הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם

אבי קאזוי

משתמש מתחיל
225
135
נק' מוניטין:
185
225
135
כבר 4 וחצי חודשים נקי לגמרי מחומרים והתוצאות קצת לא נראות לי הגיוניות,הטוטאל טסט תקין אבל אסטרדיול ופרולקטין בשמיים,מה שמוזר הוא שאני לא מרגיש שום תופעות לוואי.....
352 pmol/L
ESTRADIOL (E-2)
0.17 קטן מ
LH
>0.8
FSH
635.1 mIU/L
PROLACTIN
>2
PROGESTERONE
24.40 nmol/L
TESTOSTERONE- TOTAL
164.0 ng/ml
FERRITIN

• פותח/ת השרשור
זה מוזר רצח שLH ו FSH נמוכים והטוטאל טסט עומד על 24.4
עברו כמעט 5 חודשים מאז הסייקל שהכיל דקה קצר והפרולקטין ואסטרדיול גבוהה מאוד
הפיתרון לזה דוסטינקס וארימידקס בלבד? או שיש דרכים אחרות ועדיף טבעיות?
רוצה להתחיל סייקל וכולי מבואס מזה עכשיו

אין שום בעיה להתחיל עכשיו סייקל. ומהרגע שאתה נכנס לסייקל אתה נכנס עם דוסטינקס פרווירון ארימידקס ותיהיה בריא

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה להתחיל עכשיו סייקל. ומהרגע שאתה נכנס לסייקל אתה נכנס עם דוסטינקס פרווירון ארימידקס ותיהיה בריא
בדיוק קראתי תתגובה שלך והרגע חזרתי הביתה עם 6 חבילות של קבותרים 3 חבילות פרווירון ו10 כדורי ארימידקס בשביל להתחיל חחחח
תוך כמה זמן זה יתאזן כל השיט הזה?

קודם כל אתה ממש לא יכול להתחיל סייקל זה א, ההורמונים שאחראים לייצור הזרע במיוחד FSH מאוד נמוכים. אני עברתי טיפולים והכל עם פגיעה של FSH קטן יותר מ 0.8 בדיוק כמו אצלך.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה ממש לא יכול להתחיל סייקל זה א, ההורמונים שאחראים לייצור הזרע במיוחד FSH מאוד נמוכים. אני עברתי טיפולים והכל עם פגיעה של FSH קטן יותר מ 0.8 בדיוק כמו אצלך.
ברור שההורמונים האלה יהיו נמוכים אחרי הפסקה של כמעט 5 חודשים,יש זרע מוקפא הכל טוב(-.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית