נק' מוניטין:
36
- 412
- 28
תגידו,יש פה קבוצת וואצאפ מרכזית/עניינית/אחת כזאת שהנושא שלה הוא נטו אימונים/כושר/תזונה וכו'?אשמח לדעת אם קיימת אחת ואם יש דרך להצטרף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחח מעדיף לא אחת כזאת,אלא אחת יותר רצינית שתביא כל מיני מחקרים עדכניים ומעניינים ותהיה רמה אחת מעל ברו סיאנסמעניין מה השיחות שיתקיימו שם...
"אחים שלי חלבון לפני אימון או אחרי?"
"טונה זה לא טוב אחרי אימון בגלל הכספית?"
"מה עדיף FBW או AB?"
חייב להיות משהו רציני 🫤זה בערך מה שהפורום מציע
באסה רצינית,מרגיש לי כאילו מרוחק לקבל ולתת פה מידע כאילו זה עובד במסגרת של פורום ולא נגישה כמו וואצאפהצטרפתי לכמה בעבר, זה בדיוק מה שהבחור פה אמר.
ושל הפורום הזה ספציפית אני לא חושב שיש
יש את הקבוצה בפייסבוק, הכי קרוב שתמצא לזהבאסה רצינית,מרגיש לי כאילו מרוחק לקבל ולתת פה מידע כאילו זה עובד במסגרת של פורום ולא נגישה כמו וואצאפ
זהו,אבל חשבתי ורציתי לתת ניסיון ולראות אם יש משהו מעבר.יש את הקבוצה בפייסבוק, הכי קרוב שתמצא לזה
חחחחחחחחחחחח בדוק!מעניין מה השיחות שיתקיימו שם...
"אחים שלי חלבון לפני אימון או אחרי?"
"טונה זה לא טוב אחרי אימון בגלל הכספית?"
"מה עדיף FBW או AB?"
נשמע מעניין מאוד,אפילו מוכן להרים את הכפפה!אפשר לפתוח אבל עדיף טלגרם לדעתי אפשר להוסיף שם יותר אנשים
יש קבוצה מחקרית בשם EVB בפייסבוקזהו,אבל חשבתי ורציתי לתת ניסיון ולראות אם יש משהו מעבר.
כבר עוקב אחריהם אבל חיפשתי משהו יותר שוטף נגיד את זה ככה מאשר פייסבוקיש קבוצה מחקרית בשם EVB בפייסבוק
לדעתי זה מה שאתה מחפש
אפשר גם להשיג חברים.באסה רצינית,מרגיש לי כאילו מרוחק לקבל ולתת פה מידע כאילו זה עובד במסגרת של פורום ולא נגישה כמו וואצאפ
אין לי חברים:lol:😛:סתם כן אני מדבר עם חברים המון .בנושאים האלואפשר גם להשיג חברים.
הצטרפתי בגלל שרשמתם פה עליהיש קבוצה מחקרית בשם EVB בפייסבוק
לדעתי זה מה שאתה מחפש
בכל פורום תמצא שאלות כאלה גם בקרנפים גם פה וגם שם לא חסרים אנשים שישאלו שאלות מוזרותהצטרפתי בגלל שרשמתם פה עליה
ויצאתי ממנה בריצה, מישהו אשכרה שאל
"האם בצמחים יש חומצות אמינו או חלבון?"
#face_palm
השאלות בקרנפים חחח זה מדהים מה שהולך שםבכל פורום תמצא שאלות כאלה גם בקרנפים גם פה וגם שם לא חסרים אנשים שישאלו שאלות מוזרות
האמת שלא הייתי פעיל בפייסבוק הרבה זמן,מה המצב שם?השאלות בקרנפים חחח זה מדהים מה שהולך שם