הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

מישמיש 85

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
היי אני מתאמן שנה בערך

עברתי סייקל ראשון של איננטאט 500 לשבוע למשך 10 שבועות

עם 500 פרגניל לכל הסייקל

ו pct של טמוקסיפין וכלומיד כדור מכל סוג למשך 4 שבועות

עכשיו אחרי מנוחה של 4 חודשים

אני מתכוון לעשות סייקל שני

שמורכב מ סוסטנון 300 מ.ג

ובולדנון 300מג

וההמלצה של המוכר שאני אקח 900 סוסטנון לשבוע

ו 600 בולדנון

כמובן עם פרוברון 25 מג ליום

ופרגניל 500 יחידה פעם בשבוע

ול pct אמר שמספיק טמוקסיפין לבד בלי כלומיד

בבקשה מה ההמלצה לסייקל ?

אני בן 32

גובה 187

משקל 78

תודה מראש

מצטער אבל אני חייב לשאול, בשביל מה לעשות סייקל אם נראה שאתה אפילו לא מסוגל לאכול מספיק לפי היחס בין מ.ג. לגובה?

מצטער אבל אני חייב לשאול, בשביל מה לעשות סייקל אם נראה שאתה אפילו לא מסוגל לאכול מספיק לפי היחס בין מ.ג. לגובה?

את האמת מצחיק שהוא אחרי סייקל ראשון ושוקל 9 קילו מתחת לגובה, זאת אומרת כמה הוא שקל לפני הסייקל הראשון במידה ועשה אותו נכון?
70? (טוב נו בהתחשב בגיל) מביך אם אין איזה תירוץ רציני.

נערך לאחרונה:
היי אני מתאמן שנה בערך

עברתי סייקל ראשון של איננטאט 500 לשבוע למשך 10 שבועות

עם 500 פרגניל לכל הסייקל

ו pct של טמוקסיפין וכלומיד כדור מכל סוג למשך 4 שבועות

עכשיו אחרי מנוחה של 4 חודשים

אני מתכוון לעשות סייקל שני

שמורכב מ סוסטנון 300 מ.ג

ובולדנון 300מג

וההמלצה של המוכר שאני אקח 900 סוסטנון לשבוע

ו 600 בולדנון

כמובן עם פרוברון 25 מג ליום

ופרגניל 500 יחידה פעם בשבוע

ול pct אמר שמספיק טמוקסיפין לבד בלי כלומיד

בבקשה מה ההמלצה לסייקל ?

אני בן 32

גובה 187

משקל 78

תודה מראש
בנתונים שלך - לך לאכול ולהרים כבד

• פותח/ת השרשור
א זה גנטיקה שלי רזה ולפני שהתאמנתי הייתי 68 בערך והייתי ממש שטוח גבוה ורזה כך זה הפרופיל שלי
אך אחרי האימונים והסייקל עליתי טוב והתקדמתי
עשיתי הסייקל לפי מה שרשום פה באתר
500 מ.ג לשבוע
לא לשכוח אני עובד פיזית קשה חשמלאי מוסמך
וגם בשבתות אני רוכב אופני שטח לפחות מסולוים של שעתיים ברצף

וחוץ מזה אני לא יכול לאכול מעל היכולת שלי

בבקשה לענות לי על השאלות למעלה ברצינות ואלה שרוצים לצחוק ולנסות להוריד לי את הבטחון בבקשה תחסכו לעצמכם ולי .
תודה לעונים ורציניים
בשל לעלות במשקל ולגדול ולהתקדם בתחום מבחינת האוכל אני אוכל טוב אבל לא יכול לאכול מעל היכולת שלי

גבר, בשביל מה להכניס לגוף חומרים שמסכנים לך את הבריאות אם אתה לא מסוגל להכניס את האוכל שיצדיק את השימוש בחומרים, אתה סתם משחק בבריאות שלך בשביל תוצאות שיהיו בינוניות לכל היותר.

כמעט גרם טסט עם משקל גוף 78 קילו?
אתה באמת בן 32?
אתה לא יכול להכניס אוכל אבל להזריק אתה יכול?
אני מאוד מקווה בשבילך שכבר עשית ילדים לפני הרפתקאות כאלו.

אני חושב שאתה צריך לגשת לאיש מקצוע שיסדר לך הכל אתה חד משמעית לא צריך להשתמש כשאתה לא למדת לאכול כמו שצריך.
אנחנו כן רואים את זה לפי הנתונים שלך ואל תגיד גנטיקה כי אתה לא היחידי פה

אני חושב שאתה צריך לגשת לאיש מקצוע שיסדר לך הכל אתה חד משמעית לא צריך להשתמש כשאתה לא למדת לאכול כמו שצריך.
אנחנו כן רואים את זה לפי הנתונים שלך ואל תגיד גנטיקה כי אתה לא היחידי פה
איש מקצוע כן, בודיבילדר לא.
ובואו אני אנפץ פה אשליה קטנה: אם אתה תתאמן כמו שצריך ותאכל כמו שצריך, במיוחד כשאתה מתאמן מתחיל (בוודאי שפותח הפוסט מתאמן מתחיל), אתה תגיע לתוצאות יותר טובות מאשר אם תיקח חומרים בלי לאכול נורמלי ובלי תכנית אימונים טובה.
אתה לא יכול פשוט לא לעשות כלום בצורה נורמלית ולקבל תוצאות, גם עם חומרים. מה שאני רואה פה זה טמטום ועצלנות. אז או שהבחור פה יתאפס על עצמו ויבין שהוא טועה ובגדול או שהדרך לבעיות בריאותיות תהיה מאוד קצרה. אבל ברור שהוא יעשה סייקל כי הוא יודע הכל והוא הכי גבר ומי שאומר לו לא לעשות זה כי הוא מקנא וסתם לא מבין כלום.

• פותח/ת השרשור
כמעט גרם טסט עם משקל גוף 78 קילו?
אתה באמת בן 32?
אתה לא יכול להכניס אוכל אבל להזריק אתה יכול?
אני מאוד מקווה בשבילך שכבר עשית ילדים לפני הרפתקאות כאלו.

אני עודיני רווק
לא הבנתי מה הכוונה שלך גרם טסט למשקל שלי
הכוונה שזה יותר מדי 750 מ.ג לשבוע ?
אני אשתדל לאכול כמה שיותר כמויות ועד 5 ארוחות
אגב אני אלגרי לחלב ומוצריו
איש מקצוע כן, בודיבילדר לא.
ובואו אני אנפץ פה אשליה קטנה: אם אתה תתאמן כמו שצריך ותאכל כמו שצריך, במיוחד כשאתה מתאמן מתחיל (בוודאי שפותח הפוסט מתאמן מתחיל), אתה תגיע לתוצאות יותר טובות מאשר אם תיקח חומרים בלי לאכול נורמלי ובלי תכנית אימונים טובה.
אתה לא יכול פשוט לא לעשות כלום בצורה נורמלית ולקבל תוצאות, גם עם חומרים. מה שאני רואה פה זה טמטום ועצלנות. אז או שהבחור פה יתאפס על עצמו ויבין שהוא טועה ובגדול או שהדרך לבעיות בריאותיות תהיה מאוד קצרה. אבל ברור שהוא יעשה סייקל כי הוא יודע הכל והוא הכי גבר ומי שאומר לו לא לעשות זה כי הוא מקנא וסתם לא מבין כלום.
אם הייתי מבין גדול לא הייתי שואל שאלות ולא הייתי קורא פה והרבה
חוץ מזה מה שאני רואה במכון כושר כל אחד שנכנס ישר המאמן ממליץ לו סייקל או כדורי דיבול ואני מבין שהוא רוצה רק לקטוף את הכסף של האנשים אפילו ילדים נוער נותנים להם את הכדורים האלו דיבול ומיתאן וכל מיני רעלים

אני רציתי לעשות סייקל בצורה נכונה ומינונים נורמלים ושלא אזיק לבריאות שלי חלילה
לגבי תוכנית אימונים
אני מתאמן לפי התוכנית שנמצאת פה באתר A.B
4 פעמים בשבוע

אני עודיני רווק
אני עודיני רווק

אם הייתי מבין גדול לא הייתי שואל שאלות ולא הייתי קורא פה והרבה
חוץ מזה מה שאני רואה במכון כושר כל אחד שנכנס ישר המאמן ממליץ לו סייקל או כדורי דיבול ואני מבין שהוא רוצה רק לקטוף את הכסף של האנשים אפילו ילדים נוער נותנים להם את הכדורים האלו דיבול ומיתאן וכל מיני רעלים

אני רציתי לעשות סייקל בצורה נכונה ומינונים נורמלים ושלא אזיק לבריאות שלי חלילה
לא להזיק לבריאות?
אז תפסיק לקחת חומרים, תקרא על תזונה ותלמד להתאמן ולאכול כמו שצריך.
אתה רחוק שנות אור מחומרים גם מבחינת נסיון אימונים גם מבחינת ידע בתזונה ואחרון חביב מבחינת ידע בחומרים

• פותח/ת השרשור
כבר קניתי את החומרים
😣

אבל יש להם תאריך תפוגה רחוק לעוד שנתיים וטיפה יותר
זאת אומרת שאני יכול לאחסן אותם ולהתאמן עוד שנה ולאכול מסודר והרבה ולעלות במשקל עוד יותר ואז לחזור לשאול פה שאלות על הסייקל והמינונים ?

השאלה לגבי תוכנית האימונים A.B היא טובה לעליה במסה ?

כבר קניתי את החומרים
😣

אבל יש להם תאריך תפוגה רחוק לעוד שנתיים וטיפה יותר
זאת אומרת שאני יכול לאחסן אותם ולהתאמן עוד שנה ולאכול מסודר והרבה ולעלות במשקל עוד יותר ואז לחזור לשאול פה שאלות על הסייקל והמינונים ?

השאלה לגבי תוכנית האימונים A.B היא טובה לעליה במסה ?
תחזיר אותם לסוחר

מה לגבי תוכנית האימונים מישו יכול לענות ולעזור ?
הוא לא יסכים להחזיר את החומרים
יש פה בפורום אופציה נחמדה של יעוץ אישי. זה לא יקר ואיש מקצוע יבנה לך תוכנית אימונים ותזונה מפורטים שכוללים מעקב יומי.
אתה כבר לא ילד שתגדל רק מלהסתכל על מוט , עורך חיים שלך שכולל עבודה פיזית יצריך תכנון תזונה מקצועי ולא סתם לדחוף מזון.

קודם כל אין דבר כזה שהוא לא יחזיר. אלף כל הוא חייב להחזיר לך, הוא לא רוצה להחזיר? לא מוכן? אין בעיה לך איתו ראש בראש תגיד תאיים עליו שתפרסם אותו בפורום LBS . עכשיו כשאני אומר את זה אני לא באמת מתכוון לכך, תפחיד אותו למה אני יגיד לך תסיבה. כל מה שהוא דחף לך אלה חומרים מדוללים ובטוח שהם המיץ של הזבל סייקל ראשון ושני בחיים לא מגיעים ל 900מג ולא ל 750 בוודאי לא לגרם טסט שזה 1,000מג בשבוע. אתה יכול לעשות 500מג שבועי ואתה תרגיש כמו גרם טסט. זאת הבעיה שהדילר שלך מנסה לדחוף לך כמויות הזויות אז תדע שיש פה מניאק ותיזהר. חוץ מיזה שאתה לא חייב לדחוף בכח אוכל כי אם עשית סייקל עם חומרים אמיתיים התאבון שלך היה עולה והיית אוכל בהתאם, טוב זה קודם כל אתה מבין שנידפקת .

רשמתי ממש בפוסט כאן את ההודעה הזו:
ייעוץ - Pct
ומה שאני רוצה להדגיש עבורך, הוא שקודם כל הכי חשוב זה לדעת מה אתה עושה בתחום. תסדר את התזונה, האימונים, מנוחה, התאוששות בין לבין, פרקטיקה של כל השאר ומה שביניהם. אם לא תצליח להתמיד ולהקדם טבעי, נראה לך שעם חומרים זה יהיה לך יותר נוח וקל? בדיוק ההיפך. פניה לאיש מקצוע (מאמן + תזונאי) ליישור קו ואפילו מעבר היא בגדר החובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית