כי זה נוח להם במקרה הזהאיך בתור פורום של תחום מדעי, עם הוכחות ומחקרים אתם מתייחסים למה שמספרים בתקשורת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי זה נוח להם במקרה הזהאיך בתור פורום של תחום מדעי, עם הוכחות ומחקרים אתם מתייחסים למה שמספרים בתקשורת.
אני לא מתנער, אני מתקן את זה שהתנסחתי בצורה שלא שיקפה את דעתי באופן מדויק, כתבתי שהייתי צריך להוסיף סימן שאלה אחרי רומן זדורוב, אני עדיין חושב שהוא חף מפשע אבל אין לי דרך לקבוע את זה. מנגד גם אי אפשר לקבוע שהוא אשם. אתה מתייחס לקביעה המשפטית כאילו זו האמת האבסולוטית. זה שאני מוכן להודות שלא התנסחתי בצורה נכונה מעיד על זה שיש לי עמוד שדרה ולא להפך.עזוב,אני את הנקודה שלי הבהרתי.
גם במציאות יש אנשים שיש להם דעות שונות משלך(גם אם הם נשמעות כמו שציינת).
זה יכול להיות חבר שלך מהעבודה,וזה יכול להיות מישהו אחר.
נכון,אולי אתה לא רוצה שאני אכבד את הדעה שלך,אבל,אני מאמין שאם תגיד לחברים שלך לעבודה את הדעה שלך אתה תרצה שיכבדו אותה,אז תכבד את שלהם.
אתה לא תאמר להם את אותם הדברים שאתה כותב כאן,אתה יודע למה? כי אתה נמצא מאחורי המסך ואתה מרגיש גיבור שאתה כותב את זה.
אם חבר שלך לעבודה תומך ביבי וחושב שהוא ראש ממשלה מצוין,מה אתה תגיד לו? לא שם ז*ן על הדעה שלך? אתה סתם כותב את זה כדי להצדיק את עצמך ולהראות עד כמה שאתה צודק...
לגבי רומן זדורוב:
אל תנסה להתנער מדברים שכתבת,אחרת אין לך עמוד שדרה.
כתבת בפירוש:
"ואנשים חפים מפשע (רומן זדורוב?) בכלא."
כתבת שיש אנשים חפים מפשע שיושבים בכלא,וציינת את רומן זדורוב כדוגמא לכך.
ולכן,התכוונת שרומן זדורוב חף מפשע(מה שמנוגד לקביעה המשפטית שתקפה יותר מ10 שנים).
בקיצור,בוא נעזוב את הוויכוח הזה כי אין לי זמן אליו,אתה מנסה להוכיח כמה אתה צודק רק שבעניין הזה אין צודק/טועה עד שתוגש החלטת היועמ''ש.
ואתה כבר יוצא בהצהרות כאלו ואחרות.
אני כאן סיימתי.
אההה!!!! כי מערכת החוק בישראל היא מושלמת, זה לא שיש עבריינים שמסתובבים חופשי ואנשים חפים מפשע (רומן זדורוב) בכלא. אחלה טענה חבוב. זה לא עניין של להאמין לתקשורת, זה עניין של לדעת לחשוב בהיגיון ולהבדיל בין אמת לשקר. תאמין למה שבא לך ותמשיך להיות מנותק מהמציאות, אבל לפחות תפסיק לעשות השוואות גרועות.
אני לא מתנער, אני מתקן את זה שהתנסחתי בצורה שלא שיקפה את דעתי באופן מדויק, כתבתי שהייתי צריך להוסיף סימן שאלה אחרי רומן זדורוב, אני עדיין חושב שהוא חף מפשע אבל אין לי דרך לקבוע את זה. מנגד גם אי אפשר לקבוע שהוא אשם. אתה מתייחס לקביעה המשפטית כאילו זו האמת האבסולוטית. זה שאני מוכן להודות שלא התנסחתי בצורה נכונה מעיד על זה שיש לי עמוד שדרה ולא להפך.
אתה מאמין לא נכון, אם מישהו בטוח שאני טועה ממש לא הייתי רוצה שהוא יכבד את דעתי, הייתי רוצה שהוא יפריך אותה באופן עקבי ושיטתי כדי שאוכל להגן על דעתי או לשנותה במידה וטעיתי. אם "חבר שלי לעבודה" תומך ביבי וחושב שהוא ראש ממשלה מצוין, אלא אם אני אחשוב שהוא אידיוט מוחלט אני אגיד לו בדיוק למה הוא טועה ועד כמה דעתו מגוחכת, ואגבה את זה בעובדות כמו שעשיתי כאן. תאמין לי שבמציאות אני לא פחות גיבור מאשר כאן, אתה לא יודע כמה עבודות איבדתי בין היתר בגלל ויכוחים מהסוג הזה.
יש בעניין הזה צודק וטועה בלי שום קשר להחלטת היועמ"ש. ואני מניח שהשלמת עם העובדה שאתה תומך (לפחות כך משתמע מדבריך) בראש ממשלה שקרן, כי לא ראיתי אותך מתנגד לזה. סתם נתפסת על רומן זדורוב כי ראית שם פירצה שאיפשרה לך להסיט את הנושא מהנקודה החשובה באמת. כי לא נוח לך להכיר בעובדות.
לא קראתי את כל התיק, אבל אפילו בתקשורת שרחוקה מלהיות מושלמת היה דיווח של עובדות שלא ניתן להתעלם מהן. יש את העדויות של האמא של הילדה ואת הצילומים מהחקירה, הוא ממש לא התנהג כמו מישהו אשם. אני יודע מספיק כדי לומר שלא עשו את העבודה כמו שצריך וככל הנראה הוא חף מפשע, אבל זה נכון שאני לא יכול להוכיח את חפותו. אתה לא מסכים שהתיק צריך להיפתח לחקירה מעמיקה יותר?
לגבי זה שביבי הוא שקרן, אינטרסנט ומניפולטור ברמות מבחילות אין לי שום ספק. אני רואה את התגובות של ביבי ואיך שהוא מתגונן, ואת השיטתיות שבה הוא משתמש בטכניקות מניפולציה של נוכלים מהסוג הגרוע ביותר. התמונה שמצטיירת מחלקי הפאזל נעשית יותר ויותר ברורה, אז בסדר, ברמת החוק מותר לו להנות מחמת הספק, אבל אני ממש לא רוצה ראש ממשלה כלכך נלוז.
תקשיב,לא לך ולא לי יש סמכות לקבוע מי אשם. רק לבית משפט יש את הסמכות הזאת,והוא קבע שרומן זדורוב הוא אשם. מה כל כך קשה לך להבין?
אני מבין שאתה מושפע מסדרה בשם ''צל של אמת'',אבל זה לא מדגדג לבית המשפט,גם לא הציבור.
כמו שאמרתי אין בעניין הזה צודק או טועה. בחיים יש דברים שאתה אף פעם לא תדע,במקרה הזה רק ביבי וארנון יודעים את הדברים בשלמותם.
אתה מדבר כאילו אתה איזה משפטן,או מומחה,אבל אתה צריך להבין דבר אחד: ברגע שיהיה כתב אישום בנושא תצטט אותי,עד אז אתה יכול להתווכח עם מי שבא לך,כמה שבא לך.
באיזה עובדות להכיר? כרגע העובדות האלו לא קיבלו תוקף משפטי,ברגע שהם יקבלו תדבר איתי.
גם בתיק של אהוד ברק,היו המלצות משטרה והיועץ המשפטי לממשלה המליץ לא להעמיד לדין.
את האמת שבמקרה של רומן אני די מסכים, יש יותר מדי חורים בסיפור והרבה פאשלות מצד המשטרה, אני כן חושב שצריך לפתוח את התיק מחדש.
אבל זה לא המקרה אצל נתניהו, הדברים האלו לא קיבלו שום תוקף משפטי.
דווקא התמונה שמצטיירת לי מחלקי הפאזל היא בדיוק ההפך - ראש ממשלה שמכהן כמעט 20 שנה אז לא מפתיע שמנסים להפיל אותו, עד המפתח של החקירה הוא במקרה יאיר לפיד שהחלום רטוב שלו הוא להיות ראש ממשלה, כל מיני טענות מופרכות כלפי נתניהו (הקצינה שהתלוננה על מפקד 433 על הטרדה מינית, חברת בילוש ששכר ראש הממשלה וכו'), היו יותר מ-10 פרשיות כאלה נגדו שנסגרו ואני בטוח שיש עוד חלקי פאזל, פשוט לא התעמקתי בזה יותר מדי כי כמו שאמרתי, זה בסך הכל שמועות ושום דבר מזה לא מוכח, אז זה לא מעניין.
בכל מקרה, לאף אחד לא אכפת מהתמונה שמצטיירת לנו, מי שקובע הוא בית המשפט ואני מקווה שהם יעשו את עבודתם כמו שצריך, במידה והחשד יוכח כנכון מצדי שיעוף עכשיו לכלא, אבל כל עוד אין שום הוכחות זה לא ישפיע על הדעה שלי ועל ההחלטה שלי בבחירות הבאות.
לא חבל על האנרגיה?אני לא מדבר כאילו אני משפטן, אני מדבר כמו מישהו שמבין את המושג מציאות אובייקטיבית. ברור שיש בזה צודק או טועה, זה או שהוא אשם או שלא... קיימות רק שתי אפשרויות ואחת מהן נכונה בלי קשר לידיעה שלי או שלך, אני לא מאמין שאני צריך להסביר את זה.
אתה מבין למה קראו לך בור ועם הארץ? אפילו אין לך הבנה בסיסית בלוגיקה כדי לבנות טענה שהיא לא פגומה מיסודה... "אין לך סמכות", תעשה לעצמך ולכולנו טובה, תפסיק להביך את עצמך ותלמד על כשלים לוגיים:
אד ורקונדיאם (מילולית: פנייה אל הצניעות, במשמעות: פנייה אל הסמכות) - קבוצת טיעונים זו ידועה גם בשם "איפסה דיקסיט" (לטינית, ipse dixit, הוא עצמו אמר זאת). ניסיון לבסס את הטיעון על מקור סמכות, למרות שאינו רלוונטי לאישושו, תוך ניצול הרצון הרגשי של בני אנוש להסתמך על מקורות סמכותיים. בטיעוני אד ורקונדיאם נעשה ניסיון לשכנע את המאזין באמצעות פנייה למידת הצניעות, כלומר, היעדר מומחיות או ידיעה אצל המאזין. טיעונים אלו מבקשים לבטל את היכולת לשפוט את הטיעון כשלעצמו ומבקשים כתחליף להסתמך כהוכחה על ציטוט או אמירה של בעל סמכות.
אני בכלל לא יודע על איזו סדרה אתה מדבר. באילו עובדות אני רוצה שתכיר? שבנימין נתניהו שקרן ומניפולטור נלוז שמתמחה בלנצל בורות של אנשים כמוך. צירפתי סרטון שבו הוא נתפס על שקר. צירפתי סרטון של חבר למפלגה שלו שקורא ליאיר לפיד מלשין על זה שהוא נותן עדות בתיק, כמו ערסוואת מהשכונה. את ההקלטה של יאיר נתניהו בדרך למועדון חשפנות ברכב של השב"כ אומר "אבא שלי סידר לאבא שלך 20 מיליארד דולר" לא שמעת?
עדיין לא הבנת, ברצינות?
עכשיו תקשיב, אני לא אומר את זה כדי להעליב אותך, אבל אתה מפגין כאן בורות ברמה מדאיגה. לא סתם הבחור מקודם קרא לך בור ועם הארץ... אם מישהו היה אומר לי דבר כזה, הייתי בודק את עצמי במקום לדרוש שיכבדו את הדעה שלי, קודם תכבד את עצמך. תלמד לחשוב.
כשל לוגי – ויקיפדיה
וזה שהוא שקרן לא מפריע לך? כל שאר הדברים לא מפריעים לך? אלוהים ישמור איפה אני חי...
אני לא מדבר כאילו אני משפטן, אני מדבר כמו מישהו שמבין את המושג מציאות אובייקטיבית. ברור שיש בזה צודק או טועה, זה או שהוא אשם או שלא... קיימות רק שתי אפשרויות ואחת מהן נכונה בלי קשר לידיעה שלי או שלך, אני לא מאמין שאני צריך להסביר את זה.
אתה מבין למה קראו לך בור ועם הארץ? אפילו אין לך הבנה בסיסית בלוגיקה כדי לבנות טענה שהיא לא פגומה מיסודה... "אין לך סמכות", תעשה לעצמך ולכולנו טובה, תפסיק להביך את עצמך ותלמד על כשלים לוגיים:
אד ורקונדיאם (מילולית: פנייה אל הצניעות, במשמעות: פנייה אל הסמכות) - קבוצת טיעונים זו ידועה גם בשם "איפסה דיקסיט" (לטינית, ipse dixit, הוא עצמו אמר זאת). ניסיון לבסס את הטיעון על מקור סמכות, למרות שאינו רלוונטי לאישושו, תוך ניצול הרצון הרגשי של בני אנוש להסתמך על מקורות סמכותיים. בטיעוני אד ורקונדיאם נעשה ניסיון לשכנע את המאזין באמצעות פנייה למידת הצניעות, כלומר, היעדר מומחיות או ידיעה אצל המאזין. טיעונים אלו מבקשים לבטל את היכולת לשפוט את הטיעון כשלעצמו ומבקשים כתחליף להסתמך כהוכחה על ציטוט או אמירה של בעל סמכות.
אני בכלל לא יודע על איזו סדרה אתה מדבר. באילו עובדות אני רוצה שתכיר? שבנימין נתניהו שקרן ומניפולטור נלוז שמתמחה בלנצל בורות של אנשים כמוך. צירפתי סרטון שבו הוא נתפס על שקר. צירפתי סרטון של חבר למפלגה שלו שקורא ליאיר לפיד מלשין על זה שהוא נותן עדות בתיק, כמו ערסוואת מהשכונה. את ההקלטה של יאיר נתניהו בדרך למועדון חשפנות ברכב של השב"כ אומר "אבא שלי סידר לאבא שלך 20 מיליארד דולר" לא שמעת?
עדיין לא הבנת, ברצינות?
עכשיו תקשיב, אני לא אומר את זה כדי להעליב אותך, אבל אתה מפגין כאן בורות ברמה מדאיגה. לא סתם הבחור מקודם קרא לך בור ועם הארץ... אם מישהו היה אומר לי דבר כזה, הייתי בודק את עצמי במקום לדרוש שיכבדו את הדעה שלי, קודם תכבד את עצמך. תלמד לחשוב.
כשל לוגי – ויקיפדיה
וזה שהוא שקרן לא מפריע לך? כל שאר הדברים לא מפריעים לך? אלוהים ישמור איפה אני חי...
תפסיק להיות טיפש,אף פעם לא הצבעתי ביבי.לא חבל על האנרגיה?
הרי ביבי זה לא לאנשים חושבים.
כן, עכשיו אני באמת רואה עם איזה בבון יש לי עסק.לא חבל על האנרגיה?
כן, עכשיו אני באמת רואה עם איזה בבון יש לי עסק.
FuriousLift, ברור שזה לא מעניין אותך, אתה מתגאה בבורות שלך. "הפוליטיקאים השמאלנים שאותם אתה אוהד"... אני מבין שאתה קשה הבנה, אבל כבר ניסיתי להסביר שאין מישהו בכנסת שמייצג את הדעות שלי, זה לא ימין ולא שמאל. אני בתמימותי עוד ניסיתי לעזור לך להשתפר, אבל אתה אוהב להיות בור ועם הארץ.
הייתי מספיק טיפש לצפות ממך למשהו חכם. אתה לא תזהה תגובה נורמלית גם אם היא תסטור לך.אתה לא מבין שסיימתי להתווכח איתך?
באמת אין לך סמכות לקבוע מי אשם ומי לא (משפטית),כי את זה קובע רק בית המשפט.
אתה לא יודע שכל הפוליטיקאים שקרנים? גם הפוליטיקאים השמאלניים שאותם אתה אוהד..
מה אתה שופט אנשים אחרי ששתו קצת אלכוהול? נאמרים דברים שלא היו צריכים להיאמר(תקרא טיפה על אלכוהול ועל ההשפעות שלו,תבין קצת על מה אני מדבר).
כן,יש בעיה עם העדות של יאיר לפיד.
יאיר לפיד הוא יריב של ביבי,יאיר לפיד היה שר האוצר וגם הוא דיבר עם מילצ'ין,למה אותו לא חוקרים?
גם משפטית תהיה בעיה עם העדות הזאת.
גם הפרקליטות עצמה אמרה שיש קושי ראייתי בתיקים הללו,והמשטרה ממהרת מאוד ללא כל סיבה.
עכשיו תקשיב טוב:
אתה חתיכת מושפע מהתקשורת,כזה מושפע שעוד לא ראיתי.
לא קראתי את המושגים שהעתקת והדבקת מוויקיפדיה וזה גם לא מעניין אותי.
תקרא את ההודעה הזאת,ותפסיק לצטט אותי בבקשה.
שנינו אמרנו את דברינו,ואין עוד מה להרחיב בנושא.
תצטט אותי כשיוגש נגדו כתב אישום.
תפסיק להיות טיפש,אף פעם לא הצבעתי ביבי.
ואל תצפה לתגובה אחרת כשאתה מנסה לעקוץ קהל בוחרים,במקום לכתוב תגובה נורמלית.
איזה קטע,ממתי תגובה יכולה לסטור?הייתי מספיק טיפש לצפות ממך למשהו חכם. אתה לא תזהה תגובה נורמלית גם אם היא תסטור לך.
צפויות לך עוד הרבה הפתעות בחיים.איזה קטע,ממתי תגובה יכולה לסטור?
איזה קטע,לא הבנת אפילו שאמרתי את זה בציניות...צפויות לך עוד הרבה הפתעות בחיים.
ומי לאנשים חושבים מי מתאים לגאונים כמותך?לא חבל על האנרגיה?
גם נשארתהייתי מספיק טיפש.
אוקיי אשמח לשמוע מי אתה חושב שעדיף עליו מכיוון שהוא השקרן היחיד?
ומי לאנשים חושבים מי מתאים לגאונים כמותך?
גם נשארת
אנשים כמוך הם הסיבה שאני לא עושה סטרואידים פוחד מההשפעה רואים מה יצא ממך אני אישית מפחד
לפני שיוצאים עלי לא הצבעתי ביבי
לא מחפשים אותו ......מצאו !!!!זה לא, ומה שהתקשורת עושה (וכן, לתקשורת יש בזה חלק גדול מאוד) זה רק מגדילה את הפערים בין השמאל לימין. שיפסיקו לחפש אותו, נמאס כבר (ולא אני ממש לא תומך של ביבי או הליכוד)
אוקיי אשמח לשמוע מי אתה חושב שעדיף עליו מכיוון שהוא השקרן היחיד?