הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון למטרת כוח

• פותח/ת השרשור
גיל 20 מטר 80 משקל 107 סביב 15-14 אחש
משקלי עבודה 200 סקוואט לחזרה
דדליפט 220חזרה
באנץ 110 ל3
פרס 70 ל3X3
מתאמן 3 וחצי שנים

אני היתי ממליץ שתמתין עוד כמה שנים, כשזה מדובר בכוח תמיד אפשר לשפר עוד קצת בצורה הטבעית, נכון שעם סטרואידים זה יותר מהר, אבל אל תשכל שישנם תופעות לוואי ובגיל הזה תיתכן פגיעה בפוריות.
היתי מציע לך לשקול את זה פעם נוספת.

דדליפט 220חזרה
באנץ 110 ל3
פרס 70 ל3X3
מתאמן 3 וחצי שנים
היי,

ראשית, 107kg על 180cm באחוז שומן 15 אלו נתונים מאוד מרשימים (בהנחה ונכונים). אשמח שתצרף תמונות
שנית, בגילך הצעיר כלל לא הייתי ממליץ להיכנס לסייקל. לא, לא רק תופעות הלוואי הזמניות אלא בעיקר כי בגיל כזה ניתן להתקדם טוב באופן טבעי ולנצל רמות הורמונליות ועוד סביבה יחסית נוחה לכך. המערכת האנדוקרינית בגיל הזה עדיין לא יציבה, ולא הייתי מהמר לשבש אותה
שלישית, משקלי העבודה שלך בסקוואט ודדליפט מאוד יפים, אף הלחיצות בפיגור. מאמין שסינגל בבנץ' אצלך הוא בערך 120kg ופרס 77.5kg-80kg? צריך לבדוק את התוכנית ולקראות כיצד ניתן לשפר את הלחיצות. מעבר לכך גם תזונה מותאמת ומנוחה יעשו שיפור טוב, מה שמחזק את שנאמר ממקודם - אין טעם לקפוץ לסייקל בזמן הקרוב

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה
אם חשוב לך אצרף תמונות מחר האמת שבלחיצות אני דיי תקוע השיאים בלחיצות היו לפני 3-4 חודשיים אני דיי מתקשה לשפר אני מבחינה גנטית עם רגליים גדולות ופלג גוף עליון יחסית חלש
ואני באמת שוקל להתחיל מכיוון שאני מרגיש דיי תקוע ומתוסכל מחוסר ההתקדמות שלי במשקלי עבודה בתקופה האחרונה

110 בבנצ' ל3 על 107 קילו זה לא קרוב אפילו לא טיפה ל15% שומן על 107 קילו שאתה בגובה מטר 80 אתה יותר בכיוון של 25% אם כבר

קודם כל תודה
אם חשוב לך אצרף תמונות מחר האמת שבלחיצות אני דיי תקוע השיאים בלחיצות היו לפני 3-4 חודשיים אני דיי מתקשה לשפר אני מבחינה גנטית עם רגליים גדולות ופלג גוף עליון יחסית חלש
ואני באמת שוקל להתחיל מכיוון שאני מרגיש דיי תקוע ומתוסכל מחוסר ההתקדמות שלי במשקלי עבודה בתקופה האחרונה
כיוון מחדש טוב עבורך יהיה בחינת התזונה ואימונים. אתה יכול להשקיע את הכסף התיאורטי שהיית מוציא עבור סייקל בייעוץ מקצועי של מאמן וגם אולי תזונאי

נתקע במשקלי עבודה, גיל 20, חושב לפנות לחומרים. דעתי שאתה יכול לאתר את הבעיה ולעזור לו להתקדם.

דדליפט 220חזרה
באנץ 110 ל3
פרס 70 ל3X3
מתאמן 3 וחצי שנים
המשקלי עבודה שלך ביחס למשקל גוף מרמזים שיש לך עוד הרבה דרך לעשות בלי שום צורך בחומרים אז למה?

גם אני מצטרף להמלצה לחכות. שווה לתת צ׳אנס למאמן טוב ותזונה טובה לפני שקופצים על חומר. את זה תמיד אפשר לעשות.

מנסיון עם הרבה מתאמני כוח על חומרים, לרוב מי שמתחיל בגיל צעיר קצת ״נדפק״ מזה, לאו דווקא בקטע הפיזי אלא מנטלי. מקבלים כמה שנים של התקדמות מדהימה ואז שנתקעים קצת או נפצעים (גם על חומרים) לא יודעים מה לעשות ופורשים יחסית מהר.

רוב החבר׳ה שמתאמנים לאורך זמן בצורה מוצלחת מתחילים בגיל מעט יותר מאוחר לאורך תקופה ארוכה וממשיכים גם עד 40+.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית