הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לצבא

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
התגייסתי לפני 3 חודש ככה שלא דרכתי בחדכ בפרק זמן הזה , עכשיו אני מתחיל את הסדיר ויהיה לי חדכ מצומצם ורוב הדברים שיהיה שם זה מוט עם משקולות.

אז חשבתי לעשות תוכנית כוח כי זה משהו שרציתי לעשות והיה חסר לי לפני שהתגייסתי וגם בגלל שאין הרבה מכונות וכו' .

בעיקרון אני מתאמן שנה וחצי אבל בחיים לא נגעתי בדדליפט , הסקווט הכי גבוה היה 90 קג והבנצ הכי גבוה היה 80 קג (זה כמובן ירד הרבה אני משאר בגלל שלא התאמנתי 3 חודש )

איזה תוכנית כוח אתם ממליצים שאעשה ?

קצת נתונים :
משקל - 85
גובה - 191
גיל - 19

3 פעמים בשבוע כל הגוף
הוא ביקש תוכנית כוח...
התגייסתי לפני 3 חודש ככה שלא דרכתי בחדכ בפרק זמן הזה , עכשיו אני מתחיל את הסדיר ויהיה לי חדכ מצומצם ורוב הדברים שיהיה שם זה מוט עם משקולות.

אז חשבתי לעשות תוכנית כוח כי זה משהו שרציתי לעשות והיה חסר לי לפני שהתגייסתי וגם בגלל שאין הרבה מכונות וכו' .

בעיקרון אני מתאמן שנה וחצי אבל בחיים לא נגעתי בדדליפט , הסקווט הכי גבוה היה 90 קג והבנצ הכי גבוה היה 80 קג (זה כמובן ירד הרבה אני משאר בגלל שלא התאמנתי 3 חודש )

איזה תוכנית כוח אתם ממליצים שאעשה ?

קצת נתונים :
משקל - 85
גובה - 191
גיל - 19
לדעתי ss מושלמת בשבילך. תעשה אותה כמה חודשים עד שתחזור למשקלים שלך ואז אתה יכול להתקדם למשהו יותר מורכב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית