הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טסטוסטרון, שברי מאמץ ושאר החברים

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
קצת עליי: הייתי מתאמן בעבר, לא ברמה של תחרויות אבל הגעתי לרמות יפות עם הרבה עבודה קשה. הייתי עושה מלא ריצות (בן 17) (כיום בן 19). לפני כשנה וחצי התחילו כאבים אדירים ברגל בעקב בעיקר ואז בשאר הכף רגל. אחרי לא מעט בידקות MRI וצילומים יצא שיש שברי מאמץ הפסקתי עם האימונים נחתי תקופה ארוכה בבית. התחלתי לחזור להתאמן מה לשם שוב כאבים אותם שברי מאמץ עד עכשיו לא התאחו.

חלק מהטיפולים שעברתי: גלי הלם, סידן, זריקת קורטיזון, משככי כאבים, מדרסים בהתאמה, הליכה על קביים חודשיים עם מגף הליכה על הרגל שעם הכאבים

האורטופדים חסרי מילים הפנו אותי לבירור אינדקרנולוגי-שם התברר שכבר מלפני כמה שנים היה לי ועדיין יש לי טסטוסטרון מאוד נמוך (לפני כשנה 9nmoI/L, כעת 8.2nmol/L!
(לשם השוואה לפי קצת מחקר באינטרנט לאדם בגיל 85-100 אמור להיות רמה כזאת. לאדם בגיל 24-31 אמור להיות כ-24nmol/L)

בין היתר אני סובל מהרבה תסמינים שקשורים לסטסט׳ נמוך: עייפות-מסוגל לישון 12 שעות ולהיות עייף, חוסר רצון לקום, דיכאון, נשירה, חוסר חשק מיני, גודל איבר מין ביחס לממוצע של היום קטן, קול שכבר היה אמור להשתנות

אני פונה לכאן כי:
1. אני קראתי על מישהו בשם Elic שהיו לי בעיות טסט׳ ואני מחפש עצות ומה לעשות
2. שוקל אם הרפואה שלנו לא תתן לי פתרון שיתחיל לפתור ולהניע דברים, למצוא את הפתרון ולפתור בכוחות עצמי (גם הזרקה או מה שצריך)

אני לא יכול להמשיך ככה וכבר חייב לפתור את זה, אשמח לכל עצה והתייחסות

הבדיקות המלאות של החודש:

קבצים מצורפים

• F0F3F808-9656-47FD-8E3C-56FC419173CB.png
    F0F3F808-9656-47FD-8E3C-56FC419173CB.png
    KB 30.2 · צפיות: 184
  • AB3CD018-0E7F-4055-96F8-961E5A5C84AD.png
    AB3CD018-0E7F-4055-96F8-961E5A5C84AD.png
    KB 32.7 · צפיות: 186
  • 944860A0-4337-4285-AF0F-75FDB4E5B0F2.png
    944860A0-4337-4285-AF0F-75FDB4E5B0F2.png
    KB 31.4 · צפיות: 181
  • פותח/ת השרשור
הייתי מטופל אצל רופא צבאי בבית חולים 10 ששכחתי את שמו אבל אוכל לבדוק בשבילך במסמכים מהעבר, למרות שזה לא רלונטי לאזרחות.
את המרשם קיבלתי מאנדוקרינולוג מומחה גידולים שכבר יצא לפנסיה לפני מספר חודשים.
הייתי מטופל אצל רופא צבאי בבית חולים 10 ששכחתי את שמו אבל אוכל לבדוק בשבילך במסמכים מהעבר, למרות שזה לא רלונטי לאזרחות.
את המרשם קיבלתי מאנדוקרינולוג מומחה גידולים שכבר יצא לפנסיה לפני מספר חודשים.
מה האנדרוקרינולוג אמר לך?
מאיפה נובע הטסט הנמוך, מהאשכים או מהמוח?
איזה טיפול הוא הציע לך?
לא במ מה הבעיה.
המשך: עשיתי שוב בדיקות דם ביניהם ה-TEST שעלה קצת מפעם שעברה,
ארצה לציין שאני לא יודע ולא חשבתי על זה אם זה משפיע או לא אם הייתה פעילות מינית בלילה של הבדיקה כמה שעות לפני כן ואולי מזה נגרמה העלייה, אשמח לשמוע חוות דעת. בנוסף השבוע אפגש עם מומחה אינדו בנושא.

קבצים מצורפים

• aaaa.png
    aaaa.png
    KB 27.5 · צפיות: 118
זה לא נראה בעייתי
10 זה גם תקין
לגבי הבעיות והסימפטומים תבדוק עם רופא מה הגורם לכך, אולי גם סטרס נפשי.

• פותח/ת השרשור
זה לא נראה בעייתי
10 זה גם תקין
לגבי הבעיות והסימפטומים תבדוק עם רופא מה הגורם לכך, אולי גם סטרס נפשי.
גם 8.2 לפי המדד זה תקין אבל זה מאוד נמוך לממוצע לבן 19. בלי קשר לזה שהשברי מאמץ האלה שלא מתאחים ואני עם כאבים אדירים ברגליים הם מה שהביאו לבדוק את הנושא של הטסט׳, בממוצע זה עדיין ממש נמוך. לקבל עובר לא בהכרח אומר ציון טוב

אני חייב לציין שקרה לי מקרה מוזר עשיתי פרופיל הורמונלי הכל היה בטווח הנרומה אך הטסט טוטאל היה 9.9. אמרתי לרופא שזה לא משמח אותי התוצאה לכן היא נתנה לי עוד הפנייה לעוד בדיקת דם אותו פרופיל והבדיק
ה השניה הטסט היה ב24.7 כשהמקסימום הוא 28.8 והמינמום הוא 4.4... אין לי הסבר לזה... אני לא מרגיש מתי הגוף שלי זורק רמות גבהות של טסט או מתי הוא זורק רמות קטנות לגבי החרמנות אני כמו הרוב 4 יום בלי אקט מיני כלשהו החרמנות מתחילה לטפס. כרגע נכנסתי לסייקל (שבוע 3) ואני לא מרגיש חרמנות יתרה אבל יש לי זקפות לא קשורות באמצע היום וגם בעבודה כשהראש שלי בכלל לא חושב על זה. וכן אניי חייב לציין עוד דבר ששקלתי מעל 95 קילו הייתי מעל 20 אחוז שומן כל הזמן היה לי שיברי מאמץ ועצמות חלשות עכשיו אני לא יודע עם זה היה קשור הורמונלית או פשוט כי הייתי כבד והיה קשה לגוף

• פותח/ת השרשור
אני חייב לציין שקרה לי מקרה מוזר עשיתי פרופיל הורמונלי הכל היה בטווח הנרומה אך הטסט טוטאל היה 9.9. אמרתי לרופא שזה לא משמח אותי התוצאה לכן היא נתנה לי עוד הפנייה לעוד בדיקת דם אותו פרופיל והבדיק
ה השניה הטסט היה ב24.7 כשהמקסימום הוא 28.8 והמינמום הוא 4.4... אין לי הסבר לזה... אני לא מרגיש מתי הגוף שלי זורק רמות גבהות של טסט או מתי הוא זורק רמות קטנות לגבי החרמנות אני כמו הרוב 4 יום בלי אקט מיני כלשהו החרמנות מתחילה לטפס. כרגע נכנסתי לסייקל (שבוע 3) ואני לא מרגיש חרמנות יתרה אבל יש לי זקפות לא קשורות באמצע היום וגם בעבודה כשהראש שלי בכלל לא חושב על זה.
״וכן אניי חייב לציין עוד דבר ששקלתי מעל 95 קילו הייתי מעל 20 אחוז שומן כל הזמן היה לי שיברי מאמץ ועצמות חלשות עכשיו אני לא יודע עם זה היה קשור הורמונלית או פשוט כי הייתי כבד והיה קשה לגוף״-כמה היית לפני כמה זמן וכמה אתה עכשיו?

לפני 7 שנים הייתי בן 17 שמן 1.83 משקל בערך 100 קילו אחוז שומן גבוה לא זוכר עכשיו בן24 אותו גובה שוקל 84 על 15 אחוז שומן מתאמן בערך 5 שנים

• פותח/ת השרשור
לפני 7 שנים הייתי בן 17 שמן 1.83 משקל בערך 100 קילו אחוז שומן גבוה לא זוכר עכשיו בן24 אותו גובה שוקל 84 על 15 אחוז שומן מתאמן בערך 5 שנים
וכמה שינוי היה מבחינת הטסט ואיזה שינוי מבחינת השברי מאמץ

וכמה שינוי היה מבחינת הטסט ואיזה שינוי מבחינת השברי מאמץ
אחרי שרזיתי משמעותית הרגשתי הרבה יותר אנרגיה הרבה יותר קליל מבחינת העצמות ושברי מאמץ לא נתקלתי בכאבים עוד פעם השינוי מבחינת הטסט איני יודע רק שרזיתי הייתי הרבה יותר אנרגטי הסתדרו לי השינות ובקרת הרעב ונעלמו לי כאבי פרקים ושברי מאמץ... כרגע אני לא יודע לזהות מתי יש טסט גבוה מתי נמוך אני כמו כל אדם...ב90 אחוז מהזמן אני אנרגטי ומבסוט והליבדו מתפקד כראוי אבל כן יש ימים שאתה עייף ובא לך לישון קורה לכולם אני בטוח... עכשיו בסייקל אני מרגיש די זהה עוד פעם אני רק בשבוע 3 על טסט אנטט אז כרגע לא יודע מה להגיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית