הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ סייקל למתחיל

Dr. par

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
חדש פה!
שלום רב 😃

אני בפעם השניה בחיי לוקח סייקל.
בפעם הראשונה לקחתי חודשיים והפסקתי. מאז עברו שלוש שנים בערך.
כרגע אני לוקח 2 אנטט ו1 דקה פעמיים בשבוע - 4 אנטט 2 דקה בשבוע.
אני לוקח את זה כבר חודש ושבוע.
נשאר לי עוד חודש בערך.
אחרי שזה יגמר לי כבר יש לי סוסטנון וטרבונטול שאמרו לי לקח 1 ו1 פעמיים בשבוע כלומר 2 סוסטנון ו2 טרן בשבוע. ודיבול.
המטרה כח ועליה במסה "מלוכלכלת" אגב.
כמה שאלות - שאלות קצת מטופשות מאחר ואין לי מושג!
1. האם אני צריך לעשות הפסקה בין הסייקל לסייקל? האם זה חובה?
2. האם צריך לקחת כדורים\תרופות מסויימות בזמן הסייקל או לאחריו?
3. האם זה בסדר שאוסיף טסטווירון לסייקל הבא? כלומר 2 סוסטנון, 2 טסטווירון ו2 טרן לשבוע?

צירפתי תמונות של החומרים שברשותי.

מודה מראש לעונים!

אגב... בן 30, 175 שוקל 88...
למקרה שצריך...
3433.jpg

נערך לאחרונה:
איבדתי אותך.. תרשום מסודר
שבועות, מינונים וכו'
לפני מה שאני מבין סלט שלם
4 חודשים רצופים של סייקל????

• פותח/ת השרשור
Grizzly Bear אני לא מתאמן מתחיל. אני מתאמן 7 שנים.
אני מתחיל עם סטרואידים. זאת הכוונה.

למה סלט מנחם? רשמתי שאני לוקח חודש ושבוע.
כלומר, אני לוקח במשך 5 שבועות.
המינונים שלי הם 2 אנטט ו1 דקה במוצאי שבת ו2 אנטט ו1 דקה בימי רביעי.
1000 אנטט ו400 דקה לשבוע.

1. אין צורך לרשום במודגש. זה לא עושה את מה שאתה כותב ברור יותר.
2. סוסטנון זה תערובת של אסטרים שונים של טסטסטרון. טסטורון זה טסט אננתת. תאורטי אין בעיה לערבב בין שני חומרים. שאלה היא- למה?
3. בזמן סייקל אתה אמור לקחת hcg במינון 500 יחידות בשבוע.
4. בסוף סייקל אתה אמור לקחת כלומיד וטמוקסיפן לפי פרוטוקול pct.
5. סייקל של חודש זה לא סייקל , הטסט בעל אסטר ארוך רק יכנס לפעולה וננדרולון דקאונט בכלל לא יכנס לפעולה. חומרים ארוכים לוקחים למשך 10-14 שבועות. שים לב שאת הדקה מפסיקים 2-3 שבועות לפני טסט אננתת
תקרא קצת בלינק מטה

מידע - Q&A חומרים אנבוליים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובה המפורטת.
2. הבנתי.
3. אני אנסה להשיג.
4. אקרא איך עושים PCT. השאלה שלי היתה אם אני חייב לעשות PCT.
5. רשמתי שאני בשבוע ה5 ונשאר לי עוד 5 שבועות בערך. אולי נשאר יותר, אני מנחש לפי הבקבוקים.
ממה שאני מבין ממך אני צריך להפסיק עם הדקה ולהמשיך עוד שבועיים של אנטט.
6. כמה צריך צריך לנוח בין סייקל לסייקל? הסייקל הבא שלי אמור להיות סוסטנון וטרן. 2 ו2 לשבוע.

1. אתה לא חייב pct , אתה גם לא חייב פרגניל. זה הכול פונקציה של רצון שלך לשמר תוצאות סייקל ולהחזיר בריאות לביצים שלך ואת היצור טסט הטבעי שלך.
2. רשמתי שסייקל של חומר ארוך , במקרה שלך דקה, אמור להיות ארוך, 10-14 שבועות ועדיף 14.
אם תפסיק את הדקה בשבוע חמישי זה כאילו לא עשית אותו בכלל.
3 . המתנה בין סייקל לסייקל - בדרך כלל זה עד להתאוששות מלאה של הגוף. תקופה של פרגניל , pct ועד שתוצאות דם יהיו תקינות. בדרך כלל זה תקופה של חצי שנה. יש פה ״אבל ״קטן , אם לא אכפת לך מהתאוששות והמטרה שלך היא הישג מסויים אז מזניחים התאוששות ומרביצים סייקלים בלי הפסקות. אבל קיים חשש לנזק בלתי הפיך לגוף.

• פותח/ת השרשור
שבוע טוב.

הבנתי, תודה.

אני שאלתי בגלל שאחד המפתחי גוף הטובים בארץ (אני בטוח שתכיר את השם) אמר לי שאם אני אחליף חומר כל פעם אז אין צורף בהפסקה בין הסקיילים.

2 שאלות נוספות ברשותך.
1. נגיד לצורך העניין שסיימתי עם הסייקל ולקחתי הפסקה של 3 חודש (לצורך העניין). אחרי ה3 חודשים האלו אני אוכל לחזור ולקחת את אותו הסייקל שלקחתי לפני או שצריך לשנות?
2. תוכל לרשום שוב מה כדאי לקחת אחרי שאסיים עם הזריקות האחרונות של האנטט - כלומר בשבוע ה16 לצורך העניין.

אני שאלתי בגלל שאחד המפתחי גוף הטובים בארץ (אני בטוח שתכיר את השם) אמר לי שאם אני אחליף חומר כל פעם אז אין צורף בהפסקה בין הסקיילים.
פה מתחילה הבעיה. פניה למפתח גוף כזה או אחר, היא לא תמיד מעשה חכם. רבים מהמוצלחים ויזואלית והישגית בתחום לא בעלי ידע מקצועי ומדעי רחב. נתקלתי בכמה ובכמה אנשים שנפגעו בריאותית מהליכת שולל בעצתם של רבים כאלה ודומיהם.

שלא תבין לא נכון, אינני אומר כי אדם כזה או אחר הוא לא בעל ידע, אך תמיד כדאי להתייעץ טרם השימוש עם עוד מספר גורמים. בין היתר כאן בפורום LBS, שחף מאינטרס שיווקי ומכיל מידע רב ודי מקצועי. צריך להיאזר בסבלנות ותמיד להתעדכן תוך כדי תנועה.

אסכולות שהיו נהוגות בעבר - הרחוק או הלא רחוק - מתקבלות תוקף אחר לעיתים ופני השטח משתנים. למשל, כיום אני יותר ויותר דוגל בביצוע סייקלים מאוד מתונים, כאלה שיכילו שילוב ממוצה ויעיל של חומרים במינון נמוך. במילים אחרות, הגישה היא - "להוציא את המקסימום מהמינימום". וככזו, תמיד חשוב להשתדל לשמור על הבריאות (לא רק הרגעית בזמן הסייקל אלא גם מה שלאחריו ובהמשך) ולהבין שמדובר בשימוש בתרופות מרשם שלא לצורך הרפואי שלהן. צריך לבצע ניהול סיכונים ושימוש מושכל (למשל לדעת מתי להשתמש בחוסמי אסטרוגן סלקטיביים או חוסמי ארומאטז', דופאמין אגוניסט כדוגמת דוסטינקס, LH טבעי כדוגמת פרגניל או FSH סינתטי כדוגמת גונאל אף ועוד ועוד) בחומרים תומכים, לבצע בדיקות דם מקיפות באופן תדיר, בדיקות נלוות כדוגמת צילומים וכיוצ"ב ועוד ועוד.

כל הנ"ל תהליך מאוד ארוך ומייגע, ומה לעשות - במדינתנו הקטנה הרוב לא מתבצע בצורה שאפילו הייתי קורה לה קרובה לבטוחה. ואם נחזור למשפט הראשון שאמרתי, הרי לך מצב די עגום בו מישהו עלול בקלות לפגוע בעצמו - בריאותית, כלכלית, חברתית, נפשית - בלי לדעת בכלל מראש מה הולך לקרות לו. הכל נראה טוב ויפה כשמביטים בתמונות של החבר'ה הגדולים שנראים ואוו ואומרים לעצמנו "ככה אני רוצה להיות!".

1. נגיד לצורך העניין שסיימתי עם הסייקל ולקחתי הפסקה של 3 חודש (לצורך העניין). אחרי ה3 חודשים האלו אני אוכל לחזור ולקחת את אותו הסייקל שלקחתי לפני או שצריך לשנות?
בהמשך לנאמר, ובהקשר הבריאותי, אתה צריך להבין ששימוש בחומרים - יהיה אשר יהיה - מביא לפגיעה כלשהי בגוף. הפגיעה יכולה להיות זמנית, משתמשכת או אף כרונית. לא תמיד מה שלא מרגישים כעת, לא יפגיע או יהווה סכנה בעתיד. והחוק הוא די פשוט - יותר (מינון, סוג, כמות, זמן) משמעותו פחות בריאות. אמנם לאחר 3 חודשי הפסקה מדדים מסויימים ומערכות מסוימות בגוף תחזורנה לתפקוד רגיל ומיטבי, אבל בל לא נשכח כי סבבים נוספים תמיד יחזירו את הגוף במהרה לנקודת פתיחה פחות טובה בריאותית ממה שהיה לפני כן. למה הכוונה? סייקל פשוט ובסיסי של 10 שב' אולי לא יגרום בלעיה כלשהי והגוף יתאושש, אבל אם נחכה "רק" X זמן ונבצע עוד סייקל, נחכה שוב אותו X זמן ונבצע עוד ועוד, כך לגוף יהיה קשה יותר להתאושש ופגיעות מסויימות כבר תהפוכנה ליותר מזמניות עד כדי קבועות/בלתי הפיכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית