הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגוף האידיאלי לגברים בעיני נשים

• פותח/ת השרשור Genji
  • פורסם בתאריך
גם הifbb זה מוגזם לרוב הנשים , בחורות רוצות לרוב גבר באזור ה1.80-1.85 על משקל של 75-85 עם אחוז שומן סביר של 10-13 .
כמובן שאני מדבר בהכללה ולא לגבי כל הנשים.

הכוונה היא שהקטגוריה הזו הכי מושכת מכל הסגנונות של בודיבילדינג 😃

Upper body strength key factor in men’s bodily attractiveness

Cues of upper body strength account for most of the variance in men's bodily attractiveness

זה מחקר שהתפרסם בדצמבר האחרון. שם תוצאות המחקר הראו שפלג גוף עליון שנראה "חזק" מהווה 70% מכמה אתה נראה אטרקטיבי. גובה וכמה אתה חטוב היוו יחדיו 10% נוספים.
"חוזק" הגוף נמדד על ידי הבנות לפי רוחב כתפיים, חוזק אחיזה (מניח שמדובר על כמה האמות נראות גדולות וגם כף היד) וכמה הם FIT (זה כנראה צורת המשולש ההפוך שיש לאתלטים).
BMI כאשר היה בעל גבול מסויים התחיל להפוך לגורם שלילי.

כמו שלכל גבר יש את ההעדפות שלו ככה גם לכל אישה. מניסיון(שלי ושל חברים) ביטחון עצמי משחק תפקיד הרבה יותר ממראה.

כמו שלכל גבר יש את ההעדפות שלו ככה גם לכל אישה. מניסיון(שלי ושל חברים) ביטחון עצמי משחק תפקיד הרבה יותר ממראה.
נכון, זה למה זה לא פרקטי להשוות בין מראה גוף, כי בסופו של יום אם תביא לאישה מישהו שנראה בדיוק כמו שהיא רוצה בעל כל התכונות שהיא לא אוהבת ושנשים לא אוהבות זה לא ישנה הרבה, הכל תלוי ביחס לחבילה הכוללת ושיפור עצמי אמור להיות לא רק בתחום הגוף לדעתי, מנטליות זה חלק גדול מכל דבר.

נשים לא באמת יודעות מה הן רוצות.
כשמישהי אומרת על מישהו "חתיך" זה לא בהכרח אומר שהיא נמשכת לחיצוניות שלו, זה ברוב המקרים אומר שיש לו ביטחון עצמי גבוהה, ערך עצמי גבוהה, כריזמתיות וכו', כי זה מה שבתכלס מושך נשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית