברה? ואיזה תשואה יש לך שם? אחרי הפסדים וירידות בבורסה שהיו לפני מספר חודשים רק לא מזמן התאוששו והתחילו לעשות קצת כסף.

מחזק

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190416-131302.jpg
    Screenshot_20190416-131302.jpg
    KB 68.4 · צפיות: 87
דמי ניהול נתונים למו"מ וניתן להוריד (בדיוק כמו שבבנקים ניתן להתמקח על עמלות שקר כלשהו)

המשפט שלך לא רלוונטי אם אנחנו מדברים על השקעה של עד 50K - הם לא מתמקחים בכלל בסכום הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית